![]() |
Camiaya ihanettir Eski yönetici Süleyman Eren, "Adı duyulmamış birine 6.5 milyon euro ve Serdar'ı vermek Beşiktaş camiasına ihanettir. G.Antep Başkanı, 'Erdoğan Demirören babam gibi' diyor. İnsana babası bu parayı vermez" dedi. |
ya arkadaş nasıl beşiktaşlısınız hala anlamadım hep beşiktaşın arkasından konuşup ismini karalamaya çalışıyonuz yazık çok yazık |
6.5 M. + 2 tane önemli futbolcu.... İsmail için gerçekten çok büyük para..Değer mi değmez mi tartışılır ama biz Holoskoya bile 5M + 2 tane oyuncu vermiştik..Bugün TS Engin Baytar'a 200bin + 2 oyuncu veriyor..Bence İsmail'e verdiğimiz para çok fazladır..Henüz resmi açıklama gelmedi bildiğim kadarıyla..Ama ben düşünmüyorum Başkan'ın İsmail için okadar parayı ve 2 tane önemli futbolcuyu vereceğini..Muhtemelen 2 M + 2 oyuncudur.. |
yaw bu haber doğrumu okadar para bide kurutluşun verilmiş olması bana pek inandırıcı gelmiyo |
bence de o kadar para vermemişlerdir..ama nedense konuşanlar atıp tutanlar hep eski yöneticiler..kuyruk acıları falan mı var acaba 2d1 çıkıp böyle sataşıyorlar.. |
pekte inandırıcı bir haber değil |
Alıntı:
|
belki Ibodaca'nin dedigi gibi 2 milyon para arti 2 oyuncu 4-5 milyon degerinde, al sana 6.5-7 milyon degerinde transfer... Medya salliyodur ya, Erdogan Demirören'in nazi gectiyse bu kadar büyük paraya anlasmamislardir! Ibrahim Kizil "yilin transferi" demesi beni biraz kaygilandiriyo, 2-3 milyon alsalar öyle demezdi bence... bekleyelim ve görelim... |
bu eski yoneticilerin kuyruk acisi var agzi olan konusmaya basladi siz boyle disarda elestirir sow yapar gibi hesap sorarsaniz Besiktasimiz nasil guclu olur ic ve dis mihraklara karsi? esasinda boyle seiclen her yoentimdeki yonetici baskan vs gorev sureleri bittiginde en az 5 sene konusmama maddesi konulmali bunlarin onune ha konusacagi birsey varsada gider Besiktasda konusur kendi icimizde yani |
Ulan sanane eski yönetici insan , oradan konuşmakla olmuyo kongrede aday çıkda görelim boyunu posunu. |
Türkiye`de Saat: 09:29 . |