![]() |
dedigim gibi bakiden bişey olmaz onu anladık serdar özkenı cok begendim ricardinho olacak oldubile bence.. |
baki hariç hepsi süper bi de sol back olsa |
Alıntı:
beşiktaş aydını kazanmalıdır |
teşekkürler yorumun için.... |
Baki'nin cok buyuk sucu yok yenilen gollerde, bence takim olarak hataliydik ve bunu da eksik kadroya baglayabiliriz. Bence yaninda Koray oldu mu Baki pekala oynar gobekte. |
kardes sen spor programlarina katil yada teknik direktor ol ben senin arkandayim yorumlarin super anliyosun bu isten ;) |
bjk4ever güzel tespitler yapmışsın tebrikler. İnşallah ts maçında gerçek Beşiktaşı görürüz. Bakiyle uğraşmayın. Antalya maçında gayet iyiydi. yanında bir zan veya koray olsa çok daha iyi oynardı. Bakinin asıl mevkisi stoper. |
cok güzel yazmissin...sana katiliyorum..ayrica hic kimse hazirlik maclarinda oyunculardan büyük bir hirs mücadele falan beklemesin, hic bir profesyonel kendini riske etmez... |
nobr oofff bu hal kötü nobre gol gol gol |
asıl mevkisi stoper olan adamı da gördük,10 dakikada 3 gol yedik,bakiyi savunan arkadaslar siz dersiniz ki şimdi o goller ibrahim kaşın hatasıydı,hala nasıl savunuyorsunuz bu adamı anlamıyorum,adama sempatiniz olabilir,ki beşiktaşın oyuncusudur,normaldir,ama gerçekleri de görmemezlikten gelmeyelim lütfen |
Türkiye`de Saat: 22:06 . |