![]() |
yalnız o haberde, geyseye pizzaro, fenere barnetta ve poulsen konmuş, bize niye benayoun, martins yada pavluchenko konmamış.. kolpa medya işte nolcak.. çatladılar fesatlıktan ismaille nihat gelince. |
iyiye benziyor ama bakalım |
ewet bu yazıyı bende gördüm ve ilk düşüncem en iyi orta saha bloğu bizde |
Bütün yabancılarımızda Banko oynuyun Futbolcular şimdi hangilerini kesicez püff sıkıntıya bak |
Rüştü Toraman (Rıdvan) Sivok Ferrrari İsmail (Üzülmez) Fink Ernst Tello (Yusuf) Holosko Nihat Nobre(Bobo) |
rüştü ekrem gueye sivok ismail ernt fink nihat holosko batuhan benayoun |
bu verilen kadroya itibar etmicem ..................................rüştü........... ..................................... ekrem...........toraman.............gueye......... .....ismail....................... ..............sezer.(fink)......ernst..........tel lo................................ .........holosko(nihat)........................... mark gonzalez..................... ..................................bobo(batu) |
bu arada denizlinin rotasyonu cok iyi uygulaması gerekiyo yoksa bu kadar geniş kadro başa bela acar |
Alıntı:
|
ilahi fanatik, o sağda gördüğüm isim hakikaten yusuf mu yoksa benim kafam mı iyi, beni akşam akşam güldürdünüz, allah da sizi güldürsün, çok yaşayın emi... |
Türkiye`de Saat: 09:17 . |