![]() |
bobo'yu 10 milyon euro'dan aşağı satmayalım diyoruz ronaldinho'yu 15-20 milyon euro'ya alırız diyorsunuz..arkadaşlar menajerlik oyunu yada fantazi futbol oynamıyoruz..biraz mantıklı ve akılcı fikirler,yorumlar yapalım..süperman olup uçmanın alemi yok.. |
Alıntı:
|
Bu fikre gülen arkadaslari anlayamiyorum.Benimde kafama takilan bir konu aslinda bu Ronaldinho dur yada Schevcenko olur neden imkansizmis? Eger Bobo yu 6 milyona satabilirsek elde var 6 buna arti Topuz a vermek istedigimiz bonservis miktari 5 milyon deyin ve Nihat icinde bir o kadar ödemeyi göze aldiysak demek ki 16 milyon eu luk bir finansman kaynagimiz var suna %100 eminim ki bir Ronaldinho bu iki futbolcudan cok daha fazla fayda saglar.Üstelik Mehmet Topuz ve Nihat in formasindan cok daha fazlasini tek basina satar. Sizi gercekten anlamiyorum büyük olmak icin büyük düsünmek gerekir unutmayin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
dostum o bazı basın organlarının yanlış yazısı bild gazetesinin tam ceviri yaparsanız ne demek istedigimi anlıcaksınız...O para bayern münihe teklif ediliyor adama değil...bayernden ne kadar alıyoki ona fener versin o parayı adam onumuzdeki seneye yedek kalıcak ve zaten artık yaşlandı bayern için yaslı yani... Zaten böle kıt düşünürsek biz taraftar olarak başkan nie getirsinki...diattalar,higuanler,gordonlar,sericle rle oynarsınız...Tabiki cok zor ama önemli olan zorları başarmak...bir dünya geliri var su anda beşiktaşın ya şampiyon olmsaydık daha fazla borca girmiyecekmiydik... Romaldinho meselesine gelince gercekten imkansız gözüyle bakıyosanız...Demekki biz büyük takım değiliz...Başkanımızda büyük değil...Adamın bonservisini su anda en fazla 17-18'e alırız...Ve kararlılıkla istenirse bitmicek bir iş değil...Ama tabiki başka bir BAŞKANIMIZ olursa...Ayrıca boboya gelince bence en fazla ediceği3 milyon avro...düşünsenize bu adam valenciyada oynuyo bizde izliyoruz...beşiktaş istiyor bu adamı valenciyada 10 milyon avro istiyo bizden allah askına istermiydiniz...burdan 50 tane laf ederdiniz bence boboya 6 veriliyorsa super bir rakam... |
Alıntı:
hayır sadece gerçekçi olanlar var..;) |
Arkadaşlar ben bu konuyu açarken amacım fenerden intikam almak değil, bizimde büyük düşünmemiz gerektiği içindi. Şu anda şampiyonlar liginde başarılı olacağımıza inanan var mı? Ben inanmıyorum çünkü bu kadroyla anca 71 puanla şampiyon olabildik ki geçen sene 73 puanla üçüncü olmuştuk. Yani bir daha kolay kolay böyle bir sezon yakalayamayız. Eğer büyük olmak istiyorsak büyük oynamak zorundayız. Bugün başkan dese ki Ronaldinho'yu getiriyorum ( bu ayarda başka bir isimde olabilir) inanın bu taraftar gider ve Kartal Yuvası mağazalarını ihya eder. Bu iş arz talep meselesidir. Real Madrid bu transferleri yaparken bunları düşündü. Eminim ki aldığı adamlar kendilerine hem başarı hem de para olarak geri dönecek. Bizde makul boyutlarda bunu yapabiliriz. Son yıllarda transfer hatalarından ettiğimiz zarar 100 milyonları buldu. Şimdi soruyorum , marka bir futbolcuya 20 milyon vermek çok mu? |
Alıntı:
Kesin olarak milanda durmayacak seneye ayrılıyor.Kaka nın gitmesiyle bize göre gözler ronaldinho ya cevrilmiş gibi gelebilir ama.Kendi defalarca acıklama yaptı kesinlikle kalmayacam milandan ayrılacam diye.Alırsın alamazsın o ayrı konu sen gidip teklifini yaparsın ama arkasından koşarsan sadece teklif yaptım gibisinden değil.Tabi sadece ronaldinho la kalmamalı takıma yıldız gerekli delgadoyla olmaz bu iş cok yıldız adam var |
başkanımıza bakıyoruM haLa guaYe,Fink,saHa bu tarz adamLardayız ya buNLar neki bunLar anca gaziantep,buRsa gibi takıMLarda oynicak futboLcuLar yanLışmıyıM ? fiNk'i biR kere izLedim meraK ettim adaMın inanıNki cissedeN biR teK fazLası yoK eksiLeri çoK inşaLLah yüzüMü kara çıkaRtır.Mehmete geLince beNce aLınmadığı iyi oLdu ( ki ben aLınamadığına en çoK üzüLenLerdenim ) . nedeNmi adaMın deRdi sadece ve sadeCe paRa oynucağI kuLübün inanınKi hiç öneMi yoK sonuçTa kayseRiden ne kadaR para aLdıgını biLiyoruz egeR takıM faktöRü önemLi oLsaydı 2-3 sene öNce çoKtan kayseRiye Restini çekeR 3 büyüKLerden biRine geLirdi.aziz yıLdıRıma geLince heLaL OLsuN aLıcam dedİ ve aLdı ama gözümüzde daHada düŞtü bi futboLcu için aneLkaLarı,oRtegaLarı sataN adam ne haLLere düştÜ yıLdırıM demiröreN böyLe yapsa üzüLüRdüm onun bi duRUşu vaR.sonuç oLarak birazcıK daha gözde futboLcuLarLa anlaşmamız gereK diye düşünüyoruM.tevez dedi yoK,nihaT deNdi o da yoK e kime kaLdık biz o zamaN ? goRdon+hiquen+diatta+juaNfraN+zapo+ricardinho+kLeb orson+ailton = seneLerde koca bi hiÇ buNun yeRine süRekLiği oLan tek bi futboLcu aLsak çok daha iyi oLurdu.bidE aLabiLirsek faTih tekke yararLı oLur diye düşünüyoruM |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |