![]() |
Ediz Transfer Haberleri tv8'in haberine göre beşiktaş yönetimi zanın yerine ankarasporlu ediz ile görüşmelere başlamış |
ediz bence bize faydalı olabilecek bir futbolcu hem de genç inşallah alınır |
İyi yedek olur :) |
Biz defansımızı zan gibi bir kütüğe teslim edebiliyoruz ya helal bize.Ediz inş gelir.zan gibi kütük değil , iyi kesici ve seri. |
Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet Evet!!!!!!!!!!! 3 aydır söylüyorum bu adamın bizim takıma gelmesi gerekir. Mükemmel bir genç. Ülkede transferi yapılabilecek en iyi yerli defans. Hem çok genç hem çok yetenekli. Gelmesini gerçekten çok çok çok isterim. Umarım doğrudur ve gelir!... |
İnşallahla maşallahla geçti bir ömür... İnşallah gelir.. |
Çok fazla bilgim yok Ediz hakkında umarım iyidir.Umarım çok fazla para verip almazlar..Şampiyonlar liginde geniş kadroya ihtiyacımız olacak...Gelirse hayırlısı olsun... |
İyi topçu bncede gs den önce alınmalı |
tsl de alınabilecek 2 stoper var bence biri eren biri ediz 2 side üst düzey değil ama potansiyeli olan futbolcular heleki zan la kıyaslarsak ediz top cambazıdır. iş yapar gelişime müsait |
Ediz bizim klüpte 2 sene üst üste oynasın, ilk 11 fırsatı verilsin milli takımın değişmez elemanı olur. (Fatih Terim giderse tabi...) Gerçekten yetenekli ve hırslı bir çocuk. Gelmesini çok isterim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
transfer sezonunun başından beri alınmasını istediğim futbolculardan biri |
Zapo giderse Ediz gelecek Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, yeni sezonda kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Tomas Zapotocny'nin kiralık ya da bonservisiyle gönderilmesi durumunda Ankarasporlu Ediz için girişimlerin başlatılacağı öğrenildi. 23 yaşındaki stoper Ediz Bahtiyaroğlu için tecrübeli hocanın da olumlu bir rapor hazırladığı ve "Genç, dinamik, topu oyuna iyi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dsokabilen ve önü açık bir oyuncu" dediği belirtildi. |
gökhan zan gitti bence ediz hemen alınsın çok faydalı olur |
ediz olabilir |
bu sene diğer külüpleri izleme şansı pek bulamadım.Buradan öğreniyorum sizin söylediklerinizden hangisi iyi hangisi kötü diye fikir sahibi oluyorum.Ama sadece bu haberde değil çoğo haberlere yorum yapan arkadaşlarımız olumlu yorumlar yapıor..Hayırlısı olur inşallah.. |
Kayseriden Eren ile Ali Turan'ı beğeniyorum ve takımda görmek isterim birini ama kayseriyle tüm bağlantılarımızı kopardığımızı düşünüyorum... |
ediz milli takımda rahat oynar fatih terim giderse :) |
Zapotochny gitsin gitmesin Ediz mutlaka takıma kazandırılmalı.Eğer Zapotochny giderse onun yerine Ferrari ' yi almalıyız.3 kulvarda birden yarışabilecek kadro derinliği kurmamız şart. |
ediz begendiğim yerli stoperlerden biri bence geleceği parlak inş alınır... |
Ediz Zapo'dan Daha Profosyonel mi Sacmalamayın Allah Askına |
süper olur |
Konular Birleştirildi. |
ediz olabilir lazım bir tane Türk defans |
gayet iyi olur valla |
oncelik erende olmak uzere eren veya ediz gelebilir ikiside olursa olur yani farketmez ama birini kesin almak lazim |
edizden önce eren var inşallah o olur olmazsa edizde olabilir |
bakiyi geri alsaydık yaa :)) |
edizi dikkatle izlediğim tek maç ankarada bu sene oynadığımız maç (bize golü attıktan sonraki nefreti unutlmayacak gibiydi bu arada:)) herhalde edizi beğenen ya da beğenmeyen arkadaşlar benden fazla izlemiştir ama illa türk stoper alınacaksa i.kaş ya da kayserili eren bize daha faydalı olur gibi gelior bana...i.kaş zaten baştan kaçırılmamalıydı ya neyse... |
ibrahim kaş en fazla bi hafta içinde gelecek bence zira toraman sivok ikilisinden başka erhan güven var bi tek göbekte oynayan |
Edizi bitirmeliyiz bence yerli oyuncu olarak sercan ve topuz a para boğana kadar ediz daha faydalı olur |
bnce eren müthiş olurdu keşke onu alsak.. ama olmazsada ediz olur yetenekli oyuncu |
Türkiye`de Saat: 20:46 . |