![]() |
Beni Alex'le kıyaslamayın Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, Fenerbahçeli Alex de Souza ile farklı mevkilerde oynadıklarını, bu nedenle birbirleriyle kıyaslanmamaları gerektiğini söyledi. Ricardinho, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'a geldiği ilk günden beri Beşiktaş taraftarından çok etkilendiğini belirterek, "Gerek maçta olsun gerek maç sonrası olsun takımlarını sürekli destekliyorlar. Geldiğim ilk gün havaalanında müthiş bir şekilde beni karşıladılar. Takıma hep pozitif bir hava veriyorlar" diye konuştu. Fenerbahçeli futbolcu Alex ile çocukluk arkadaşı olduğunu dile getiren Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti: "Kendisiyle ailece görüşüyoruz. İstanbul'a geldiğimde de onunla telefonla görüştüm. Ancak futbolla ilgili görüşmedik. Şu an sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Evimi hazırlıyorum ve bu zor bir dönem benim için. O konuda görüştük. Öte yandan Alex orta sahada ileriye dönük oynuyor ben ise orta sahanın sol tarafında oynuyorum, kıyaslanmamız yanlış olur. Ben takımım için o da takımı için iyi oynayacak, bu nedenle bizi kıyaslamamak gerekir." Siyah-beyazlı takımın Arjantinli futbolcusu Delgado'nun çok önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Ricardinho, "Delgado çok hareketli bir oyuncu, birbirimizle iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Takım için çok faydalı bir oyuncu" dedi Kaynak: AA |
alex de kimmiş senin tırnağın bile olamaz |
Alex'te iyi futbolcu hakkını yememek lazım. Şahsen ben bjk olmasını isterdim. Ama rico baba başka tabiki... |
alez çok domestic bi oyuncu,borusu anca türkiyede öter,edirneden öteye geçmez,rico bir dünya yıldızı,avrupada beşiktaşı başarıdan başarıya koşturacak |
burası türkiye be rico herkezi herkezle kıyaslarlar,ama onlarda biliyor alex senin ancak sol ayağın olur.. |
alex de kimki kıyaslamayın beni onla dio :d |
alex rico nun 1 KILI bile olamas |
ALEX küçük maçların oyuncusu bence hiçbir büyük maçı kurtardığını görmedik daha ama RİCARDİNHO öyle olmayacak inş...Bize şampiyonluklar kazandıracak. |
alex le kıyaslanmaktan utanç duyuyorum kıyaslamyı bırakın artık diyor :) |
ne alexi kıyaslanamaz bıle |
Alıntı:
|
ricardinho on numara adam...kıyaslamalara gerk yok... |
alex ile ricardinhonun oyun stilleri farklı bi kere kıyaslanmları yanlış artı ricardinho alex ten daha yetenekli oyuncu ve başarılıı yhanii |
bayana katılıyorum :D |
ricardinhoyu 90 dk izleme fırsatım olmadı bişi diyemem ama alex ricardinhoyla o kadar ii arkadassa ve ricardinho beşiktasa gelince alex ricardinho geldi die üzülüosa ben burda bişi ararım arkadass... :D:D:D |
Ricardinho iki dünya kupası'nda da Alex'i kesmiş.Doğru söylemiş Ricardinho.Kıyaslamaya gerek yok.Herşey ortada zaten.:D |
bakıyorum gene biziz düşünceleri taşıyoruz çok iyi transferlere sahıbız ama alex yada başkası hiç farketmez hepsi rakıp takımların oyuncuları hepsi o takımların büyük ümitlerle aldıkları oyuncular önemlı olan kım oldukları değil takımlarına olan faydaları umarım transferlerımızde beşiktaşımıza faydalı olur bize zafer şarkıları söylettırırler |
brezilya milli takımından aptalexi sen kesmedin mi..??? o yüzden kıyaslanacaksın rico... kıyaslasınlar senin çeyreğin bile etmez o... ezikler üzülsün boşver... |
alexin türkiyedeki devri bitti artık |
Lig tv ne kdr saçma bi soru sormuş böle yaa.Allahın halıflex iyle rico yu nasıl aynı kefeye koymuş böle...biri dünya biri türkiye starı..hiç yakıştıramadım lig tv ye böle bi soruyu |
bncede biri brezilya tkımına girio..digeri şükrüden ayrılamıyo..kıyaslamaya degmz boşuna ypmışlr bu soruyu tumoş bile alex'den iyi ha |
aaa dimi ya konuyu açmaya gerek yokktu alex bikere ricardinho nun yedegi dimi |
Alıntı:
Ne yedeği yaa alex hayatında milli takımda oynamış mı ben gercekten bilmiorum da..... :D:D |
Arkadaşlar tamam Ricoda çok iyi Alex te ama bekleyin bi adam kendini Türkiyede göstersin ya hemen Allah yapmıyalım adamı milli takım ve geçmişi çok süper bırakında 6 ay oynasın sonra kıyaslıyalım diğer oyuncularla daha 20 dakka maç yaptı |
Alıntı:
|
alex brezilya ordu milli takımında oynar anca:) |
kıyaslama yanlış rico daha iyi |
yaa idda ediyorum bu alex büyük takımlarda oynayamaz ya adam teknik olabilir ama topla birlikte çok yavaş rico topu ayağına aldığında çok hızlı alex anca fenerde oynar ve erciyese gol atar |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |