![]() |
bende reklam yapacak isim yapmış futboldular istyorum ama ronaldinho yada tevez biraz zor gibi gelyo bana... |
Sen transfer teklifini yaptın mı da gelmez diyorsun.Yap bakalım teklifini gelir gelmez o ayrı konu..Siz o gelmez bu gelmez derseniz anca gele gele Delgado'lar getirirler yıldız diyee Ne avrupa'da ne de Derdilerde oynadığını görürüz... |
adam alamıyoruz bari adamlara sahip çıksak bu batuhandır aydın karabulutdur bizim geleceğimiz yaw amaaan arkadaş hiç umudum kalmadı ya |
ben hiç lyon un porto nun yıldız oyuncu aldığını görmedim bu takımlar yıldız yaratırlar hatta bu takımlara istisnalar hariç barca ve arsenali de katabiliriz cok fazla yıldız oyuncu alan (tabi bütcelerine göre)benficanın (suazo,reyez,cardozo,aimar,luizao,nuno gomez) newcastle nin hali ortada biz realle liverpolla aşık atamayacağımıza göre porto ve liyonu model almalıyız |
Alıntı:
|
karizma düzeltecez diye illa da fantezi transfer peşinde koşarsak ne yıldız alabiliriz ne de adam gibi transfer yapabiliriz.. Mehmet Topuz bizim takımın tam ihtiyacı olan bir adamdı ama olmadı yapacak birşey yok.. Yerli transfer edilecek bir tane kaldı onu da bize vermezler zaten.. Onun için hurda yerli almaya gerek yok.. Onlardan bizde çok var zaten.. Yabancı anlamında da önce gideceklerin belli olması lazım.. Delgado ve bobo yerine mutlaka iyi adamlar almak lazım.. Olabilirse bir de defansa.. Yani elimiz kolumuz bağlı biraz..Şimdi bunlar benim yorumum ama ben bu yönetimi biraz tanıdıysam yaşananlardan sonra talip olacağımız ilk adam Gökdeniz olacaktır.. Mantalitenin değişeceğini hiç sanmıyorum.. |
Alıntı:
Derler ki sen topuz'u bile alamadın ronaldinho senin neyine? Afedersin ama inan bana kıçıyla güler millet. Dostlar çok uçmaya gerek yok.Evet küçük kulüp değiliz,büyüğüz,tarihimiz büyük, renklerimiz büyük, taraftarımız büyük ama yönetimimiz küçük.Teknik direktörümüz küçük.Bunlarla biz zaten bir şey yapamayız.Fener ve Galatasarayın olmadığı Sivas'ın önünde zor şampiyon olduğumuz(İki maçta da Sivası,Trabzonu ve Feneri yenemedik)bir sezona bakarak havaya girmemize gerek yok. Şampiyonlar ligine direk gitmemiz büyük bir nimet bizim için.Bu yöneticilerle ön eleme oynasak inanın geçemezdik.Bu velinimeti iyi değerlendirmemiz lazım ama gördük ki başkan önce topuz ile karizmamızı çizdi, sonra fink denen uyduruktan bir oyuncu aldı. Biz fanatik davranıyoruz, duygusal davranıyoruz, hepimiz Beşiktaşlıyız, başarılı olmasını istiyoruz kulübün.Ama kimi gerçekler ve başımızda böyle bir başkan var. Allah sonumuzu hayır etsin.Keşke Başkan Topuz yüzünden istifa etse.Böylece Ezikbahçe tarihinde bize ilk kez bir iyilik yapmış olur. |
"Gerçekçi ol imkansızı iste" diye bir söz vardır çoğumuz biliriz ... Ve bizim gerçeklerimiz maalesef imkansız boyutlarda ki ronaldinhoyu getirmeye yetmez getirdik desek bile ronaldinhonun sadece reklam amaçlı olarak alınması önümüzdeki sene şampiyonlar liginde ne kadar ileriye taşıyabileceğini düşünmenizi rica ederim... |
bizim kulüb zaten borcu olan bir kulüb butjemiz fazla degildir ama nedense arkadaslar bu ayrintiya hic bakmiyorlar alin ronaldinhoyu alamadimi baskan defol kötü baskan bizim icin besiktas büyükdür ama ben bu takimi büyük oldugu icin sevmedim(kendi adima konusiyorum) renklerine asik oldugum ve gide gide büyüdü bu ask genel olarak bakarsak türkiyeligi avrupada dünya bile demiyorum 11sirada siz diyorsunuz getirin süperstarlari ama futbolcularin ligede bakdigini unutiyorsunuz ve acik ve net sekilde göriyoruz türkiye ligi ispanya ingiltere italya almanya fransa liglerden kötü siz hep 1 tarafla bakiyorsunuz bu transferlere artik birakin bu eziklere özenmeye onlar yildiz getiriyor diye bizde getirmemiz anlamina gelmiyor ha getirir seviniriz fazlada degil onlar camdan atlicak bizdemi atlayalim bizim bir antrenörümüz var en iyisini o bilir biz nedesek bos ama ben bu isi biliyorum diyorsaniz gidin antrenör olun veya baskan olun göreyim nekadar iyisiniz artik hayal dünyasinda yasamayin |
karizmayi ronaldinho duzeltir duzeltmesinede mehmet topuzu nihati alamayan vizyon yoksunu bir yonetim ronaldinhoyu alacak vizyonu nerden saglayacak kendisine asil sorun burda bence gelmez diye birsey yok ronaldinhoyu getirecek vizyon sahibi bir yonetim yok malesef |
Türkiye`de Saat: 02:29 . |