![]() |
Üç transfer aynı başlıkta olmamış.. Her futbolcunun yeri özel olmalı idi.. |
inşallah yararlı olur |
transfer oldu bitti bile |
Durduk durduk turnayı gözünden vurduk..Yıldırım başkan herhalde bu eleştirilere çok kızmış olacak ki bir gecede 3 önemli futbolcuya imzayı attırdı.İsmail Köybaşının bir kaç maçını seyrettim, iddia ediyorum gelecek yıllarda milli takımın vazgeçilmezi olur.Hem 4-5 sene sonra büyük paralara alıcı bulur. Rıdvan'ı daha önce hiç seyretmedim ama Uğur Meleke'nin anlattığına göre iyi bir oyuncuyu transfer ettik.Nihat transferine geçen hafta teklifi reddettiğinde kızmıştım ama hatasının farkına varıp imzayı attı.Sağlam bir Nihat hem ligde, hemde avrupada çok katkı sağlar. Helal başkan bu sefer kendini affettirdin :congrats: |
inş. yararlı olur. izleyen birileri var mı ? |
Hayırlı olsun camiamıza.Bekliyorduk bu patlamayı.İnşallah kaliteli bikaç oyuncu daha alır bu işi bitirirz.Tabi bi de dünya yıldızı! |
İsmail Köybaşı borsaya bildirildi Beşiktaş Kulübü, Gaziantepsporlu futbolcu İsmail Köybaşı'nın transferi için futbolcu ve kulübüyle görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den borsaya yapılan açıklamada, "Gaziantepspor Kulübü futbolcusu İsmail Köybaşı'nın transfer edilmesi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. |
Hadi inş. transfer edildi diye resmi yazı da gelecek:) |
yabancılardan da en az 2 bomba olmalı. bu arada riise yi fener istiyormuş umarım gerçekleşmez |
Allahım yarabbim daha 19-20 yaşlarında futbolcuları tartışıyorsunuz.Hiç mi adamların kendini geliştirme imkanı yok ya.Toraman akdar olamazmış bu adamlarla şamp. ligi olmazmış.Kimi alıcak bu adamlar.Ben anlamıyorumkii.Gözünüz doysunn vallahi.Genç futbolculşar alıyoruz ve de bunların en kalitesizi bile kendini göstermek için çok büyük şyler yapmaya çalışıcak.En azından mücadele edecek. |
Türkiye`de Saat: 15:26 . |