![]() |
Favori Gudjohnsen Fransız golcü Saha'dan vazgeçen siyah-beyazlı yöneticiler, Barcelona'nın İzlandalı yıldızını listenin ilk sırasına çıkardı. Avrupa'da başarı hedefleyen Beşiktaş, kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek için 'yıldız' arayışlarını tam gaz sürdürüyor. Sezon bittiğinden bu yana birçok isimle temasa geçen siyah-beyazlıların Saha transferinden vazgeçtikten sonra, listenin ilk sırasına Barcelona'lı Gudjohnsen'i aldıkları belirtildi. KATALAN ekibinde fazla şans bulamayan tecrübeli forvet için önümüzdeki hafta son kez resmi teklifte bulunacak olan Beşiktaş yönetimi, kesenin ağzını açtı. Gudjohnsen'in üç yıllık toplam maliyetinin 10 milyon euro olması, bu futbolcunun yeni sezonda Beşiktaş'a gelme ihtimalini güçlendiriyor. |
yaw şu adamı alın başka adam almayın |
süper olur |
bence olasılıklar içinde en mantıklısı gudjohnsen.umarım alırız. |
hiç grek yok bobo hepsinden iyi bence ne yapacagız 31 yaşındaki adamı ya anlamadım gitti |
tammmm bize gerek bir futbolcu, o pilot forvet, yanina savasan HOLOSKO, nobrede insallah ******ir gider |
grafite yada gudjohenseni alın kapasın şu forvet mevzu artık |
Saha'yı tercih ederim ben... |
bobonun yerine bobodan gelecek butun parayi yatirip 31 32 yaslarindaki adamlari almak cok yanlis geliyor bana nedense alip bobonun yanina koysalar tamam ama bobonun yerine ayni sekil adamlar almak cok mantiksiz saha gelsin daha iyi bobonun yerine bu gelecegine pivot ozellikli bir santrofor lazim bize bobonun degil daha cok nobrenin yerine bir santrofor lazim |
Türkiye`de Saat: 07:29 . |