![]() |
Walter Pandiani Sesleri Transfer çalışmalarını son hız sürdüren Beşiktaş'ta Uruguaylı yıldız futbolcu Walter Pandiani'nin ismi gündeme geldi. Siyahbeyazlı takımın 2 yıl önce de kadrosuna katmak istediği 33 yaşındaki golcü oyuncu için teknik direktör Mustafa Denizli'nin alınması yönünde rapor verdiği öğrenildi. Kartal, Osasuna kulübünde forma giyen ve 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Pandiani için İspanya'ya çıkarma yapacak. Bu arada teknik direktör Denizli'nin Çağlar Birinci transferine de onay verdiği kaydedildi. Kaynak: Sabah |
Gereksiz biri... |
Alıntı:
|
2 sene önce alabilseydik sevinirdim, iyi bi golcü sonuçta, ama iş işten geçti artık... |
Büyük Harfle Konu Acmak Yasaktır , Konu Başlığınız Düzeltildi. Walter Pandiani 'ye gelirsek , Gereksiz bir transfer Olur 33 Yaşındaki Adam'dan Bize Hayır geLirmi.. |
gazete boş kalmasın diye yapılmış saçma sapan yalan bir haber daha... |
Alıntı:
Doğru söylüyorsun son 1 hafta içinde hep aynı haberler çıkıyor.Malzeme bulamayınca yalan yanlış haber yazıyorlar.Artık transferler başlasada kolpa haber okumasak gündemi o haberler meşgul etsin.Yoksa bu tür haberleri daha çok okuruz... |
Saçmalık:D |
boboyu yollayipda bunu almak malligin son noktasi olur bizim icin :D yonetimimizin bu noktada oldugunada inanmiyorum |
sallamislar yine... |
artık misyonunu tamamşamış bu adamın bizde işi yok daa azimli hıslı bi oyuncu almamız lazım |
kolpa haber inanmam |
çok saçma bobo niye satılır anlamadın |
Gerçekten gereksiz olur. |
Oldu olacak Dwight Yorke gelsin ozaman.. Pandiani mi kaldı yaw? Sallama haber.. |
İhtimal vermiyorum.. Ayrıca Çağlar'ı da oldukça kalitesiz buluyorum.. Alacaklarsa İsmail'i olmazsa Caner'i o da olmadı Deli ibo ile devam... Çağlar milli takıma çağırıldıktan sonra bir kez bile kadroya çağırılmadı demekki neymiş! test edildi onaylandı Çağlar bize yaramaz!. |
lig tvde blile bu haber var nolur yalan desin biri |
piquen i alın |
Yalan haber ayrıca forumda futbol bölümünde mevcut bu haberin aynısı . |
Alıntı:
|
pandiani'yle ilgilendiğimize hiç ihtimal vermiyorum, örneğin osasuna bobo için kapımızı çalsa ve karşılığında pandiani takasını önerse, vereceğimiz cevap pandiani+5 milyon euro olmalı, bu bağlamda bobo'yu gönderip pandiani'nin alınma çabası son derece mantıksız olur... |
Türkiye`de Saat: 21:04 . |