![]() |
Kezmandan Sonra İlişte.... İliç'in de fotoğrafı çıktı Fenerbahçeli Kezman’ın Türkiye’ye transferinden sonra, geçmişte yaşadığı gol sevinçlerinde yaptığı "Çetnik selamı" gündeme oturmuştu. Sırp futbolcunun bu sevinç göserisine tepkiler büyürken, Galatasaraylı Sasa İliç’in de geçmişte bu sevinç işaretini yaptığını gösteren fotoğraf internet sitelerinde dolaşmaya başladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Konuyla ilgili olarak konuşan İliç'in menajeri Vedat Vatansever, "Onun tek bir sevinç işareti var... Kendisine hediye edilen ve parmağında taşıdığı yüzüğü golden sonra öpmek. Bunun dışında, var olduğu söylenen fotoğrafı hatırlamıyor. Olsa olsa bir fotoğrafçının yakaladığı kısa bir andır" dedi. İliç'in menajerinin kısa bir an diye nitelendirdiği fotoğrafta Sırp futbolcuların hemen hepsi aynı selamı veriyorlar. İnternette dolaşan fotoğraf ve bilgilerde, Kezman'ın Bosna Hersek maçı sonrası Eurosport'a verdiği bir demeç de yer aldı. Golcü futbolcunun, "Bosna'ya karşı oynamak elbette farklı. Çünkü orası eski Yugoslavya toprağı, üstelik savaş ve politika gibi bir takım aptalca şeyler yaşadık" dediği belirtiliyor. |
kaynak kartalhaber.... |
hepsi aynı bu sırpların katil ruhlu şeytanlar |
hepsını asmalı |
bi fenerli arkadaşım demişti madem kezmana bu kadar tepki gösteriosunuz iliçe neden bişey demiosunuz die,ben de onun öyle bi hareketini görmedim görsem aynı tepkiyi ona da gösteririm demiştim,işte zamanı geldi fotosu da geldi,böyle topçu bozuntularını türkiyeye getirenlere yazıklar olsun |
ya bende uyuz oluyorum sırplara israillire amerikaya yunanistana falan ama kezman da manyak topçu ama |
ya bidaha bu durum icin topic acmayin sirplar gebersin , biz musluman olarak onlari sevmeyelim cok musluman oldurduler cunku.... |
Kasiniyo Bu Adam |
sirplarin hepsi ayni,katil ruhlu serefsizler...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aynen kardeşim Alıntı:
|
eziklere ve fenere sahada futbol dersi vermek artık daha önemli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sırplarında,ermenilerinde,yunanlılarında,rumlarınd a hepsinden nefret ediyorum demek bence hiç hoş değil.Her ülkede aşırı milliyetçiler vardır ve ben her ülkenin aşırı milliyetçilerini sevmem.Tamam iliç ve kezman konusunda katılıyorum ama bunu bütün toplumlarını aşağılayıcı şekilde söylemek,yakışmaz bizlere.Heleki öle "pislik" v.b gibi benzetmeler falan.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iliç yapmıo bu hareketi die kezbana çok yükleniodum,iliçte yapıosa ki yapmış bunların alayının kanı bozuk |
sırp değil mi işte bide bazı arkadaşlar zigiç bize gelsin falan diye dil döküyorlardı...zigiç de farklı çıkmicaktır eminim.... |
şimdi benim anlamdığim bieşy var arkadas kezman bunun iyi olmadını bilio niye kendını millete düşman edio hepsi aynı bunların |
Aynı hareketi buradayapmasınlar da ...... |
[quote=KANREVAN;117623] Golcü futbolcunun, "Bosna'ya karşı oynamak elbette farklı. Çünkü orası eski Yugoslavya toprağıquote] gerizekalı ne yugoslav toprağıymış oraların hepsi osmanlı toprağıdır:mad: |
bütün ulusun hareketiymiş miş,lanet olsun böle bu hareketi yapana |
[quote=siyahın_zindan;118363] Alıntı:
|
bu adamların iki parmağını kesicen, öyle oynayacaklar |
Türkiye`de Saat: 11:58 . |