![]() |
Transferlerimiz ve Yorumlar Bence şu an yaptığımız 3 transferde yerinde transferler.2'si zaten geleceğin yıldızları diğeri ise kendini kanıtlamış bir yıldız.Bir de defansın ortasına bir adam alındı mı bence bu yeter.Öylesine transfer yapmaya gerek yok. Bazıları diyor ki İsmail'e çok para verildi.Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Ama tek söz söylüyorum.Bu Beşiktaşlı İsmail geleceğin yıldızı!!! Rıdvan geldi sıra; tam bilmiyorum ama duyumlarıma göre iyi oyuncu diyorlar.Akdeniz Turnuvalarında bir maçını seyrettim.Hırslı bir oyuncu.Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Veee NİHAT--- işte gerçek BEŞİKTAŞLI gerçek bir yıldız.Yönetimimizi onu aldığı için tebrik ediyorum.Fazla konuşulacak bir şey yok herhalde herkes bilir NİHAT'IMIZI... Son olarak defans bölgesi.İki isim geçiyor şu an: Metzelder ve Ferrari. Ben Ferrarinin alınmasından yanayım.Fakat tam bilmiyorum.Sadece form grafiğine baktım.Ama Metzelder'de olabilir.Alman disiplini var sonuçta.Tek sözüm bu iki oyuncudan biri alınmalı... Sonuç olarak ben transferlerden memnunum.Yönetimimizi tebrik ediyorum.İyi transferler oldu.Ve sizlerden hem konuma hem de transferler hakkında yorumlarınız bekliyorum. SAYGILARIMLA, |
ismaile 6 milyon verilmesi haatta ya o bölgede ibo zaten ismaile forma vermez 6 milyon dolara çok süper bi isim alırdık..bence forvetede adam almamaız şart..bobo sorumsuz holosko napcagı belli deil nobre beceriksiz batuhan saymıyom zaten bi nihat bu forvet hattıyla şampiyonlar liginde en fazla guruptan çıkarızz..uefada sonuna kadar gider ama şampiyonlar ligi için forvete daha etkili isimler şart..bobo yerine yılzdız biri gelir ferrariyide alırsak süper olur o zamn bişiler olur bence delgado kalmalı.. bu sene kesinlikle kendini gösterecek |
Konu Sabitlendi . Bu baslık altında transferlerimizi Değerlendirebilirsiniz İyi Forumlar |
Ismail Köybası : Beşiktaş'ımızın Parlayan Yıldızlarından oLabilir. Serdar Özkan'a veriLen Şans , İsmail'e veriLirse , Eminimki İyi Yerlere geLicektir. Michael Fink :aLman Liginde , Eintrach 'la Gerçektende Mükemmel Sezon'lar geçirmiş bir futbolcu. Ernst ile iyi anLaşacaklarından Eminim. Cisse'nin Görevini üstLenecek , Takıma aLıştıkdan Sonra Ernst gibi patLama yapabilir.. Rıdvan Şimşek : Açıkcası iLk transfer Haberinde , Pek Alınmasına Razı değiLdim Fakat , Rıdvan'da İsmail gibi patLama yapabilecek Kapasiteye sahip , İnşallah Beşiktaşımıza Uzun Yıllar Katkısı oLur.. Erhan Güven : iLk Alındığında " Neden Alındı " Gibi bir Düşündüm kendi kendime.. Sonradan Mustafa Hoca istedi ve aLindi Dendiğinde , Mustafa Hoca'Ya güvenmekten Başka care yoktur diye düşündüm.. İnsallah Erhan'da Bu güveni boşa cıkarmaz.. Nihat Kahveci : Beşiktaş'ımızın En iyi TÜRK Futbolcuları Arasında Yer Aldığını Söyliyebilirim Bana göre. Real Socieadad 'daki Performansı tartışıLmaz. Villereal'e transfer oLdugundaki Sezon Mükemmel maçLar Çıkarttı , Ama bu Sezon Sakatlık peşini Birakmadi , İnsallah Bu sezon Beşiktaş'ımızda Mükemmel Sezonlarından birini geçirir. Hoşgeldin NİHAT.. |
transferler oldukça başarılı yönetim başarılı işler yapıyor tabiki mustafa denizlinin de bu transferlerdeki başarısı unutulmamalı. 2 yabancı ve 2 türk oyuncu takviyesiyle beşiktaş bu senede kupaları alır düşüncesindeyim yalnız yabancı oyuncu konusunda çok dikkat edilmesi gerekiyor yönetim mutlaka zapo ve delgadoyu elden çıkarmalı(delgado mutlaka gitmeli).yapılacak yabancı transferler de gerçekten iyi olursa ş ligini bilemem ama avrupa liginde kupayı alabiliriz gibime geliyor |
Ben bütün transferlerimizden memnunum lakin delgado nun yerine daha iyi bir 10 numara alabilsek harika olur ama malesef delgado yu kimse almaz başımıza bela oldu kaldı . |
Nihat Kahveci : Türk futbolunun son yıllardaki kilit oyuncularından biri ve bizim yuvamızdan yetişen Beşiktaş ı çok iyi tanıyan Türkiye yi bilen bir oyuncu. Açık oynayabilme özelliğiyle ve 18 lik çizgilerin sol tarafından kullanacağı serbest vuruşlarıyla oldukça etkili olacaktır. Tello nun tersine kalıyordu bu taraflar Nihat bu açığı da kapatır. Ayrıca uzaktan şutlarla oldukça korkutucu bir takım olacağız bu sezon. Holosko, Tello, Ernst, Bobo, Delgado bunlara ek Nihat geldi. Büyük koz sıkışan maçlarda bu tarz oyuncular. İsmail : Özellikle güçlü yapısı ve ileri çıkışlarıyla aynı zamanda gelişmiş tekniğiyle yıllardır İ.Üzülmezden beklediğimiz artı özelliklerle sol tarafı domine edecek İsmail büyük ihtimal. Önünde oynadığı oyuncuyu da takımı da oldukça rahatlatan bir transfer bence. Verilen paranın hakkını verecektir. Çok mantıklı ve başarılı bir transfer bence. Rıdvan : Yaşı oldukça genç ve umut veren bir oyuncu. Büyük takımlar için henüz hazır mı değil mi bilinmez ama artık yaşa bağlı bu tarz sorunlar günümüz futbolunda ortadan kalkmaya başladı. 15-16 yaşlarında premier ligde oynayan oyuncuları görebiliyoruz. Rıdvan da istikrarlı olursa ve özenle çalışırsa bu formayı uzun yıllar taşıyacak yeteneğe sahip gibi görünüyor. Takımın dinamik yapısı da onu ateşleyecektir büyük ihtimal. Fink : Çok tanımadığım izlemediğim bir oyuncu ama kariyeri transferinin büyük göstergesi. Ayrıca uzun boyuyla Beşiktaş ımızın en büyük sorunu olan hava hakimiyeti konusunda da bizi rahatlatacaktır. Güçlü temeller üzerine kurulu bir ortasahanın direklerinden biri olacak kadro için kilit oyuncuların başında geliyor belki de izleyip göreceğiz. |
Kapanan savunmaları açmakta geçen sene de zorlanıyorduk,bu sene de Delgado kendisini bulamazsa zorlanabiliriz.Yusuf çok extra işler yaptı geçen sezon.Onun dışında transferleri olumlu buluyorum |
Alıntı:
6 milyona çok süper kimi alıcaksın ? Yerli futbolcular içinde çok süper isimler sayabilirmisin bana 6 Milylon dolar vericek ? Bahsi geçen oyuncu yerli oyuncu yoksa yabancı alıcaksan piyasa kaynıyor ortam 2-3-4-5-6 milyon luk futbolcu dolu. Ama iyi yerliyi ucuza ara ki bulasın. 11 yabancı hakkı olsaydı senin mantığına göre 11 tane 4-5-6 milyonluk yabancıyı kadroya doldururduk. ama malesef kadronda yerli isim bulundurman gerekiyor ve malesef çoook süper yerli futbolcu kaynamıyor burası. Onun için biraz kalbur üstü olanlara iyi para verip almak zorundasın. Yoksa bu gün olduğu gibi milli takımda bi tane futbolcun olmaz. |
iyi transferler yaptık ama yetersiz cogu arkadaşımın düşüncesine bende katılıyorum delgado gitmeli yerine kendini kanıtlamış bir 10numara alınmalı- zapo gitmeli en azından kirlık yerine cok iyi bir stoper alınmalı cogu arkadasımız bobo nun gitmesni tartışıyor ama bence forvet hattında bir sıkıntı yaşamayız ama yerine daha iyi bir adam alınabilirse olabilir(saha-pavlychenko-vagner love) gibi ama yönetim bu sene fazla paraya mal olsada doğru hamleler yapıcak gibi gelyo bu sefer... |
ferrari fana oyuncu değil ama gueyenin alınmasını umuyorum birde cok kaliteli sol acık ve orata sahaya alternatif yerli futbolcu |
Alıntı:
|
Transferler süper ama tek problem çok para döktük... |
Yönetimimizi bu seneki transferlerinden dolayı candan kutluyorum.Hepsi de nokta atışlar.Bakmayın siz yalaka medyanın takım ve yönetimimizi yıpratma politikalarına.Özellikle de Vatan gazetesi İbrahim Seten kimdir ya..Sürekli bir yıpratma kampanyası.Fener'in verdiği uçuk paraları görmezler, yok şuna fazla vermiş falan filan.Şunu unutmamak lazım artık piyasa böyle.15-20 yıl evvelki ortamlar yok, büyük klüpseniz büyük, flaş trasferler yapacaksınız, iyi adamlar alacaksınız yoksa yok olursunuz.Kaldı ki, Ferrariye verilen bonservis parası da fazla değil.Evet iç piyasa yüksek ama yapacak birşey yok, yabancı kısıtlaması olduğu sürece böyle gidecek bu. Delgado'nun yerine iyi bir transfer de yapılırsa ki o da olacak, bu sene en favori takım biziz.Bakmayın siz diğerlerine, Fener filan çok geride kalır bu sene.Tek rakip GS dir. Daha evvel çok yanlışlar yapan yönetimimize bu seneki tüm performansları için tebrikler, arkasındayız.Yanlı basını ise hiç dikkate almıyoruz. sevgiler.. |
Alıntı:
:congrats::congrats:Çok doğru dedin bu sene tek rakibimiz Gs.Diğerlerini düşünmüyorum.Basın yine onları abartıyor... |
Şuana kadar hep nokta transferler yaptık tecrübeli tecrübesiz.Hepsi ileriye dönük transferler..Türkiye Süper Liginde başarılı olmamamız içten bile değil.Fakat bence hala eksik transferlerimiz var.Mesela Champions Ligue'de başarılı bir sene geçirmek istiyorsak rakibi darma dağın allak bullak edecek Delgado'nun yerine alınabilicek birisi lazım.Bana göre Quaresma biçilmiş kaftan.Ayrıca rakip savunmayı her türlü rahatsız edecek sağlam dinamik son vuruşlarda ve hava toplarında etkili devamlılığı olan klas bir Santrafor almamız gerekiyor..Iyi yoLda ilerliyoruz Allahın izniyle çok daha başarılı olacağız bu sezon..Transfer ettiklerimiz ve edeceğimiz adamlar şimdiden hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza... SaygıLarımLa ! |
Hemen hemen herkes gereken birçok şeyi söylemiş ancak benim şu andaki durumda dikkatimi çeken delgadonun sözleşmesi dondurulmuş olunsada stoperde sivok,toroman ve ferrari dışında kullanabileceğimiz herhangi bir oyuncu olmamasından dolayı eğer yönetim yerli bir stoper takıma monte edemeyecek olursa zaponun herhangi bir yere bırakılmayacağı şeklinde görünüyor bana... Belki Erhan Güven ankarasporda olduğu gibi denenebilir o mevkide ama ne kadar götürebilir bu mevkide ondan emin değilim açıkcası... Diğer transferlerle ilgili olarak aldığımız oyuncular gerçekten çok iyi ancak ŞL için maalesef yetersiz eğer teknik heyet stoperde ki sorunu çözebileceğini söyleyebilirse işte o zaman diego buonanotte yada quaresma ikilisinden birini transfer edebilecek olursak ŞL de güzel işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum... |
Ferrari marka otomobili bilmeyenimiz yoktur,dünya markasaidir...Taninmasinin yaninda azimsanmayacak derecede tutkunu vardir...Bu tutkularina karsilik olarakta cok yüksek begdeller ödeyerek bu markaya kavusmanin egosunu ve ayricaligini yasarlar.. ßesiktas,ta son günlerde transfer gündemi bu markanin esdeger futbolcu ismi Ferrari ile yogun sekilde hareketlendi ve transfer cözümlendi..Cözümlenirken de önüne yildiz kelimesi yerlestirilmek icin yogun caba sarf edildi.. Sunu acikca biliyoruz ki,yildiz bir oyuncu transfer edecekseniz zaten onun yildiz oldugunu aciklama geregini hissetmezsiniz..Onun gecmisten gelen kariyeri zaten onu ortaya koyar.ßöylece bir gecmisi olmadigi icin ve gecen sene transfer edilen Sivok ve zapo'dan cok büyük bir farki olmadigi icin böyle bir ihtiyac kendini ciddi bir sekilde göstermis oluyor.. €verton ve Genoa'dan alinan bilgilere ve izlenen maclara göre oyuncunun top kullanma kabiliyeti kisitli.Yani geriden oyun kurabilme yetenegi eksik.ßu konuda takima katkisi olmayak gibi.Yapilan samatayi,olan biteni izleyen futbokldan anlamayan biri de zannedecek ki Ferrari dünyanin ilk on savunmacisindan biri..Oysa 12 yillik kariyerinde 9 takim degistirmis siradan bir futbolcu Ferrari!Yani baska bir deyisle hicbir yerde dikis tutturamamis bir futbolcu.. ßoy olarak eldeki Zapotoncy,Sivok ve Toroman,dan da bir farki yok.demek ki Gökhan,dan bosalan uzun boylu szoper eksigini de kapatamayacak. Tüm bunlara ragmen dünyanin hicbir yerinde etmeyecegi bir bonservis bedeli olan4,5 milyon €ura ve takimda hicbir yildiz oyuncunun almadigi yillik 2,5 milyon €uro ile üstelik 4 yillik bir mukavele ile transfer gerceklestirildi... ßu oyuncuyu almak yalnizca kendisine ödenenle sinirli degil..ßuna yer acmak icin gecen sene 4,5 milyon €uro bonservis bedeli ile alinan Zapo ve bugün almaya kalksaniz en az 4 milyon €uro ödeyeceginiz Gökhan'in maliyetlerini de eklerseniz bu oyuncu icin ßesiktas'in gözden cikardigi rakamin yaklasik 45 trilyona geldigini göreceksiniz.. ßu bedeller karsisinda bize de,bu kadar taninmayan marka degeri olmayan,takima eldekilerden farkli bir katkisi olmayacak siradan cakma bir Ferrai'yi kendin transfer ettin diye zorla yildiz yapma cabasi ile bu bedelleri ßesiktas camiasina ödetmeye degermi diye sormak düser... ßu sene yine her sene oldugu gibi ßeskitas'imizda inanilmaz rakamlar havada ucusuyor..ismail icin verilen meblag,Ferrari icin 15 milyon ,Nihat icin 12 milyon €uro,Fink,erhan ve Ridvan'in maliyetlerinin yaklasik 8 milyon €uro dersek,ortada dönen para 100 trilyon olarak önümüpze cikacak... Yine bu rakama bir de bazi oyunculara yer acmak icin elden cikarilan ve elden kacirilan futbolcularin maliyetinide eklersek bu rakam reel olarak 120 trilyona dogru gidiyor..Gerceklestirilen bu transferlerden saglam bir Nihat disinda hangisi eldeki kadrodan farkli ve daha kaliteli derseniz bence hicbiri... MANU. Newcastle'dan Qwen'i bedelsiz,Milan Standart Liege takimindan Onyewu'yu bedelsiz alirken,siz ßesiktas takimi olarak bu kadar büyük borca hangi gelirle giriyorsunuz derseniz cevabi yine bulamayiz..Var olan borclar ve karsiligi olmayan borclanma ile ßesiktas'in gelirleri bu rakamlari karsilamasi mümkün degil.Güvenilen Kartal Yuvasi satuislari ise bu yilki formalarin hali icler acisi... ßana kalirsa burdaki amac sportif hedefler ya da takimi hüclendirmek degil de,yönetimin en tepesindekilerin kendilerini garanti altina almasidir..Baskanlik secimi icin görünen aciklama 2010 ocak yani 6 ay sonra..ßesiktasi' bu kadar borc altina sokma ve kendine mahkum etme politikasinda bu döneme kadar artarak sürecektir ki baska takimlarda da ayni stratejiyi görüyor izliyoruz.. ßuna karsilik sokaktaki,trübündeki ßesiktas,linin tek düsüncesi takimina olan sevgisi,onunla beraber yasamak istedikleri cosku ve takimin basarisi.Onlarin yani bizim hicbir zaman degismeyen bir sekilde takimin arkasinda yola cikis düsüncemiz böyle..Peki bu kadar para harcayarak Nihat disinda dise dokunur bir futbolcu getirmeyenlerin yola cikis amaclari ne ?? |
ismail köybaşı ve nihattan cok ümitliiyim finkle ernst te uyum saglarsa ve iyiyi de 10 numara gelirse bu sezon da şampiyonuz |
caner erkinin de gelmesi istiyorum decoyla birlikte inşallah |
1 hafta sonra sezon açılıyor ve hala sözde alınacak olan şahsiyet belli değil. vaart, deco, dos santos, quaresma, robben isimlerini bile ortaya atanların önce bi destur demesi lazım çünkü son 5 senede yaşadıklarımız yineleniyor yumurta kapıya dayanınca alırlar gordon higuain diatta seric gibi birini başkasıda çıkar maradona der akıllarınca umut dağıtmaya çalışırlar. maalesef bu sene hüsran yaşayacağız çünkü hiç umutlu değilim ferrari dediler 79 model gaz tenekesi çıktı 3 maçta yaptığı hatalar ortada, fink resmen fink atıyor, tello ortada yok zaten olsada biraz markajla soluğunu çok rahat kesiyolar, serdar özkan için yeryüzündeki hiçbir dilde söylenebilecek kelime yok sağlanan destekten dolayı arkasındaki dayısına yatsın kalksın dua etsin, holosko aklını parayla bozmuş görünüyor halbuki kutsal formamızı giymek için başka takımın oyuncusuyken basbas bağırıyodu, uğur inceman 3. lige gitsin orda maradona olur belki bizide kurtarır, erhan güven hangi akla hizmet alındı ne için alındı yazık verilen paraya üzümcü tuna 2 olur bu takımda, bobo neden satılmaz acaba ronaldo adriano falan mı zannediyolar da 5m euro verenlere satılmıyor kıçına çarpsa gol olacak olan pozisyonları kaçırdığını görmek artık kalbimde sıkıntılar meydana getiriyor. üzülüyorum ve çok dertleniyorum 5 yılda gönderilen 50 futbolcu carew harici kazanılamayan paraları geçtim üstüne 200 milyon euro borç var ve bu yönetim ders denen şeyden inatla 1 gr almak istememesi, süratle vizyon kaybedişimiz, inönü ye gelen anadolu takımlarının bile artık yenmeye geldik demesi çok üzüyor beni kaldı ki şampiyonlar liginde oynayacak bir takım önce kağıt üstünde işi bitirebilmeli karşı takım kadromuzu görünce düşününce korkmalı ama maalesef bu kadroyla çok zor tek dileğim sokağa çıkmaya utandıracak skorların alınmaması. halbuki gelecek olan bahsedilen 100 milyon rakamıyla ne güzel takım kurulabilir ve güçlü emin adımlarla her kulvarda yarışabilirdik ama 5. dünya takımlarının bile izleme komiteleri varken afrikada brezilyada takım satın alıp futbolcu piyasasını yakından takip ediyorken biz menajerlerin kuklası haline geldik. bu sene alınanların yerine adı geçen bazı isimleri ve takip edip akıllıca transferler yapılsaydı kazanan Beşiktaşımız olacaktı. transfer edilmesini en çok istediğim isimler ( Papa Gueye, Constant Djakpa, Gary Bocaly, Gaby Mudingayi, Cristian Rodriguez, Chinedu Obasi, Mohamed Zidan, Sinan Bolat, Gökhan İnler, Deniz Naki, Gökhan Töre, Nuri Şahin, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Eren Derdiyok, Murat Ceylan ) tabi bu isimlerin hepsi bir sezonda alınması zor fakat gelenlerden ne pahalı ve üstelik çok daha yerinde hem ileriye yönelik hemde zorlu avrupa maçlarımızda çok katkısı bulanacak kendisini kanıtlamış isimler olurdu ismail ve rıdvan dışında azda olsa nihat dışında transferler fiyasko üstelik eldeki yabancılar nobre dahil Beşiktaşımızın formasını giymeyi hak etmiyolar ve işin katmerli kısmı alt yapıda yetişmiş olan ailesinden çok gördüğü gerekli eğitimi ahlağı veremeyen hocaları değil 17 yaşındaki çocuk olan fakat büyük bir yetenek olan Batuhanı sürekli göz önüne çıkararak şımartarak ipini çekmeleri dayanılabilecek bir durum değil. dertliyim hemde çok ama ne anlatmakla ne tartışmakla çözüme ulaşılamayacak oluşu beni ve eminim birçok Beşiktaşlıyı çileden çıkarıyordur ama herşeye rağmen umutluyum çünkü kongre yaklaşıyor ve köklü değişimlerin, hızla tekrar yükseklere uçacağımız günleri sabırsızlıkla beklemekten başka çare yok. okuyan okumayan görüşlerime katılan katılmayan herkese çok teşekkür ederim. |
ismail e verilen parayi cok buluyordum ama futbolcuya verilen parayla bu acigi kapatiyor bir nebzede olsa iyi futbolcu umarim sürekliligi olur ve ilk 11de oynar zaten 1 haftada kadrodaydi ve iyi mac cikardi yerinde transfer fink geldigi zaman hic süpem olmadi cünkü ernst bir zat bu oyuncuyu istedi yönetimden ve alindi ernst istediyse bir bildigi vardir diye düsündüm ve haklida cikardi kendisini oyunu cift yönlü oynuyor riske girmiyor hic aya pas atiyor ve isabetli oluyor attigi paslar ernstle iyi ikili oldular yerinde transfer erhan ben bu oyuncuyu hic ama hic beyenmedim dahaca kendisini gösteremedi bir türlü serdar kurtulusun ikinci kopyasi umarim serdar gibi olmaz sürekli 11 de oynar basarili olur ama hic umudum yok ridavan icin söylenecek söz yokk yerinde transfer bence yasi cok genc ilerde parliyacak yildiz adaylarindan biri veeeeee nihata yaptigim yorumuda düzeltiyorum nihat patlama yapar insallah ama 2 yil oynamamasi nasil etki göstercek ben orasini bilmem Ferrari adamim benim ya hata yapsada kanim kaynadi ona |
epey kisi yanlis düsündügümü dile getirmis bende yorumumu kaldiriyorum ve düzeltiyorum |
Ben takimima ve yönetimime güveniyorum transferlerin hepsi güzel,sadece Ferrarinin zamana ihtiyaci var tamam daha kendisini tam göstermedi ama baska bir lig den geldi zamanla iyi bir cikis yapar Nihat da sakatlikdan yeni cikti oda kendini zamanla bulur sadece iyi bir 10 numara lazim.Yönetimle Klübün arasindaki para meseleside bizi ilgilendirmez burda bu türlü konusmalara yer vermesek daha dogru olur... |
Birde Yönetim ve Futbolcular hakkinda yorumlarimiza dikkat edelim arkadasim onlarda Besiktasli... |
@ wolwos 1. görüşlerin hakkında yorum yapmayacağım, ölümüz şampiyonluk için çekişir, bu sene derbilerin de çoğunu kazanacağız. 2. belli ki klavyende noktalama işaretleri mevcut, arada (.) kullanmayı düşünmez misin? |
Başkan istifa diye bağırmak itibarımızı azaltır. Biz başkaları gibi ne futbolcumuzu döveriz, ne de saygıda kusur ederiz. Zaten seçimlerde büyük olasılıkla kaybedecek. Tabi bütün suç başkanın değil. Yanına güvenip aldığı bazı arkadaşları malesef başkanımıza yeterli desteği veremedi bunu zaten herkes biliyor. Nihat çok yerinde transfer. Onun İspanya' da çok büyük hayran kitlesi var bilirsiniz. Ayrıca youtube dan araştırırsanız onun için yapılmış özel videoları görürsünüz. Uefa.com' un sadece süper yıldızlar için hazırladığı video. İspanyollar Nihat ın öğrenmiş olduğu İspanyolcaya hayran mesela. Buyrun, izleyin.. Nihat form tuttuğunda onu kimse tutamayacak görürsünüz. YouTube - Star Skills: Nihat Kahveci |
Alıntı:
nihat tartisilamaz oyuncu türkiyenin yetistirdigi ender oyunculardan biri ama malesef son yillarda sürekli sakat ve bu tarz oyuncular sakatlikdan cikinca eski form düzenine ulasamiyorlar euro2008de de izledik yani düsüsde oyuncu ama yinede besiktasli oldugu icin kapmiz acik olmali ve alinmaliydi kimse neden alindi diye elestiremez ama hayal kurmayada gerek yok |
Alıntı:
Yönetimimiz iyi niyetli fakat 5 yıldır çok geriledik. Gelecek seçimde büyük ihtimal kaybedecekler. Planlı programlı yönetim gelirse herşey rayına oturur. Efsane başkanımız Süleyman Seba' nın yapmış olduğu gibi. Akıllı yatırımlar ve projeler ile plazalarımız oldu. Dahada gelişebilirdik fakat olmadı. O borç nasıl kapanır bende bilemiyorum. Fakat, borcun neden yükseldiğini tahmin edebiliyorum. Sen devamlı olarak 5 milyon euro' ya aldığın oyuncuyu bedava bırakırsan elbette zararın en büyüğünü görürsün. Bilmem bu konuda sizde hak verirmisiniz? ( Ve Del Bosque sorunları... 8 milyon € gitti..) Evet haklısınız. Nihat' ın performansı düşüşe geçti. Fakat olsun ya, Nihat=Nihat :) Beşiktaşın sembolü.. İnşallah sakatlanmaz ve sezon boyunca bize destek olur. Bu yıl işin en ilginç yanı, çifte kupa kazandık ve Şampiyonlar Ligine ön elemesiz katıldık. Çok iyi para geldi. Fakat transfer çok karmaşık durumda. Nihat ve Nobre ye asist yapabilecek sağlam bir oyuncu alabilirsek Şampiyonlar Ligindede galip geliriz. Klübümüze yüksek miktarda para gelir. |
ismail köybaşı,ernst ve fink dışında ibrahim kaş,heleki nihat çok gereksiz daha iyi adam alınabilirdi ferrari'nin zapodan ne farkı var bosuna havaya para gitti transferde havaya gıden trılyonlar var sankı kendı cebınden verıyo sayın demirören o parayı bizim aldıgımız bılet,lisanslı ürünler ve kombinelerin gittiği yere bak tabatayıda görücez |
Başta yönetim olmak üzere; Fink,Ferrari ve Nihat..Umulanları gerçekleştirmek bir yana,hayal kırıklığına uğrattı tüm taraftarı.. |
Türkiye`de Saat: 02:35 . |