![]() |
Savaş yaklaşıyor Portekizli kanat oyuncusu için G.Saray’la kapışan Kartal bir adım öne geçti. Öner, yıldız futbolcunun menajerinden randevu kopardıYabancı transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, gizli bir manevrayla İnterLi Quaresma’nın peşine düştü. Galatasaray’ın da renklerine bağlamak için savaş verdiği yıldız futbolcunun transferinde Beşiktaş’ın bir adım öne çıktığı öğrenildi. Avrupa’da çalışmalarını sürdüren Genel Sekreter Kenan Öner’in 25 yaşındaki yıldızın menajeri Jorge Mendez’den pazarlık için randevu aldığı ve görüşmenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği belirtildi. kaynak:Fotospor |
Heheh:D |
Bekleyip göreceğiz bakalım...Hayırlsı... |
Kaynak fotospor... Nokta... |
süper olurda ya bobo yada holosko kesilir birde nihatı aldık hiç olmaz |
keyiflenmek için fotospor okuyacaksın haber almak için değil:) |
su salatasaraya darbe vurmak istiyorsak hakan baltayi elinden alalim :D |
Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir :D |
fotospor, fotomaç gbi gazetelerin yüzüne bile bakmam ya adam kafasna gelen futbolcuyu yazıo |
Bu fotosporda olmasa gülemicez :D :D |
bu gazete tam bir komedi:D Quaresma olsa süper olurdu yaww, adam sag kanati darmadagin ederdi... önünde oynucak olan holoskoyu, boboyu, nihati asist manyagi yapardi valla^^ ah keske! En sevdigim oyunculardan biri... |
bn bu oyuncunun gelmesini hiç istemiyom.portodaki gibi değil su annda dahada bozulcak belki endişeliyim... |
Alıntı:
işte o süper olurdu:D:D zana karşı blta ne adil ama:D |
Alıntı:
Aynen.Mizah dergisi niyetine:D:D |
yürü be fotospor kim tutar seni:D:D |
salla fotospor salla . |
fotospor'dan bir flaş transfer daha... |
Fotospor bizim Turkcell Super Lig'den bahsetmiyor ki arkadaşlar, adamlar ofiste dev bi Football Manager kurmuşlar, her köşe yazarı bir takım almış, orda yaptıkları transferlere göre gazeteye yazıyorlar, yoksa burda bahseidlen BJK ve gese oyundaki takımlar, gerçek değil. :D :D :D :D |
keşke bu gazetelerinde bir futbol takımı olsaydı kendilerine kmler gelir giderdi acaba:D |
fotospor gazetesını alacaksınn yanında mezenı kuracaksınnn keyıff catacaksınnn |
Alıntı:
okuduktan sonrada bi keyif sigarası ohhhhhh:D |
komikmiş hakkatten |
|
cins bu millet ya... o gazeteleri alanda kabahat :D |
haberi büyük bi heycanla okudum kaynağına baktığımda ise gülmekten kendimi alamadım :D |
keske dogru olsa!! kaynak fotospor bu site hic bir dogru haber yazmadi daha :( |
Alıntı:
|
şimdide çok pahalı geldi almıcak diyolar.transfer foto aracılığıyla başladı ve bitti:D:D |
transferin olması zor ama olsa bile istemezdim belki yeteneği bundan az ama takımına cok daha faydalı bir sürü adam var 15 20 milyonu gözden cıkarıyosan takım oyununu bilmeyen sorunlu yapıda bir adam belki bize bir miktar prestij sağlar ama takımda hava bırakmaz. okadar para verebiliyosan al babeli |
gunun en guzel espırılerını sakalrını fotospor yapıo gulelım ozaman heuheuheuheueh |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:32 . |