![]() |
cresthil şatosu cinayeti... |
holmes kim ya sekreteri mi? ya ben şurayı anlmadım adam diyo ya her basamağı 9 olan 2 sayının çarpımı olrak secerim orada ne dmk istediğini anlmadım yae :?:? |
abi ne bu yaa |
arabacıyı suclayamaz cunku 39277651489 3 e bolunmuyor olabilirmi????????? |
bir dk ben olayı çaktım hahahaha şimdi dio ya her gün değişirir 9 la çarparım die bütün basamakları 9 olan 2 sayının çarpımının sonuçu 1 ile biter cöp sepetinden çıkan 37277651489 şifre olmaz...sonu 1 le bitmesi lazım çünkü en son basamak olarak ordan başlanıyo örnek olrak 999 9 x____ 8991 | mesela 7 nin karesi 49 dimi; 9 la bitmesi lazım ...777 ......7 x____ 5439 inşallah bu olur...düzenlemeleri mantıklıca yaptım doğrumudur mute!... |
mute,soruları kazıklaştırmaya başladın iyice:) bunu okuması bile zor yaa |
yaw adamın bu tc kimlik numarası |
yaklaşanlar var, ha gayret olacak... |
Alıntı:
olabilir heee walla onu hiç düşünmedik yaw mute bi cvp ver meraktan çatlıcaz eğer doğru cvp yoksa başka yöntemler deniyecem |
Alıntı:
|
eğer oda değilse::: 39277651489 bu sayı 9 a bölşünmüyorki eğer o şifre olsaydı sayoının 9a bölünmesi lazımdı |
Alıntı:
|
o yazdığım cvpta düzenlemeler yaptım bi bakıver bakıyım:D |
Alıntı:
süslenmiş cevap şöyle: her hanesi 9 olan iki sayının çarpımı ancak ve ancak 0,1,8 ve 9 sayılarını içerebilir(isterseniz deneyin!), verilen sayı ise bu koşulu sağlamıyor... verdiğin cevap yeterli, sayının sonu her zaman 1'le bitiyor olmalı, tekrar tebrikler... |
Alıntı:
işte ben demiştim ya ilk mesajımda orayı anlamadım diye yinede tam olarak anlamamışım ama soruyu yapmış sayılırım sende saol bizi eğlendiriyorsun böyler tşkler...neyse ben biraz yatayım burnum çeşme ben burda soru çözuom :D:D:Dherkese byee iyi çözümler |
Şifrenin sonunun 1 le biteceği aşikardı ama cevabın bu kadar kolay olduğunu sanmıyordum.. |
tamamda adam sifreyi bulduktan sonra kendinden şüphelenilmesin diye kağıda uyduruk bir sayı yazmışsa. tamam şifre bu değil ama hırsız konusunda hala şüphe var.. açıklama bekliyorum.. |
:D alla alla bilen arkadaşlar bravo :D |
harbiden ya bravo:d |
Alıntı:
UNUTMAYIN MATEMATİK HAYAT KURTARIR!!!;) |
ben bunun bilir bunu söylerim bu şato cinayetlerinde katil hep uşaktır daha hiç bahçıvan veya hizmetçinin katil çıktığını görmedim hep uşak |
Türkiye`de Saat: 15:46 . |