![]() |
Lecthkovdan Uyarı !!!! ESKİ DOSTTAN KARTAL'A UYARI!.. 04f_write_month(9) Eylül 2006 12:06http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0904120635.jpg “Geçen sezon şanssız bir şekilde lig şampiyonluğunu kaçırdılar. Ama takım genç ve çok yetenekli oyunculardan kurulu. İki Rumen oyuncu ekibe büyük güç katıyor. Kara Kartal’ın işi hayli zor...” Köstence’den mesaj... Bir dönem formasını giydiği Beşiktaş’ta hem futbolu ve mücadelesiyle hem de mütevazi tavırlarıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Yordan Letchkov’u, FANATİK, Köstence’de buldu. 4 yıldır Bulgaristan Futbol Federasyonu’nda asbaşkanlık görevini üstlenen Letchkov, Kara Kartallar’ın UEFA Kupası ilk turundaki rakibi CSKA Sofya’yı ve Türkiye’de geçen günlerini anlattı. CSKA’nın son derece yetenekli ve genç oyunculardan kurulu olduğunu belirten Letchkov, “Beşiktaş’ın işi zor” dedi. ‘Taraftar belirler!’ Letchkov, özellikle Sofya ekibinin yabancılarına çok dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayıp, şunları kaydetti: “CSKA’nın Avrupa’da oynamak için büyük bir iştahı var. Ligde kaybedilen şampiyonluğu böyle telafi etmek amacındalar. Beşiktaş da birçok yeni transfer yaptı. İki takımın gücünü eşit görüyorum. Bence turu geçen tarafı tribün potansiyeli belirler. Kariyerimin son günlerini geçirdiğim Beşiktaş’ın taraftarlarını unutmam mümkün değil.” Fanatik |
allahın izniyle alıcaz bu maçı |
letchkov iyi adamdı hee |
vay bea letchkov:) eski günler geldi aklıma,uyarılarını dikkate alacaktır beşiktaş camiası,ama deviricez cska yı hiç şansları yok |
kralı gelse dayanamaz busene bıze allahın ıznı ıle |
YOK YA ADAM SAKA YAPIYORDUR maci ALCAZ |
cidden çoğu yazarın dediğinin aksine o kadar da kolay lokma değil..inşallah geçeriz diye düşünüyorum ben...ve beşiktaşıma güveniyorummm |
takimin buyugu kucugu yoktur ama besiktas bu takimida yenemeyecekse o zaman ne isi var orada besiktas sadece bu takimi degil gruptanda cikacaktir |
inşallah bunuda atlatırızzz |
maci aliriz biz onlardan cok daha ustun takimiz , futbolumuz da iyi kazanamamamiz icin bi neden yok |
CSKA yı bu kadar küçümsememek alzım.Belki kadro olarak üstünüzdür ama asla kesin eleriz tarzında düşüncelerde olmamalıyız.Adamlar ligde fırtına gibi esiyor,yani çok dikkatli olmalıyız her konuda,tabiki bizim amacımız finalse önümüze geleni yenebilmeli,rakip seçmemeliyiz ama rakip asla küçümsenecek bir rakip değil kanımca.. |
bencede küçümsenecek bir takım değil zor olacak ama turu geçen taraf biz olacaz allah ın izniyle |
turu KESIN GECECEYIZ |
Letchkov Beşiktaş'ı yarı yolda bırakıp kaçmıştır.İyi adam diyorsunuz bir de?Hatta Yankov'a da "Sen de gel kaçalım" diye ama Yankov adam gibi adamdı ondan bırakmadı Beşiktaş'ı.Letchkov'u o yüzden sevmiyorum.Ama iyi futbolcuydu doğru. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu takımı ne küçümseyelim rehavete girelim, ne de büyütüp gözümüzü kokutalım,kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde rahat eleriz |
| Türkiye`de Saat: 22:20 . |