![]() |
Sezer Kartal gibi Manisaspor ve Beşiktaş, genç yıldız için masaya oturdu. Ege temsilcisi Uğur İnceman transferinden kalan 1 milyon Euro ve Zapo ile Sivok´u kiralık olarak istedi. Top şimdi Beşiktaş´ta... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...2SEZER-B-Y.jpg Filip Holosko ve Uğur İnceman transferlerinde yakın ilişkiler içerisine giren Manisaspor ile Beşiktaş, Sezer Öztürk için masaya oturdu. Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan Sezer’i ısrarla kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, dün Manisaspor’a şartlarını sordu. Ege temsilcisi, Uğur İnceman transferinden kalan 1 milyon Euro’yu peşin isterken, Denizli’nin kadroda düşünmediği Zapotocny’nin yanı sıra Sivok’u da kiralık olarak renklerine bağlama konusunda ısrarcı olduklarını belirttiler. Yeşil ışık yaktılar Beşiktaş cephesi Zapotocny için yeşil ışık yakarken, Sivok’u kadroda tutmak istediklerini belirttiler. Uzun süre Beşiktaş’ta çalışan Manisaspor Menaceri Sinan Engin’in görüşmelerde bulunduğu ve bu işin kısa süre içerisinde biteceği kaydedildi. Sezer’in de futbol yaşamını Beşiktaş’ta yürütmeye çok sıcak baktığı dile getirdildi. Sezer bu sezon ne yaptı? MaçDk.GolSarıKır312711148- |
yönetim bari bu transferi eline yüzüne bulaştırmadan bitir |
A-LA-MAZ-LAR! |
sezer'e karşı sivokmu dalga geçiyolar heralde aman gelmesin zapo ile bile değişmem |
ya yönetim saçmalama alahını seversen ..bunlarda sanki bize c.ronaldoyu veiriyo..sivoku deide zapoyu versinler.zaten 1 milyon veriyolarmış buna ..sivok takımın en iyilerinden biri nedens eher gün bi yerde adı geçiyo sakın saçmalama yönetim bu adam şu an bizim en iyi defans oyuncumuz:captain: |
bu yönetim bir 6 sene daha bizi bekletir..... |
fink ten daha iyi oyuncu sezer |
1milyon +zzapo kiralık olabilir sezer takıma fayda getirir ama cok büyük para verilmemesi gerekir hele ki sivoku hiç kimseye değişmem.. |
bu isteklerin hepsi sinan beyden çıkıyordur büyük olasılıkla :)gordonu verebiliriz kendi transfer ettirdiği |
sezer <> Zapo+sivok :D:D:D:D |
biz alamayız aziz alır onuda |
artık "gibi" lafı bende ki tüm inandırıcılığını aldı.. bundan sonra falan oyuncu BEŞİKTAŞ la şu kadar yıllık sözleşme imzaladı denirse tamamdır benim için... |
leverkusenden takip ediyorum bu adamı,yetenekli,teknik ve genç,oynadığı pozisyon itibariyle bizim ligimizde alınabilecek tek adam diye düşünüyorum |
Zapo kiralık verilebilir ama bana kalsa değişmem |
sivokun kramponunu veririz ancak mal lan bu medya valla mal |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |