![]() |
yerinde bir karar. |
Alıntı:
|
van buyten olsun hadi :) |
biraz önce fransa türkiye maçını izledim en beğendiğim oyuncular necip ve yiğitti .necip cok soğukkanlı teknik iyi bir ortasaha rıdvanda hamur var ama güçlenmesi gerek şu anda 11 oyuncusu değil ama olucak ilerde güçlenmesi şart |
bu arada izleyenler görmüştür fransızlar fizik olarak nekadar kaliteli ,yere sağlam basıyolar bizimkiler biraz cıtkırıldım bizim altyapılarda fizik güce pek önem vermiyoşar gibi geliyo bana bide hakan var 10 numara oynayan fitil oldum adama |
Bu yaştaki bir adamdan bu kadar olgun sözler çıkması şaşırttı beni.Dediği gibi çok zor günler geçirerek bu kadar genç yaşta çok olgun duruma gelmiş.Eğer almışsak bu arkadaşımızı kardeşimizi inşallah başarıyla formamızı uzun seneler temsil eder...yolun açık olsun kardeşim hayırlı ugurlu olsun... |
matteo ferrari olsun |
biraz önce akdeniz oyunlarında izledim eğer bundan sağ bek olursa bendende maradona olur,adam cüce kalıyor,devamlı calım yiyip arkasına adam kacırıyor ..tek yapdığı işi saman alevi gibi ileri cıkmalar... cacık olmaz... |
ridvanimi aldik helal olsun helal olsun büyük potansiyel cok iyi bir transfer yapdik gelecegi en güzel yatirimi yapdik :) |
guaye gelmesin ya :(:( |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |