![]() |
Tello gidiyor mu? Tello'nun zammı Araplardan BEŞİKTAŞ'IN Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, Suudi Arabistan'a 'duygusal' olarak bağlandı.. Geçtiğimiz sezon 900 bin Euro'ya oynadığı siyah-beyazlılarla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan başarılı sol kanat oyuncunun Arabistan'dan gelen transfer teklifiyle aklı karışmış durumda. İsmi açıklanmayan bir kulübün çok cazip bir teklif sunduğu Tello, Araplar'a sıcak bakarken, Beşiktaş'la hemen sıkı bir pazarlığa girdi. İYİ PARA VERDİLER ARAPLAR'IN teklifini bir anlamda koz olarak kullanan yıldız, teknik direktör Mustafa Denizli'ye "Arabistan'dan beni istiyorlar. Üstelik iyi de fiyat veriyorlar" dedi. Bu gelişme üzerine yönetimle konuşan Kurt Hoca, Tello konusunu çözüme bağladı. Yöneticiler, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun maaşına zam yapma kararı aldılar. Siyah-beyazlılar, Şilili oyuncunun ücretini 900 bin Euro'dan 1.5 milyon Euro'ya çıkardılar. |
Kaynak ?? |
bu haber www.kartalhaber.com sitesinde var. orada da aynısı yazıyo ama göndermeyecekler bence ücretine zam yapılacak... |
büyük ihtimal koLpa haberdir. |
yalan haber besiktasi yipratmaya calisiyorlar ezikfener paralari yine konusturmus yuzkaralari |
bir komik haber daha, nerelerinden ilham alıyorlar bu haberleri hazırlayanlar acaba?.. |
ücretine zam yapılsın 3 yıllık imza atsın ya |
TeLLo hiç bir yere gidemez |
Hahaha Tello bu takımı ve formasını seven bir adamdır. Kesinlikle dünya devleri istemediği müddetçe böyle kolpa takımların tekliflerini kabul etmez. Ama maaşına zam istiyorsa haklıdır. Nobre 2.3, Delgado 2,1 alıyorsa, ben de Tello yerinde olsam zam isterim. En azından 1,5 'a çıkarsınlar çocuğun maaşını. Motive olur, katkısı artar. |
Tello hiç bir yere gidemez! |
inşallah yalan haberdir |
YALAAANNNNNNN haber ..... |
tello araplara gidicek kadar salak olamaz!... asparagas bence haber... ama tello daha iyi bir ücreti hakediyor burası kesin!.... |
Yalan haber olduğu belli ama olurda Tello yu gönderen karşısında beni bulur:) Bu takımın en büyük yıldızı benim gözümde odur... |
kartaLhaber koLpadır.. |
daha iyisi gelicekse gitmemesi gereken bi oyuncu yok .. |
allahım yarabbim zaten kadro iyi 2 tane yabancı var birisi tello onuda kaptırsak yönetim alsın başını gitsin nobre 2.3 milyon veriyosan telloya 5 verirsin arkadaş yönetim ne kadar dengesiz bir yönetim allah aşkına arkadaşlar haksızmıyım |
saçma tellonun şampiyonlukta bu kadar payı varken bize bu kadar bağlanmışken hiç sanmam |
benide araplar istiyor LaN :D:D:D dur işyerinde pazartesi günü patrona söyliyeyim beşiktaşta gezerken araplar beni görmüş beğenmiş boyumu posumu gel bizim orda dolaş dediler :D:D:D zuhauahuhaaaa muhabbete bak yaaa :D:D |
takımın en değerli oyuncusu şaöpiyonluğu getiren adam |
tiz senelik 10 milyon verile |
gitmez bir yere..kolpaların uydurması gene :D |
tello gitmez gidemez :D birakmayiz :D |
Tello giderse bede BEŞİKTAŞI satın alırım:D |
bu sene ihtiyacımız var ona gitmesi kötü olur :( |
yaa allah korusun yaa tello giderse inanılmaz üzülürümmmmm |
hayır gitmiyor |
TeLLo Gidemezzz :D |
isteyen gider hiç farketmez. |
hiç güleceğim yoktu:D:D |
gitmesin yha tello gibi bi adamı kolay kolay bulamayız bidaha |
tello gitmez gidemez arap kardeşlerim ne olur tellonun yerine delgadoyu verelim olmaz mı |
Şampiyonlar ligi varken dünyaları versen gitmez... |
bence kolba bı haber. takımdan kesınlıkle gıtmemesı gereken bı ısım zannetmıyorumda boyle bı dusuncesı oldugunu |
doğru haber olduğunu hiç sanmıyorum.. |
Türkiye`de Saat: 16:53 . |