![]() |
Aynen valla.Bu defada biz istemiyoruz seni... |
gelsin ya benim hemserim nede olsa:D |
gelsede olur gelmesede |
ben olsam bende gelmezdim sonuçta orası ispanya.. |
Gelsin, ilk aralar bi yedekte beklesin aklı başına gelsin. Sonra ufak maçlarda oynatırız. Tecrübeli bir oyuncu sonuçta. Ayrıca eski bir Beşiktaş'lı. Arkasından bu şekilde konuşmak yakışmaz. Gelirse kapımızın daima açık olması lazım... La Liga'dan bahsediyoruz burda. Eminim ki kötü yorum yapan arkadaşlar La Liga'da 1 maça çıksalardı fikirlerinin nasıl "çark" edeceğini görürdüm... |
ahh be nihatım be seni çok seviyorum ama ilk önce neden öyle dedin ki yaa |
ne demek gelmesin ya türkiyeden gelen tekliflere açığım derse febe hemen atlar üstüne ama nihat türkiyede bizden başka klüpte oynamaz ama biz ilgilenmezsek febeye gider |
Yıldırım Demirören'in Nihat öfkesi ! http://www.spor3.com/images/news/277353.jpg Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Nihat öfkesi bitmek bilmiyor.. Daha önce Başkan Demirören´e “Gelirim” diyen, ancak Kartal´ın Villarreal´le anlaşmasının ardından geri adım atan milli futbolcuya tepkiler devam ediyor... Nihat Kahveci’den U dönüşü... Daha önce Başkan Demirören’e “Gelirim” diyen, ancak Kartal’ın Villarreal’le anlaşmasının ardından geri adım atan milli futbolcu, ailevi nedenlerini öne sürmüş ve teklifi geri çevirmişti. Ancak Villarreal’in, Nihat’ı transfer listesine koyması ortalığı karıştırdı. Transfer listesine koyulan Nihat, Başkan’ı bizzat aradı ve geri dönmek istedi. Ancak Demirören, milli futbolcunun tüm aramalarını yanıtsız bıraktı. Yakın çevresine, “Nihat bize kazık attı” diyen Demirören, geri dönüşe yeşil ışık yakmıyor. Başkan’ın vereceği karar ve transferin nasıl sonuçlanacağı büyük merakla bekleniyor. |
aslında nihat gelse türkiyeye özür dilese hemen alır bizim yönetim |
bence Xerez'e gitsin..yeni bir ortam,yeni bir takım,yeni arkadaşlar,yeni hoca vs..en baştan başlayıp yeni bir hava yakalayabilir.. |
Türkiye`de Saat: 00:51 . |