![]() |
Bobo'da son 48 saat Brezilyalı golcüyü transfer etmek isteyen Olympiakos, siyah-beyazlılara son teklifini pazartesi günü yapacak. Geçtiğimiz sezonun başından bu yana Bobo'yu renklerine katmak isteyen Olympiakos, siyah-beyazlılara 48 saat süre verdi. Daha önce 5.5 milyon euro'luk bir teklifte bulunan Yunan ekibi, Beşiktaş yönetiminin "7 milyon euro'dan aşağıya olmaz" yanıtı üzerine son bir görüşme daha talep etti. Pazartesi günü İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı yetkililerle http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dmasaya oturacak olan Olympiakos'lu yöneticilerin, "Teklif ettiğimiz ve sizin istediğiniz para arasında uçurum yok. Ortak bir noktada buluşalım ve bu bitirelim" diyerek, Brezilyalı Bobo için 6 milyon euro önerecekleri ifade edildi. |
Bobo'nun gitmesini istemezdim ama gitmek istediğini söylediktan sonra tutmak saçma olur..aklı başka yerdeyken hem bize yararlı olmaz hem kendine.. |
bobonun gitmek istedigini dusunmuyorum bu sezon boboyu gondermek istedikleri icin maksatli cikartilmis bir haberdir yonetimimiz tarafindan amac taraftar tepkisinden uzak kalmak gibi duruyor bence boboyu satmamaliyiz kesinlikle elimizde tutmamiz gereken bir adam bobo |
biran önce satılsada adam alsak yerine... |
7 milyon euro veren alsın |
aynen bastırın alın işte almayın diyen yokk uçurum yok madem verin işte biraz daha anlaşalım |
6 yine olmaz.En az 7 |
bobo nezaman bu takimdan gitmek istedigini söyledi medyami dedi bobomu dedi ? |
6.5 milyon euroya satarlar boboyu |
Bobô her zaman gitmek istemiyorum desede gönderecekler belli ama Bobô'nun gittiği gün bu yönetim benim gözümde biter.. |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |