![]() |
Liverpool'un gözü Holosko'da |
Hemde liverpool O_o delgado'yuda istemişlerdi gitmemişti holoskoda gitmesin ya :/ Ya da bize Gerard'ı versinler öyle :D |
Torres + para isteriz :D |
Alıntı:
|
o gözlerini çıkarırız :D |
HoLosko'muz Hiç bir yere gidemez daha bizdeki misyonunu tamamlamadı |
torres + benayun'u istiyorum artı 4 milyon avro :) benayunu sadece bize 3 gol attığı için kinimden ve futbol hayatını bitirmek istediğimden istiyorum :) pafa gönderecem |
liverpool dan çok iyi bir bonservis alabiliriz.ama tabi holosko nun yerine adam bulmak da şu şartlarda kolay değil. |
8-10arası eder holosko. |
20 milyonu verin holoskoyu alin yoksa baska kapiya biz oyuncu istiyorken dunyanin parasini istiyorsunuz gecen sezon hyppia yi vermediniz bize |
son haber arsenal teknik direktörü wenger beşiktaşın genc yıldızı ibrahim üzülmezin takiplerinde olduğunu açıkladı |
yok ya, fotospor kadar sallayan bi gazete yok:D inanmayin, holosko bu sene samp. liginde bize cok yararli olacak;) Ille istiyolarsa 15 milyon euro verin, hayrini görün^^ sizi pek irgalamaz bu para.. |
Yeter artık bu kolpa haberler. Gidin biraz Hacettepeye falan transfer yaptırın, Dünyaları aldık beee... |
Riera + Ryan BabeL + Lucas Leiva :D Ver Bu adamLarı AL HoLosko'yu :D |
yalan haber zaten büyük ihtimal ama eğer böyle bir durum varsa holoskonun liverpoolda oynamasını çok isterdim |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D+rep |
marek hamsik için 20milyon euro bonservis istiyodu napoli holoskonun ondan fakı yok holosko italya ingiltere veya ispanyada oynasa 20milyona rahat gider...ancak türkiyede 10dan yukarı zor satılır.. |
Alıntı:
|
iyi bir paraya neden olmasın ama bu haber gerçekse |
Holosko böyle devam ederse gelecek sezon 20 milyon eurodan aşağıya transfer olmaz.. ( Tabi yönetim beceriksizlik etmezse ) Bir yıl daha kalmalı.. |
taibinde liverpolun ama bu sezon almazlar su anda eger clde iyi bir grafik ve istatisti yakalarsa onumuzdeki sezon liverpool alabilir holoskoyu holoyu bukadar kucumsemeyin deparli forvet cok az dunya futbolunda ama holoskonun bitiriciligini braz daha gelistirmesi lazim |
Alıntı:
bir forvete olmasi gereken az cok var holoskoda teknigini ve bitiriciligini düzeltirse liverpool hikaye olmaz ama simdi istedigini sanmam dedigin gibi sampiyonlar liginde iyi performans göstersin ayni ligdede sonra zaten tutamicaz holoskoya |
| Türkiye`de Saat: 19:41 . |