![]() |
İbrahima Camara teklif edildi... Şampiyonlar Ligi´nde direkt oynayacak olan Siyah-Beyazlılar´a her gün farklı bir futbolcu öneriliyor. Menacerler Beşiktaş’a oyuncu yağdırıyor... Şampiyonlar Ligi’nde direkt oynayacak olan Siyah-Beyazlılar’a her gün farklı bir futbolcu öneriliyor. Son olarak Fransa Ligi’nde Le Mans forması giyen İbrahima Camara’nın, Beşiktaş’a teklif edildiği dile getirildi. Daha önce Parma forması giyen Gineli Camara, 24 yaşında ve 1.69 boyunda... Bu sezon 30 maçta görev yapan Camara, 9 sarı kart gördü. Kaynak:Fanatik |
Sol bek mi neci bu adam? |
evet iki bektede oynayabiliyor diye biliyorum... Ibrahima Sory Camara (Le Mans UC 72) - Profil - Football - transfermarkt.co.uk burdan daha ayrıntılı bakabilirsiniz... |
valla yaşı genç ama gereksiz olur bence |
bu kim ya ben sadece delgadonun yerine quaresmayı istiyorum bide zaponun yerine ya sol bek yada defansın ortasına |
ben sol tarafa riiseyi istiyorum gerisi fasa fiso |
menejerler calısıyor |
Bu oyuncu oldukça seri ve güçlü bir oyuncu genç olması avantaj.. Arkadaşın dediği gibi 2 kanatta birden oynayabiliyor.. Riise Tevez gibilerinin bize hiç bir faydası olmaz.. Futbola aç oyuncular gerek.. |
bu adamın kendine faydası yok ki beşiktaş a olsun. |
bari saint ettienden dabo yu alalım bundan iyidir |
Türkiye`de Saat: 14:28 . |