![]() |
yaa nobreyi pozisyona sokamıyoruz ki bi türlü,adam ortada debelenip duruyo, anlamadım ben bu işi |
ts ve gs maçında gol bekliom. sefillere kesin atar zatende. ts maçında inönüde golü bulması lazım |
Alıntı:
Aynen katılıyorum sorun nerde bende anlamadım ama hala orta yapamıyoruz adam gibi çizgiye kadar gelio top dışarı çıkıo ordan ya da yerden pas olarak gidio antalya maçında serdar cok kötüydü Bir tane açabildi adam gibi onuda kenan çok güzel vurdu.... |
nobrenin etkili olması için sağdan soldan bindirmek lazım,bi de ceza sahası içinde oynamak lazım,karambol yaratmak lazım,doldur boşaltlarla rakibi boğmak lazım,biz henüz bunları yapamıyoruz |
resimler çok güzel olmuş emeğine sağlık kardeş |
inş. bol gol atar. ts maçında bi gol bulursa üzerindeki baskı da kalkmıs olur. nobre elinden geldiğini yapsın biz sonuna kadar destegimizi veririz :) |
bu arada nobre nin kolundaki yazı neyi ifade edio acaba kimin ismi acaba ilk yaptırdiğında anelka nın demişlerdi ama adam nie yaptırsınki elin fransızının ismini koluna dövme başka bi anlamı vardır bilen var mı acaba?? |
Alıntı:
|
nobr Paylaşımın için saol |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:52 . |