![]() |
Mansimov yardım et al quaresmayı |
interden bunu değilde ibrahimoviçi alabilsek:D:D |
Alıntı:
Her fırsatta, her eleştiriye karşı yönetimi savunmak zorunda değilsiniz..Beğenmeyen beğenmez..O kendi düşüncesidir..Sizi bağlamamalı yani..Yönetim kadar başınıza taş düşsün gibi bir cümleyi sarfetme hakkını kimse vermiyor size.. |
Bu yönetim Beşiktaş'ın yönetimi başka bir yerin değil, zamanı geldi bizde eleştirdik çünkü hataları vardı ama yiğidi öldür hakkını ver.Doğru yaptığı zamanda eleştirmek olmaz bu haksızlıktır.Böyle bir zamanda çıkıp yönetim istifa diye bağırmak abeste iştigal dir.Yönetimimiz doğru yolu bulduysa ki buldu , köstek olmak yerine destek olmalıyız. |
Quaresma yerine o paraya Lucho'yu alsalardı bari. Quaresma bana kalırsa o fiyatlık bir oyuncu değildir. Düz bir kanat oyuncusudur. Tamam birkaç artısı vardır ama bence kesinlikle o paraya gelecek adam o değildir. Gördük büyük bir takımda, kaliteli bir ligde neler yapabildiğini.. |
bos adam takimin butun ahengini bozar |
para verilecekse böyle bir adama verilsin yaf. bu adamın sattıracağı forma, kombine, yaratacağı heyecan, şamp. liginde kazandıracağı puanlar vb.. senelerdir işe yaramaz adamlara verdiğimiz paraları daha çok arıyoruz maalesef böyle durumlarda... |
Alıntı:
Yönetim keske bu dileklerimizi okuyabilse... Formami kesin alicam, söz^^ |
Ben takıma ekstra bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Hatta ve hatta abartıyorsun diyebilirsiniz ama Serdar Özkan'ın bile daha çok katkı yapabilme ihtimali var benim için. Ki S.Özkandan nefret ederim! Katkısı olmadığını düşürüm. Quaresma'nın 2 asisti 3 de golü için o paranın verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca kanatlardan oynayan bir takım oluşturmuyoruz. Orta sahadan dikine giden ve pas yapmaya çalışan bir takım olacağız. Kanat oyuncusuna para vermemiz de çok yersiz. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:23 . |