![]() |
italyanlardan müthiç iddia İTALYANLARDAN MÜTHİŞ İDDİA!.. http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın29 Haziran 2009 16:04http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0629161039.jpg Yeni sezon için orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Juventus'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'i ikna edememiş ve alternatif isimlere yönelmişti. İtalyan La Stampa gazetesinin haberine göre Danimarkalı oyuncu Poulsen'e Türkiye'den sürpriz bir talip çıktı. Bu takımın adı Beşiktaş... Juventus'un Diego'yu Werder Bremen'den 24.5 milyon avroya transfer ettikten sonra bütçesinde bir sarsılma olan ve dengeyi yeniden sağlamak için Trezeguet ve Poulsen'i satmayı planlayan Juventus yönetimi Fenerbahçe ile görüşmüş, anlaşmış ama Danimarkalı oyuncu ikna olmadığı için transfer gerçekleşmemişti. La Stampa'da bugün çıkan bir habere göre iki oyuncuyu satıp yaklaşık 20 milyon avroluk bir gelir bekleyen Juventus kulübüne Beşiktaş'ın fantastik bir teklif yaptığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ikna edemediği Danimarkalı yıldız oyuncu için İtalyan kulübüne tam 18 milyon avroluk bir transfer teklifi yaptığı iddia edildi. Poulsen'i 7 milyon avroya Fenerbahçe'ye satmaya hazır olan Juventus'un bu teklif karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. |
bu kunu yanlis italyan heberde sadece poulsen degil treze de var yani poul+treze= 18 mil avro!! |
Yalaaaaaaaaan, yalaaaaaaan diye bi şarkı var. Onu armağan ediyorum haberin sahiplerine. :D |
büyük harfle konu acmıyoruz başlık düzeltildi |
vayyy ikiside süper oyuncu dedikodu bile olsa adamın tüyleri diken diken olmuyor değil hani..Trezeguet'yi kim almak istemez kim takımında görmek istemezki.. |
hadi ordan italyan :D |
Doğru olduğuna inanmıyorum açıkçası |
kesin kolpa haber onu alcağına o paryı vangere ver onu al vagner love!! |
Oldu.. Darphane Jimnastik Klübü sandılar herhalde... |
Bende doğru olduğunu sanmıyorum ama keşke doğru olsa. |
Alıntı:
|
yok artik :D:D |
adam türkiyeye gelmek istemiom dio bunlar ne dio |
bencede bariz yalan :D |
haberin kolpa olduğu bizim ön liberoya artık bir transfer yapmayacağımızdan belli :) |
Okadarda değiL. |
sallama haber olur da bu kadar mı olur diyoruz ve geçiyoruz:) |
yalan haber |
İddaa!..Başlık öyle diyor,her yazılana inanırsak kimler gelmişti kimler.Bu transfer dedikoduları ne zaman bitecek yahu,her gün yeni bir haber. |
keşke gerçek olsa trezegeute ve paulsen ikilisi olsa ama haber kolpa |
azize bastirip kendisini poulsenin kollarina atip al beni poulsen yeter ki ezikbahceye gel ...bir de diz ustune dusup poulsen sirtina biner taaaa italyadan oyle gelir cunku poulsen cip leri ve ucaklari sevmiyormus .... istambula gelince azize 3 kere yuksek sesle ben esegim ben esegim ben esegim diye bagirim resmi imzayi attiracakmis sonra yukseK maliyet odedigi icin ali sen onu alip taksim meydaninda butun ezikbahceliler karsisinda asacakmis ....azizenin kafasina asilacak olan ip siyah beyaz renklerden olusacak .....kaynak EZIKFENER.COM |
bencde doğru değildir :D ama doğru olsa süper :D:D darphane jimnastik kulübü :D güzeldi |
yalan haberdir inanmiyorum (: |
italyanlarda saçmalamaya başladı ya |
Türkiye`de Saat: 22:22 . |