![]() |
Mehmet topuzdan sonra Nİhat ıda alamadık görüşleriniz neler? ben kesinlikle mehmet topuz u alamadık diye üzülmüyorum ama bi beşiktaşlılık duruşu var arkadaşlar öle yada böle yönetimin biyerde başarızlığı var.. kendilerini affettrmeleri lazım dye düşünüyorum..... |
FUTBOLCUMU yok ya biri olmazsa biri olur |
Mehmet Topuz bence çok pahalıya mal olacaktı bize... Nihat gelse çok sevinirdim ama adam idealist davrandı saygı duyarım.. Sonuçta paramız hala cebimizde Sezer Öztürk gibi hala daha yerli piyasada kaliteli adamlar var... Ama becerikli yönetimimiz var m! o nu bilemiyorum işte.. |
valla bu yönetimle bu kdar oluyor napalm |
ancak çok iyi yabancı transferi yaparak bu durumdan kurtuluruz. |
yönetim anlayışını düzgün bir eleştiri başlığında sonuna kadar tartışıp yanlışlarını konuşabiliriz buna varım ama eğer yönetim beceriksizliğini ederinin 5 katı fiyat vermeyerek kamuoyunda ön plana çıkamamaya bağlıyorsanız tartışmaya bile değmezsiniz... |
Alıntı:
|
şampiyonlar ligine direk katılıyoruz ama gördüğüm kadarıyla hala düzgün bi transferimiz yok |
Reklam ve forma satışlarımızın artması için artık beşiktaş olarak isim transfer etmeliyiz. Ekonomik krizin en büyük etkisi İspanya da yaşanmasına rağmen Real madride bakıyorsunuz 3 günde DÜnyanın en çok konuşulan ekibi oldu. 2 Yıldızı biranda alarak gündemi değiştirdi.Barcelona nın tüm kupaları alması bile gölgede kaldı. Pazarlama ve sporu birarada yapabilecek bir anlayışın biran önce Beşiktaşımızda da uygulanmaya başlaması gerekiyor. Hiçbir futbolcu takımın önünde değildir yalnız takımın değeri futbolcularla artar bu yüzden akıllı bir politika izlenmeli şova dayalı bitmemiş transferleri yaptık diye çıkması ve bunu becerememesi yönetim acziyetidir. Yoksa Demirören in beşiktaşlılığı yaptığı fedekarlıkları kimse inkar edemez. |
Alıntı:
|
mehmet topuz icin suc yonetimin degil suc gayserisiporun ve sevefsiz fenevin bunla beraber satilmis medya ile donek mehmet topuz yani 1. gayserispor menayeri 2. sevefsiz fenevbahce baskani azize yildivim 3. satilmis ezikfenev medyasi 4. donek mehmet topuz |
Nihat'ın alınmak istenmesi en başta yanlıştı , şu anda Nihat'a gerek var mı, bence kesinlikle yok, ondan önce daha nerelerde eksikler var, onları bi giderelim ilk önce...Bu yüzden Nihat transferinin olmamasına üzülmedim, hatta sevindim de diyebilirim...M.Topuz olayında da şöyle bir durum oldu, M.Topuz başkan Demirören'e güvendi, başkanda M.Topuz'a güvendi sözünden dönmez diye...Ama bence ikiside birbirlerinin güvenlerini boşa çıkardılar, M.Topuz 10 gündür sap gibi bekledi ortada, Demirören bu süre içinde ne yaptı bilmiyorum, Aziz siyaseti bile futbolun içine sokarken, Kayseri büyüklerini işin içine katarken bizim Demirören ne yapıyordu, hala ne düşünüyordu bilmiyorum!..O öyle düşünürken Aziz gibi adam boş durur mu, gitti kaptı çocuğu geldi İst.a...Mehmet'te o kadar şeyden sonra, 50 milyon dolar verselerde giymem o formayı dedikten sonra nasıl giyecek o formayı, onu da bilmiyorum... Türk futbol tarihinin en rezil translerinden biridir herhal bu... |
adamlarda alıcam deyip alabilen başkan var bu tüpçü bizi rezil etti alamadıysan sende git özer hurmacıyı al ama kafa lazım |
30 yaşındaki Nihat hiçbir işimize yaramazdı,iyiki olmamış |
Mücadeleci takım kurmaktan bahseden yönetimin yaptıklarına bakın Mehmet sözlerinden dönmüştür yazık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
baskanin adi cikmis 9a inmez sekize .. |
NİHAT ın istenmesi son derece can sıkıcı gunu kurtarmak amacıyla yapılacak bir transfer idi elimizde holosko gibi bir adam varken neden nihatın kapısını çalıyorsunu,birde ustune ustuk klubuyle anlaşıp kendi evladımız değimiz adamı ikna edemeyip bizleri yerin dibine sokuyorsun dalga konusu olduk,yapamıcagın işleri yuzune gozune bulaştırıyorsun,bari medyaya haber vermeden gitde kendi kendine rezil ol bizleride alt etme allahtan gelmedi hiç istemiyordum cunku artık eski nihat değil o beşiktaslılık duruşu yok...acayip acayip acıklamarı var,zaten futbolda oynamıyor 1 senedir allahtan almadık...isabet olmuş... |
Alıntı:
|
Nihatı almalarına zaten pek sıcak bakmıyordum ama sonuçta bu yönetimin istediği oyuncuyu alamama gibi bir problemi var. Böyle olmaz. Nasıl yönetimsin sen. Hadi Nihat bir yere kadar , Topuz olayında oyuncuyla anlaştığını açıkladın ve bitiremedin transferi. Bu kadar beceriksizlik olmaz.Bu kadar beceriksizlikle bu iş olmaz. |
adam gibi bir transfer komitesi ve adam gibi bir transfer politikası lazım..yıldız diye kimlerin adı geçti allah için..yeter ya..2 yıldız almak bu kadar mı zor..aç kesenin ağzını,git sponsorlar bul birşey yap ama düzgün adı sanı duyulmuş,adıyla rakibe gözdağı verecek,korkutacak,tedirgin edecek birini al..yeter ya.. |
bu yönetimin transfer fiyaskoları devam eder bende buraya yazıyorum... tevezi getir, ismail köybaşı, caner, murat ceylan, cenk bunları alırsa takım kurar... Saçmasapan adamlara para harcanırsa yazık olur... örn: erhan ve fink! |
Bu senenin en büyük transferini çok mrk ediyorum Topuz olsa idi o diyecekleri .. O da olmadı . Ben Veysel transferinde ısrarlıyım . Alın bu yıldızx oyuncuyu, iyice dalga geçin bari |
baskanımızı tebrik ediyorum fiyasko yaratmakta üstüne yok helal olsun |
gayet normal olabilir transfer döneminde her türlü engel çıkablir önemli olan bizim takıma katacağımmız oyuncular |
nihat yan çizdi bize.Önce gelicem dedi.Bonservisini hallettik.Sonra karar değiştirdi gelmiycem dedi.Yazıklar olsun be adam sana.Madem gelmeyeceksin gelmiyeceğim de.Beşiktaş başkanını neden oyalıyorsun, oyun oynuyorsun? Topuz zaten apayrı bir kavram.Onu önümüzdeki ilk Beşiktaş-febe derbisinde inönüye havale ediyorum |
ikiside alınsaydı ilk 11 oynamayacaklardı o yüzden ilk 11 oynayacak çok kaliteli yabancı transferlere yönelelim zaten ikisinin bonservisine nerden baksan 10 m euro verilecekti bu paraya 2 tane muhteşem adam alırsın... |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |