![]() |
bos işler bunlar bıktım artık kimi alalım kim gelsin diye saatlerce forumlarda yazı yazıyoruz okuyoruz su adamlar gelse formasını alırız dıyoruz ama gel gelelım ben bır yonetıcının bıle bu forumları okuduguna ınanmıyorum keske okusalarda bırazda yonetımın taraftarına deger verdıgını taraftarının nasıl bır takım ıstedıgını gorseler........... |
güzeL düşünce , fakat " Sevmek İçin Sevinmedik " diyoruz , Bu söz Belkide bizi anLatiyor. Artik Bu Olanlardan Sonra Üst Düzey bir Futbolcu Transferi istiyoruz , Evet Haklıyız. Forumda Paylaştıklarımız , Düşüncelerimiz Keşke Yönetim tarafından okunsa , bunu kim istemez fakat , yönetimde eLinden geleni yapiyordur Eminimki Bu sezon'da İnsallah Sampiyonluk bizim Kupa Bizim ! |
Alıntı:
|
yönetim malesef dünya futbolunu takip eden bilgi sahibi insanlardan oluşmuyo bunun için onları suclayamam sonucta onlar meşgul işadamları ama en azından yönetim içine sporun içinden gelmiş veya işi sporu takip olan insanlar girmeli ve profesyonel branşlar bu insanların eline bırakılmalı |
Alıntı:
|
liverpool taraftarı forumlarında anket sonucu kuyt u istiyor yönetim alıyor. bizim yönetim böyle birşey denese ne çıkar |
Alıntı:
1 - biz liverpool değiliz . 2 - liverpool kadar bütçemiz yok . 3 - Taraftar anketinde cristiano ronaldo çıkarsa ne yapacaksın nasıl alacaksın . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen valla.Bana kalırsa boş konuşuyoruz.Bunun sevmekle yada sevmemekle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum.Her gün her kafadan bir isim çıkıyor.Şunu alalım bunu alalım diye...Hiçbirininde geleceği yok.Bu kadar isme gerek de yok |
Biz onları kafamızdan üretmiyoruzki...Medyada çıkıyor bu isimlerin hepsi, bizde bazıları için keşke alabilsek diyoruz bunları, alamayacağımızı bilsek bile..:).. |
Alıntı:
|
walla ben de yoruldumm, gına geldi yani. pavluchenkoya bakim dedim yabancı gazetelerde. tamamen kolpa haber mesela. adamın söylentileri stutgart ve roma. besiktasın esamesi yok. basın bakıyo kim hakkında haber cıkıyo, e diyo besiktası da ekleyelim altına. olay tamamen bu. sora biz de baslıyoruz saymaya forvet holosko pavluchenko defans riise toraman... hikayeee - zaman kaybı - sinir harbi ... |
Alıntı:
arkadaşa katılıyorum bende ve keşke yönetimimizde güncel futbol dünyasını takip eden gelişimlerini gözlemleyen bir transfer komitesi kurulabilse o zaman doğru yerlere doğru adamları getirme şansımız oldukça yükselecektir ama işte böyle bir komitemiz maalesef yok ... |
Alıntı:
:D:D:DKaçmaz benden |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:26 . |