![]() |
grafite bombası Beşiktaş golcü transfer etme çalışmalarına devam ederken gece yarısı gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Bu sezon Bundesliga’da Wolfsburg’un şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Brezilyalı golcü Grafite’nin Beşiktaş’ın kıskacında olduğu belirtildi. Golcü oyuncunun bonservisi ile ilgili Alman Kulübü ile masaya oturduğu belirtilen siyah-beyazlıların bu transferi bitirmesinin an meselesi olduğu kaydedildi |
ayyy.Bunaldım ya.Hergün yeni bir isim |
haberler azıttı alsalar birinide bizde kurtulsak onlarda |
Wolfsburg Peter Crouch ile ilgileniyor sanırım Eğer o transfer gerceklesirse belki grafiteyi Satarlar |
grafiteyi alsınlar benim için yıldız transfer olur |
alınırsa guzel olur gercı artık kımseden umudum kalmadı benım imzayı atmadan kesınlıkle inanmam.. |
İşte tam aradığımız golcü...Şöyle başkan bi paraya kıysa da alsa bu adamı, rakiplerde ağzı açık bakar öyle... |
Konu Transfer Bölümüne Taşınmıştır. |
sergenin yönetime teklif ettiği golcü olabilir |
grafıte ::D:D:D |
bir de imza an meselesi demiyorlar mı deli oluyorum |
her gun 4-5 bomba patliyor bombardimana dondu burasi ya |
İnsallah Beşiktaş formasıyla görürüz kendisini.. |
2 senedir forumlarda en çok ismi dolaşan oyunculardan biriydi.. bu sene muhteşem bir sezon geçirdi ve artık bizim için transferi olanaksız bir hale geldi.. Yani tren kaçtı bence.. Ama pişman olmadan alabileceğimiz bir adam var hala.. Sessiz sedasız bir yerlerde duruyor.. Sürekli yazıyorum bu ismi bilenler bilir.. Bilmeyenler tanımayanlar da araştırsın.. Saint-etinne'de oynayan Bafetimbi Gomis.. Senegal asıllı fransız. yaşı henüz 23.. havadan,yerden çok iyi.. hem çok güçlü hem de hızlı ve golcü.. Bu sene takımı küme düşmeden son anda kurtuldu.. Takımın durumu kötüydü ama kendisi yine de fena değildi.. Bizde çok çok iyi olacaktır.. Saint-etinne büyük kulüp seneye çok iyi performans gösterirse yine arkasından bakakalırız.. Bu sene son şansımız onu kadromuza katmak için.. |
lütfen grafiteyi alın diye konu açmıştım hayllerim gerçeğe mi dönüşüyor:D |
İmza Attığı Gün Kombinemi ALırım :D |
gomis gomis gomis |
ya grafiteyi almak VAGNER LOVE almaktan daha zor biz VAGNER LOVE ı alalım yeter artık kaç zamandır yazıyorum VAGNER LOVE diye yeter artık |
|
yalannnnnnnnnnnn |
bu bombalar ne zaman patlıycak ya ne gelen var ne giden:D:D |
kımn yerıne |
siz grafiteyide transfer ettirdiniz ya kartalıma hadi hayırlısı...böyle yalan yazıp miletin umuduyla oynamaya hakkınız yok.. daha sonra alınan futbolcuları gören büyük taraftarımız hayal kırıklığına düşüyor...kaynak bile belirtmemişsiniz habere |
her haberi imkb'ye bildirmek zorunda olan bir kulübün 8 yabancısı vbarken yabancı transferini açıklayabilmesi ne kadar mümkündür?.. |
guızel bır oyuncu ınsallah bunu alırlar barı |
Alıntı:
|
Bence sahanın sakat olma ihtimaline karşı grafiti daha iyi olur zaten sahadan daha iyi son vuruşları |
tabii canimmm, baskan 20-25mio€ verir alir hemen grafite'yi |
bir transfer takıma nekadar katkı saglarki nekadar yıldız olursa olsun bir kişiyle olacak iş degil iyi bir ekip kurmak lazım |
Alıntı:
|
YouTube - Bafétimbi Gomis (ASSE) Bafetimbi Gomis in Videosunu izledim adam ne kadar siyah zift gibi :P iyi golcüdür kesin ama ben takip edemedim hiç |
ulan bide messi beşiktaşta die yalan haber çıkarın baride gönlüm olsun:D:D |
Ahıu gitmiş vahı kalmış Nihatı getiremiyorsun , ne Grafitesi ya ... kim , hangi gazete yazmış bunu , komik olmayın |
bobonun yerine ii olur |
Keşke alınsa ama doğru olduğunu sanmıyorum. |
bence gomis alınsın grafite bu saatten sonra alınamaz |
Grafitinin fiyatını yükseltmişler bence ediz ve grafiti süper olur bide orta saha(?) :) |
Galatasaray grafiti ile ilgileniyormuş |
gs nereye alıyo grafiteyi adam gelse gelse bjkye gelir başka bi yere gitmez çünkü şampiyonlar ligine katılıyoruz |
gelmesi çok zor onlar da bizim gibi şampiyon onlarda direkt kaltılcak şampiyonlar ligine |
Türkiye`de Saat: 03:03 . |