![]() |
Real Madrid biliyonusunuzdur florintono perez real e başkan olduğu gün hatta ondan önce ben bu takımdaki tüm hollandalıları gönericem dedi peki bu holllandılardan hangilerini veya hangisi istersiniz robben van nistelroy roytshon drenthe van der vaart snejdier huntelaar |
Robben |
Drenthe |
huntelaar sözleşmesinde ''her maç gol atar'' maddesi olması lazım |
Sırasıyla Robben - Snejdier ve Huntelaar |
Hiçbirisi. Çünkü hangisi gelirse gelsin takımın dengeleri allak bullak olur. En olabiliri Nistelrooy benim için. Öbürleri belki pozisyonlarının sayılı adamlarından olabilirler ama benim için takım oyuncusu değiller. Geldikleri anda hem kendi kariyerleri hem de Beşiktaşımızın oyun anlayışı direk biter. |
Vaart.. |
vander vaard super olurdu |
Robben ve Huntelaar ;) |
tabi ki ROBBEN :) |
snejdier , van der vaart, robben |
drenthe dışında hepsi :D |
robben van nistelroyvan der vaart bu üçünü isterim ama onları alcak para var mı diye bi soru geliyo aklıma :D |
robbenn |
Hepsini.:)..Hiçbirine de hayır denmez valla, ama Robben önceliğimdir... |
vaart hariç hepsini ama öncelik acık ara farkla robben ve snejdier de |
Robben iyi olurdu behh |
robben ve huntelaar gelsin bu takımı türkiye de kimse tutamaz gol rekoru kırar.Avrupa da da çok iyi maçlar çıkartırız.. |
delgadonun yerine schneider ve ya van der vaart bobnun yerinede huntelaar öbürleri yaramaz şu anki kadroya |
gelebiliyosa hepsini isterim açıkçası :D |
hayel kurmak güzel.roben diyi |
hepsi iyi kimse içinden birine hayır gelmesin demez |
tek kelimeyle roben gelse müthiş olurr al başkan ya ismaile e7.5 veriyon 5 de kendinden evr qaresme yada robeni al...alahım yaa uyuma başkan para deil sansayon yaratırız yaaa |
Hicbiri geLmezki bunLarin.. Ama DrentHe.. |
robben |
Hiçbirini alamayız... Buna yetecek para da yok yönetim de... Emin olun.. |
Türkiye`de Saat: 23:05 . |