![]() |
kaç para bonservis parası verildi merak ediyorum |
Hadi hayırlı olsun diyelim :) |
Alıntı:
|
3'ü de hayırlı olsun inşallah uzun yıllar Beşiktaş forması giyerler |
İsmail gelecek,kimler gidecek? Gaziantepspor'dan İsmail Köybaşı'yı kadrosuna katan Beşiktaş'ın bu oyuncuya karşılık hangi futbolcuları kırmızı siyahlı kulübe takas olarak vereceği belli oldu!.. Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş, İsmail için Gaziantepspor'a paranın yanı sıra iki futbolcu verecek. Bu futbolcuların Serdar Kurtuluş ve Tomas Zapotocny olduğu öğrenilirken, Serdar'ın bonservisiyle, Zapotocny'nin ise kiralık olarak kırmızı siyahlı kulübe gideceği ifade edildi. Bu arada siyah beyazlı yönetim, Zapotocny'nin Gaziantepspor'a kiralanmasıyla yabancı defans oyuncusu arayışlarına da hız verdi!.. Yönetimin, Genoa'dan Matteo Ferrari, Metalist Kharkiv'den Papa Gueye ve Bayern Münih'ten Van Buyten ile temaslarını sürdürdüğü gelen haberler arasında. kaynak:maraton.com.tr |
serdar kiralık gitse de zapo bonservisi ile gitse daha iyi olur ben serdar kurtuluştan ümitliyim |
ben de zapodan ümitliyim |
Yönetim en doğrusunu yapmış.Zapo'nun bonservisine az para ödemedik.Serdar Kurtuluş'ta orada belki kendini bulur , formanın değerini anlar.Böylece yabancı kontenjanıda açılmış olur. |
İnşallah Gueye Yada Van Buyten OLur .. Yine Saçma Sapan Seric,Gordon,Diatta Tarzı Adam AlmazLar .. |
gayet uygun olmuş . |
yerinde bir karar. |
Alıntı:
|
van buyten olsun hadi :) |
biraz önce fransa türkiye maçını izledim en beğendiğim oyuncular necip ve yiğitti .necip cok soğukkanlı teknik iyi bir ortasaha rıdvanda hamur var ama güçlenmesi gerek şu anda 11 oyuncusu değil ama olucak ilerde güçlenmesi şart |
bu arada izleyenler görmüştür fransızlar fizik olarak nekadar kaliteli ,yere sağlam basıyolar bizimkiler biraz cıtkırıldım bizim altyapılarda fizik güce pek önem vermiyoşar gibi geliyo bana bide hakan var 10 numara oynayan fitil oldum adama |
Bu yaştaki bir adamdan bu kadar olgun sözler çıkması şaşırttı beni.Dediği gibi çok zor günler geçirerek bu kadar genç yaşta çok olgun duruma gelmiş.Eğer almışsak bu arkadaşımızı kardeşimizi inşallah başarıyla formamızı uzun seneler temsil eder...yolun açık olsun kardeşim hayırlı ugurlu olsun... |
matteo ferrari olsun |
biraz önce akdeniz oyunlarında izledim eğer bundan sağ bek olursa bendende maradona olur,adam cüce kalıyor,devamlı calım yiyip arkasına adam kacırıyor ..tek yapdığı işi saman alevi gibi ileri cıkmalar... cacık olmaz... |
ridvanimi aldik helal olsun helal olsun büyük potansiyel cok iyi bir transfer yapdik gelecegi en güzel yatirimi yapdik :) |
guaye gelmesin ya :(:( |
Serdar Kurtuluşa yazık oldu bence... |
Alıntı:
|
daha 17 yasında bence Geleceğe yatırım |
sol tarafa sol acık olarak gecdi orada hic bir numarasını göremedik.. benim görüşüm bu cocukdan olsa ola vasat bir orta saha oyuncusu olur,kimse gaza gelmesin ... |
İşte Rıdvan'ın bonservisi Karşıyaka Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi Başkanı Osman Dal, genç futbolcuları Rıdvan Şimşek'in Beşiktaş'a transfer olduğunu bildirdi. Dal, yaptığı açıklamada, Beşiktaş kulübüyle görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti. Rıdvan'ın yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceğini belirten Dal, ''Rıdvan Şimşek, Beşiktaş'a hayırlı olsun. Bonservis bedeli olarak 1 milyon 250 bin TL alacağız. Beşiktaş kulübü, futbolcu transferi konusunda bize yardımcı olacak'' dedi. 25.06.2009 Kaynak : AA |
hayırlısı olsun gençleri alıyoruz inş tutunurlar klübe yararlı olurlar |
inş. daha da gelişecek ve kendini gösterecek |
gzl gzzzllll |
hayırlı uğurlu olsun camiamıza... |
inşallah gelişir be gökhan gönül den iyi olur |
cok cok iyi oldu hayrlı ugurlu olsun... |
gençeler inş başarı olur |
inş ikiside başarılı olur... |
Kesin bir şey yok anlaşılan.Fenerbahçe yada GS verir 10.000YTL daha fazla verirler.Çünkü böyle kulüpler para peşindedir.Yani,bu işi bir an önce halletmeliyiz.:) |
Insallah Beşiktaş'a Yararlı bir futboLcu oLacak. |
zapoyla sedarın gittiği kesinmi?? maratona güvenemiyorum:) eğer doğruysa güzel bi takviye olsa defansa |
Ediz gelsin...toraman-sivok yedekleri ediz ve bir genc olsun...yeter bize...bosalan yabanci kontenjani hücüm agirlikli bir futbolcu olsun...bobonun gidecegi yok... |
sağbek ve solbek transferleri tamam nihatta forvete güzel oldu geriye bir yerli bir yabancı stoper ve en önemlisi bir sol açık lazım |
Alıntı:
|
insallah yanlış adamlar gönderiLmez.. |
Türkiye`de Saat: 20:24 . |