![]() |
ben gelmesin demiyorum verilen bonservislerin geri dönüşü yok dikkat etmek sözleşme bitişlerini takip etmek lazım diyorum hem sabretmeyen taraftar bizleriz buralara yazıyoruz konuşuyoruz sistem oluşmalı gibi fikirleri veya başka fikirleri birbirimizle paylaşıcazki bu fikirlerle ilgili düşünebilelim fikir alışverişi yapalım artı ben sahayı beğenirim mesele o değil |
saha süper olur alacaksak böle adamlar alalım bıktık gordonlardan |
Eğer aşı tutarsa atar tabiiki...Saha konusunda bonserviste çok konuşuluyor, o yaştaki oyuncuya o kadar paralar verilir mi diye...Bobo'yu herkez o kadar övüyor, genç diyorlar, geleceğin yıldızı diyorlar ama taliplisi yok, varsa da 6'dan fazla vermiyor, Saha'nın ise son 2-3 yılda yokları oynamasına rağmen bonservisi min. 6 milyon €'dur...İşte aradaki fark bu, adamın adı yetiyor, bazı adamlar vardır son senelerde takımında kötü oynasa da belli bi para eder, alıcı da bulurlar, adamdan umut vardır sonuçta, yaşı 30 diye bitti bu futbolcudan bir şey olmaz demek çok yanlış bence...Anelka Fb'de top oynamadı mesela, ama adamlar sattı aldığı paraya, bu iş bu kadar işte, adı yetiyor adamların... |
kesinlestimi ki transferi de, gelmis gibi konusuyolar...?? |
bu yazarada hastayim yani sakatligindan kurtulmussa 20de atar 25de saha zaten iyi golcu |
saha tabiki cok iyi forvetdir ama isimi oldugu icin illa 20-30 gol atacak diye birsey yok ispanyanin gol krali geldi gördük halini kezman gibi zamaninda süper golcü geldi gördük halini,ailton gibi golmakinesi geldi gördük halini,carew geldi 13golden fazla atamadi bizim sorunumuz forvete degil üc forvet oyuncumuz toplam bir sezonda 49gol atmis fena bir gol sayisi degil ben forvete problem görmiyorum |
kalitesi belli gelirmi turkiyeye bilinmez ama neden olmasın |
Alıntı:
kıyaslamak yanlış olur heralde.Saha nın sakatlığı problem olmazsa gerçekten gol krallığında baroşla kafaya oynar |
Alıntı:
|
Metz Newcastle United (kiralık) Fulham Manchester United Everton adamın maç başı gol ortalaması yarım bile değil yapmayın almayın 47 (5) 11 (1) 117 (53) 86 (28) 24 (6) |
Türkiye`de Saat: 03:17 . |