![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
luce keşke yine gelsse beşktaşımızın başına |
şittttt lucescu ne diyosa doğrudur.fenerin turu geçemeyeceğinide sölemişti. iyi oldu eziklere :)))))))))) |
arkadaşlar luceyi bu kadar abartmayın ya.ben sahsen lucenin oynattıgı oyunu sevmiyorum.anadolu takımlarına bile gol attıktan sonra kapanıyoduk.bütün maç sonrası saçımızı basımızı yoluyoduk.ama galibiyetide alıyoduk.açıkçası bana oynattıgı futbol zevk vermiyodu.tamam sunuda kabul etmek gerekir ki lucenin oynattıgı futbol kazınıyo artık.misal yunanistan örnegi,italyanın bu seneki dünya kupasında oynadıgı futbol.ben luceye kötü demiyorum aksine sayılı antranörlerdendir ama maç izlerken hep yükleneceksin pozisyon bulacaksın 2 gol atıp 4 gol kaçıracaksın ki futbolun tadı cıksın işte lucede bunların hiçbiri yok.maç başlarken bir gol bulurduk sonra o gole yatardık son 70-80 dakkalar girilince kontradan bi gol daha bulurduk iş biterdi ama süre zarfında yolmadık saç yemedik tırnak kalmazdı. |
yüzüncü yılda da yine böyle bir kadromuz vardı,çok ofansif bir kadroydu ama luceyle oyunumuz hiç de ofansif değildi,neyse zaten luce devri de geride kaldı,önerileri dikkate alınacaktır |
teşekkürler luce. seni seviyoruz |
lucescu tam bir teknik direktor , manu ya getirseler luceyi vallaha o kadro ile kitalar arasi sampiyonu bile olur.... |
Türkiye`de Saat: 10:51 . |