![]() |
Poulsen için, Fener ne veriyorsa 10 milyon euro fazlası.. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Poulsen'i almak için kulübü Juventus'a fantastik bir teklifte bulundu. İtalyan gazetesi La Stampa'nın haberine göre; Danimarkalı oyuncu Poulsen'e Türkiye'den sürpriz bir talip çıktı. Bu takımın adı Beşiktaş. Juventus'un Diego'yu Werder Bremen'den 24.5 milyon avroya transfer ettikten sonra bütçesinde bir sarsılma olan ve dengeyi yeniden sağlamak için Trezeguet ve Poulsen'i satmayı planlayan Juventus yönetimi Fenerbahçe ile görüşmüş, anlaşmış ama Danimarkalı oyuncu ikna olmadığı için transfer gerçekleşmemişti. La Stampa'da bugün çıkan bir habere göre iki oyuncuyu satıp yaklaşık 20 milyon avroluk bir gelir bekleyen Juventus kulübüne Beşiktaş'ın fantastik bir teklif yaptığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ikna edemediği Danimarkalı yıldız oyuncu için İtalyan kulübüne tam 18 milyon avroluk bir transfer teklifi yaptığı iddia edildi. Poulsen için Fenerbahçe Kulübü 8 milyon avroluk teklif yapmıştı |
kesin kolpa haberdir o parayı git vagner love ver onu getir napçan poulseni finki aldıko kadar |
insan utanmaz mi hic bu kadar sallarken yaw, okurken gülme krizine sokacakti adam beni:D Poulsen gibi oyuncuya 18 milyon ha? Senin futbol bilgin yok gibi bisey galiba... Ernst, Fink hangi mevkide oynuyor sekerim? Hangi takim böyle ucuk bi paraya ihtiyaci olmadigi bölgeye oyuncu transfer eder? O 18 milyonu ona verecegimize gider Quaresmayi aliriz bea! Bu arada mesaj sayim 200 oldu:) |
bu kadarda yalan olmaz ya |
ufak atın civcivlerde yesin:D:D |
18 Milyon € 'mu :/ Abartıdan Başka birşey değil.. |
başlık zaten başlı başına ilgi çekici :) fener ne veriyorsa 10 fazlası :D |
Şaka gibi |
ben 18 m eu da değilim. ne alaka yani ön libero almamızın mantığı yok. fink ernst neden alındı. sivok ta orada mecbur kalındığında oynayabiliyor. uğur inceman da var. yani sanki yeter gibi değilmi. |
yükseltin piyasasını aferin..8 e alacaklarsa 12 ye alsın ezikler.. |
ya 18 milyon gbi büyük bi paraya poulsenmi alınır ya kesin kolpa |
15 e alırsınız belki ezikler |
:D:D:Dgülmek geliyor içimden sadece |
arkadaşlar haber yalan değil ama eksik.Poulsen + Trezeguet 20 milyon... |
Bence Fenev ne verirse biz 10 milyon altını vermeliyiz. Çünkü fenev ederi az eden oyuncuya 6-7 milyon € fazla verdiği için biz normalini yapalım yine de. :D :D :D |
bunlar adamı güldürür ya = :D :D saçma sapan haber yapıyolar masa başıcılar |
puhahaha daha neler... |
yuuuuuhhh artik! :D |
o paraya vagner love ı getiririz be ne diyo bunlar |
valla haber doğru olsa da poulsen gibi çirkef oyuncu istemem fener e yakışır o adam ortalığı birbirine katmıştı bi ara ya :/ |
Geçen yıl topuza 11 milyonu veren bunuda verir şaşırmadım... |
:D hahahaha sadece gülüyorum |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |