![]() |
Alıntı:
|
ben bundan sonra inönü stadına Beşiktaş formasıyla çıkmadıkça hiçbir transfere inanmam... |
Konular Birleştirildi . İyi Forumlar . |
Alıntı:
Teşekkür ederim.evet 19'um :D |
Alıntı:
|
Biraz evvel lig tv'de gösterdi arkadaslar sahayı bonservisi ile,tevezde kiralık istiyorlarmış bizimkiler 2 forveti düşünsenize saha ve tevez,sag acıkta holosko,sol acıkta tello veya yusuf,ortada fink ernst,defansta deli-sivok-toraman-ekrem(gokhan) |
yaw bu saha o kadar büyük bi oyuncu değil abartmıyalım gelirse sasırmam yani |
sahayı manchesterdeyken çok seviyordum ve hep beşiktaşa gelmesini istemiştimm ve şimdi gündemde inşallah alınır sağ ve sol ayağını kullanabiliyor hızlı bitirici bir golcü çok gol atar tabi everton iddialı bir takım olmadığı için orda gol atamamış fazla ama beşiktaştaki hava çok daha farklı burda kendni bulucaktır diye düşünüyorum ben |
bobo'nun satılması durumunda ondan gelecek miktarın tamamı bu transfere yatırılacaksa içime sinmez, bobo oynadıkça gelişen ve bundan sonra da gelişecek olan bir oyuncu, bana göre elde tutulmalı ama şartlar satılmasını gerektiriyorsa ondan gelecek gelirin tamamı 31 yaşındaki bir oyuncuya yatırılmamalı... |
Alıntı:
|
Saha'yı 3.5'a verirler mi yaf, en az 6 milyon €... |
boboyu gönderip aynı paraya 31 yaşındaki sahayı almak çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum... |
saha yerine djibril cisse çok daha iyi olur bence onu almaya zorlamalılar.bundan 3-5 fazla olur ama iyi olur.sanırsam 28 di yaşı.bide sunderlandde.yani gelmemesi için bir sebep yok.adam deli.pascalı andırıyor.taraftarın sevgilisi olur bence |
beşiktaşa önemli futbolcuların gelmiceğini düşünen bi zihniyet bjk li olamaz ! herkez haddini bilip burda bişiyler yazsın !! bjk kimsenin yalakası değildir günlerde peşinde koşup yalvarcak kadar ! bjk e gelmek istiyen zaten gelir peşinde köpek gibi dolaşmaya gerek yok ! BEŞİKTaşk ulan ! inanmayan taraftar ..... gitsin !!!! |
LUTFEN BAŞKAN SAHAYI ALMA... alıcagın topcular gomis,cisse,tevez tarzı yırtıcı istekli her gittiği takımda taraftarın sevgilisi olan topcular getir...boboyu satıp daha 24 yasında,gidipte bonservis parası verip sahayı alması cok mantıksız... Bu arada hayal dedğimiz oyuncuları almayı dusundugumuzde daha taraftar inanmıyoki futbolcular nasıl gelsin...arkadaslar 20 milyon taraftarı olan bir takımdan anlı şanlı büyük BEŞİKTAŞIMIZDAN bahsediyoruz...her futbolcu gelip oynar yeterki kıt görüşlü başkan olmasın bir futbolcu alırken gelirlerinide dusunsun...her sene 2 tane büyük transfer ile kazancını 2 ye cıkartmak cok kolay... |
Bazi arkadaslar cok ucuyor...Tevez ve daha niceleri bize gelir mi :rolleyes: Hade parayi buldun oyuncu ikna edebiliyormusun Türkiye gelmeye..bu isler okadar kolay olsa kim getirmek istemez.. L.Saha cok iyi bir oyuncudur sadece sakatlgi ilgili pek bilgim yok bir ara cok sakatlaniyordur... Ama daha kac transfer haberler cikar ohohoh..Birilier mutlaka gelir.. |
çok gzl olurr |
çok ii transfer olur.keşke alabilsek |
Alıntı:
bu arada bunları saha başlığı altında yazdım ama cevap vermek açısından sadece, yoksa saha süperstar falan değildir benim gözümde, bahsini ettiğim şeyler de saha'yla alakalı değildir... |
haber 1903 sitesinde bir okuyucu yorumu bakalım doğrumu göreceğiz.bobo 7.5 değil. 8.250 mılyon euroya gidecek.Lois Sahada ondan sonra açıklanacak.Hayırlı olsun Lois Saha MÜKEMMEL BİR OYUNCU HER İKİ AYAĞI MÜKEMMEL HAVA HAKİMİYETİ SÜPER..4.1MİLYON EUROYA ANLAŞILDI.KENDİSİ 2.2 MİLYON ALACAK |
SADECE LAFTA ALIRIZ |
Alıntı:
eyw dostum o zaman sericlerle,diattalarla,higuanlerle,gordonlarla,zap olarla,youalarla,bayalarla,ohenlerle, transferlere dvm takıma hiç bir katkısı olmayan bu oyuncularla,hatta ve hatta parasal çöküntüye neden olan oyuncularla dvm edelim...benim yıldız kavramım mesela risse,sweinsteiger,gomis,cisse,olic,podolski böle adamlara ben yıldız diyorum cunku takım için oynuyorlar... Mesela ben sahaya karşıyım adamın hırsı bitmiş evertonda bile ölesine oynuyor,bir mucadelesi yok,adam doymuş herhalde ama teveze bakıyorum adam her sene dahada hırslanıyor dahada mucadele ediyor...büyük topcu bence...yıldız demek takımın için vizyon demek,yıldız demek rakip oyuncuların daha dikkatli olması demek,yıldız demek şampiyonlar liginde oynarken daha rahat oynamak demek...demekki real madrid paraları boşa harcıyor...o zaman 6 sene şampiyon olmayalım bekliyelim kendi evlatlarımız oynasın beklicek sabır varmı...6 sene bekledik şampiyon olduk kimlerin sayesinde iyi topcuların sayesinde...bence mutlaka her takımda 3 tane kendini kanıtlamış cok büyük futbolculara ihtiyacı var...avrupada başarılı olmak istiyorsak şart...yoksa aynı tas aynı hamam gideriz avrupaya 0 ceker geliriz... |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum cok dogru |
Alıntı:
7 yabancı 11 de cıkmıor bi tanesini çıkart.. Ama dediğin gibi saha tevez iyi ikili olur gol rekoru kırabilirizz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:38 . |