![]() |
Gudjohnsen yakısır bize |
Alıntı:
hiç kimse hayal değildir bunu unutma...Robinho Real madrid den manchester city e gitti.Ben hayal kurmuyorum alınmayacak biri değil şuanda ama siz çokkıt düşünüyorsunuz...Arkadaşlar yapmayın siz böyle düşünürseniz kimse yıldız ortalığı ayağa kaldıracak cinsten bir futbolcu almaz.Anca alsa alsa yıldız diye Delgado'yu geitirir.3-5 maç oynar 1-2 maçda kritik gol atar.Hiç bir derbide bırak gol atıp takımı kurtarmayı..Adım bile atamaz. |
imkansız değil.Ama zor kanaatimce |
bir arkadaşımız,kardeşimiz demişki "aramızda kulübü küçük görenler var"..gerçekçi olmak kulübü küçük görmek demek midir anlamadım? |
vallahi messi messi billahi messi messi:D |
Alıntı:
Arkadaşım ben tartışma yaratmak için söylemedim o lafı.Evet dedim sanki alınmayacak bir futbolcu gibi konuşuyor çoğu arkadaşımız.Bende zaten gerçekleri konuşuyorum..Siz böyle onu alamaz bunu alamaz dedikten sonra küçük kulüp olduğumuz anlaşılıyor yalansa söyle ? buna benzer çok örnekler var.Bir Robinho suanda nerde oynadıgını biliyorsun, bir Jardel Herkes peşinden koştu galatasaray aldı neler yaptıgını biliyorsun çoğu insan beğenmiyordu ama o adam forvet değildi golcü olarak alındı ve aldığı paranın hakkını fazlasıyla ödedi, bir hagi..Ne yazıkki fenerden örnek vericem takımda görmeyi istediğim ender adamlardan bi tanesiydi AneLka vitrin yaptı şuanda nerdey oynadıgını biliyorsun.Geçmiş geçmişte kaldı ama olmayacak bir şey değil hayallede uzaktan yakından alakası yok.Tekrar ediyorum parayı verdikten sonra birde Champions Leauge'de oynuyorsa bu gözden düştüğü için onun için iyi bir fırsat ve vitrin.Alınmayacak biri değil... |
Alıntı:
şaka biyane yönetim iyi adamlar alacaktır |
Bu klübü küçük görmekse, tabiki görüyorum .. Sen klüp yerine futbolcu ile anlaşırsan küçüksündür .. Ezik adamların diline bizi doluosan.. başkanlığında küçüktür .. |
fazla uzamış tartışma, konu ronaldinho'nun maliyetinin karşılanması sorunu değil, bana göre saçmalığın daniskası o ayrı da, asıl sorun ronaldinho'nun neden bizi tercih edeceği, türkiye'ye gelmez şu aşamada, illa ki şu yorumu yaptıracaksınız, geçiniz o yüzden... |
bu saatten sonra kim alınırsa alınsın,içimizde yara olacak.sayın başkanımız maalesef bazı olayların sonucunu hesaplamadan hareket ediyor. |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |