![]() |
Fifa 2009 Konfederasyon kupasi Fifanın Düzenlediği konfederasyon kupasında bu yıl ilgimi bir çok oyuncu çekti özellikle güney afrikalı MODİSE ve mısırlı MUHAMMED ZİDAN bu futbolculardan zidan dortmundda oynuo ama böle giderse sanırım bi büyük takıma gider çünkü mısırı o taşıyo sanırım brezilya maçında iki gol atmıştı modise ise bnce tam bjk lık daha doğrusu türkiyelik bi futbolcu hem tazı gibi koşuo hem geleceği var hemde teknik bu kupadanm sona bu oyuncular nolur acaba:congrats::congrats: :cool: :ciao: |
Konu Baslığı Düzeltilip , Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır. |
teşekkürler XD |
bunları göz önüne çıkmadan bulmak marifet.futbolcu izleme komitemiz varmı yok mu bilmiyorum ama varsa bile pek çalışmadığı bir gerçek.bunları 17-18 hatta daha erken yaşlarda takıma katmak lazım |
nerdeeeee türkiyede öyle bi komite hiç bi takımda yok ayrıca kontejyan nedeniyle en genç futbolcu 22 25 arası oluo |
muhammed zidan ve Ahmet Eid ikiside süper |
dün ben brezilya macinda klebersonumu gördüm yoksa banami öyle geldi :D |
Alıntı:
|
bnde gördüm ama baya deişmiş hemde bu dunganın değişiminden kaynaklanıo bir sürü yeni futbolcu getirdi milli takıma |
stadda çalınan şu lanet boruların çıkardığı iğrenç seslerden dolayı maçları izlemiyorum.. |
Türkiye`de Saat: 06:32 . |