![]() |
Tevez'i bitirin Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş yönetimi, Manchester United'ın ünlü futbolcusu Carlos Tevez'e siyah-beyazlı formayı giydirebilmek için müthiş bir atak başlattı. Başkan Yıldırım Demirören, kurmaylarına "Tevez'i istiyorum. Bu transferi hemen bitirin!" talimatı verdi. *** Onu istiyorum Topuz'u Fenerbahçe'ye kaptıran, Nihat'ı da ikna edemeyen Kara Kartal, M. United'ın süper starını bitirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta , Carlos Tevez harekâtı hız kazandı... Topuz'un F.Bahçe'ye imza atması, Nihat'ın da ikna edilememesinin ardından harekete geçen başkan Demirören'in, sır gibi gizlediği Tevez transferi için yetkililere "Bitirin şu işi" talimatını verdiği öğrenildi. Topuz ve Nihat girişimlerinin sonuçsuz kalması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan başkan Demirören'in, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DTevez'i getirerek siyah-beyazlıların gönlünü almak istediği belirtildi. Özel 'CD' gönderildi Siyah-beyazlı yönetimin, üç yıl üst üste Güney Amerika'da "Yılın futbolcusu" seçilen Arjantinli yıldıza, anlaşmalı olduğu MSI Foot menajerlik şirketi aracılığıyla senelik 5.5 milyon euro'luk kiralama bedeli önerdiği ifade edildi. Cazip teklife sıcak yaklaşan ve "Bu takım hakkında tüm bilgileri istiyorum" diyen Tevez'e Nevzat Demir Tesisleri, İnönü Stadı ve muhteşem taraftar görüntülerinin bir CD'ye toplanarak gönderildi. Demirören, hafta içinde de bir yöneticisini Tevez'in yanına gönderecek. |
bi gelirse çok ama çok güzel olur bekliyoruz seni tevez |
inş gelir diyorum ama adım gibi eminim gelmeyeceğini.niye daha mantıklı nokta transferler üzerinde durulmuyor? |
yaw ne tevezi adam manu yu birakip bizemi gelcek hemde christina ronaldoda takimdan ayrildi ve bu sezon her mac 11 de baslayabilirken bize gelecegini hic sanmiyorum....biraz daha hayal ve rüya disi isimler konusulsun...yakinda bu medya eto yada drogbayi bize getirirse sasmayin |
bence gelmeyecek hoş böyle bir talep varmı oda meçhul |
yok artik daha neler? manu alir onu. zaten c.ronaldo da gitti |
yok artık lebron james :D gelirse de mütiş olur |
hayali bile güzel:D ama gelmez:) |
Keşkeee |
gelmez ya imkan yok |
bu haberi kimler yapıosa ben olsam gazeteden kovarım böle sama haberlerle zman öldürüyolar :D |
hayal bunlar hayal |
bı denemek lazım belkı gelr |
inş. diyelim artık |
tevez sadece bir rüya Uzun bir süredir Tevez`in adı gerek Türkiye`de gerekse yurtdışında Beşiktaş ile anılıyor. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran MSI şirketi alternatifleri hazır tutmak adına uğraşı içerisinde. İşin aslı şu. Joorapchian isimli şirket sahibi Tevez`i 32 milyon Sterlin karşılığı Manchester United`a satmak istiyor. Kulüp ise menejerlik şirketinin sahip olduğu kontratın açığını bulup oyuncuyu bedavaya kapatmak istiyor. Yoksa United oyuncudan çok memnun ve sürekli oynatıyor. Bu arada menejer Joorapchian, Süleyman Hurma misali, Manchester City`e söz verdik, Beşiktaş`a söz verdik diyerek ortalığı kızıştırmaya bakıyor. Maksadı United`tan en fazla parayı kopartmak. Gelişmeleri başta Real Madrid olmak üzere ve bütün İngiliz takımları takip ediyor. Anlaşmazlık durumunda City senede 5.5 milyon Euro`yu şimdiden gözden çıkarmış bile. Oyuncunun tercihi ise önce United`ta kalmak sonra CL arenasında şampiyonluğu hedefleyen bir takımda oynamak. Ne kadar üzüleceğinizi bilsek bile Tevez sadece bir rüya. |
Kaynak : Haber1903 Gerçekten Çok isterim Tevezi Beşiktaşımızın Kutsal Forması Altında izlemek . |
bnde ama çok çok zor malesef... |
Rüya olduğu kesin zaten. Ben üzülmedim şahsen. Zaten en iyi ihtimalle 1 yıl kiralanırdı, onda da ne vereceği muamma. Bonservisiyle kaliteli oyuncular almak lazım şimdi, yerli-yabancı ve eksik mevkiilere.. |
Alıntı:
|
boşa hayal peşinde koşmak yerine nokta transfer şart... |
Alıntı:
|
Zaten çoğumuz gelmeme ihtimalini düşünmüştük ve biliyorduk.Olağanüstü bir hayal kırıklığı değil:) |
sanki adam gelecekdide transferinde pürüz cikdi gibi konusiyorsunuz basdan belliydi gelmicegini |
haberde saçma kısımlar var ferguson tevezi bu sene kadroda düşünmediğini açıklamıştı daha evelden.. gerisi doğrumudur bilemem ama manchesterda kalmıyacak zannedersem o açıklamaların üstüne. |
Alıntı:
|
keşke gelse cok istiyordum ama,bizimkiler fink ile transfere başlıyınca anladımki bu senede husranız...HELAL SANA BAŞKAN HELAL... yıldız transfer dediğin saha ise onada helal sana başkan helal... Uyutuyorsun bizleri... Sahayı alıcagına boboyu takımda tut daha iyi... bu adam 24-27 yas arası iyidi sonra patatese bagladı... ama sen daha iyi bilirsin hayırlı olsun dedğin transferlerin hiç biri olmuyor bu sahada olmaz inşallah sende bize maha'yı getirirsin... |
Alıntı:
|
Konu Tek Başlıkta Birleştirilip , Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır. |
bence buda fos çıkar |
Alıntı:
|
Tevez'i almak mümkün değil arkadaşlar... Hayalinde ayarı olur... |
Türkiye`de Saat: 03:08 . |