![]() |
Artık Gol Atmak İstiyorum Beşiktaş’ta Gökhan Güleç, gol orucunu Trabzonspor maçında bozmak istiyor. 6 Eylül 2006 11:58 Genç forvet, uzun zamandan beri süregelen gol hasretini, pazar günü İnönü’de karşılaşacakları Trabzonspor maçıyla dindirmek istiyor. Geçen yılın ikinci yarısında Bobo ile takıma dahil olup başarılı bir performans sergileyen Gökhan, gollerine kaldığı yerden devam etmek isterken yakın çevresine; ‘Trabzonspor’a golüm var.’ dediği öğrenildi. Süper Lig’de en son, 16 Nisan 2006 tarihinde deplasmanda oynanan ve 2-2 biten Gaziantepspor maçında gol atan genç yıldız, o tarihten bu yana rakip fileleri sarsmayı başaramadı. Gökhan Güleç, sırasıyla; (2005-2006) Sivasspor, Vestel Manisaspor, Galatasaray, Trabzonspor; (2006-2007) Vestel Manisaspor, Gaziantepspor, Denizlispor ve Konyaspor maçlarında gol sevincini yaşayamadı. Bu arada Teknik Direktör Tigana, UEFA Kupası 1. turunda karşılaşacakları CSKA Sofya'nın kendileri için kapalı kutu olduğunu belirtti. CSK Sofya'nın sadece bir maçını izlediğini kaydeden Fransız çalıştırıcı, "O maçta da rakipleri çok güçsüzdü. Bizim için ölçü değil. Ancak kendi sahamızda alacağımız 1-0'lık galibiyet bile bizi tura taşıyabilir." diye konuştu. Öte yandan Kara Kartal’da, Trabzonspor mesaisi dün başladı. Pazar günü İnönü’de Trabzonspor’u ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılarda günün ilk antrenmanında milli futbolcuların yanı sıra bağırsak enfeksiyonu geçiren Murat Şahin ile üst solunum yollarında sorunu olan Nobre çalışmada yer almadı. Mustafa Doğan ile Bobo ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Zaman |
gökhan ve bobo bir an önce toparlanmalı. Yoksa takımdan kesilirler bir kaç maç sonra. Zaten takımdan kesilen adamda bir daha girmesi çok zor oluyor |
Alıntı:
|
Ben Gökhanı çok seviyorum çok çalışkan bir oyuncu şu an formsuz ama ileride ilk 11 de kendine tekrar yer bulacağından eminim |
gökhanı bende seviyorum ama maalesef yeteneği bu kadar,ancak yedek olur bu takımda.. |
Gokhan da Trabzonun bekaretini alacak insallah :D hehehehhe |
gökhanı ilhan mansıza benzettiler abartıyorlar diyordum sanırımda haklı çıkıyorum... |
ben Sergen'in dediğine katılıyorum: "Biz Gökhan'dan uzun seneler yararlanırız." |
inşallah gökhan da ibrahim akın gibi bırakmaz kendini,hep hazır olmalı mutlaka ona da ihtiyaç duyduğumuz zamanlar gelecek |
Gökhan beşiktaşın tam 3 gömlek altınca bir futbolcu bence bu takımda forma bulamaz bulsada başarılı olamaz.Fizik olarak sıfır... |
daha iyi adam lazım. önünde ondan önce bobo var. bobo olmasa burak veya i.akını tercih ederim. gökhanı deil |
ilk geldiğinde çok beğeniyodum ama şimdi nedendir bilmem ilk günlerini mumla aratıo.. biran önce toparlanması gerekio..... |
nobre de gokhanın da gol atıp biraz toparlanmaları gerekio |
ümit milli maçında 88 de öyle bir gol kaçırdı ki akıllara zarar,biraz daha çalışması lazım |
at kardeşim sen gol attında biz yok mu dedik |
At Artık Gökhan Daha Ne Bekliyorsun.! TS Maçında Insallah Seni Tribünden izLicem..! Bakalım Benim İnönüde oLmam Sana Uğur Getircekmi ;) |
herkes istıyor walla:D |
NOBRE LE GÖKHAN ATSIN ikisi de 2 tane |
biz de istiyoruz valla gökhancım gol atmanı,sahalara golle dönersin inşallah |
Alıntı:
yahu kezman diosun kezman kim ya sen bizim ezeli rakıbimizin oyuncusunu boyle yaparsan dahada yıldızlaştırısın kezban kim ya kezban mış:confused:...bırakın şunları artık ya bekleyın ve görün biz değilmiydik bobonun 2 gol atıtığı maçtan sonra onu göklere çıkaran şimdi niye yerin dibine ayaklarımızla bastırıoruz bu huyumuzdan vaz geçelim artık... bobo gökhan delgado burak akın hepsi benim gözümde bir yıldızdır...boşverin başkasının oyuncusunu.... |
kezbanı hoplatır bunlar ilerde,daha gencecik forvetlerimiz var, şimdiden eleştirirsek onları ilerde verim alamayız,bobonun bu sene takıma kazandırılmasının nedeni neydi muhteşem oyunu ve formu mu?hayır genç oluşu ve gelecek vaadetmesi,biz de onları destekleyelim,uzun yıllar beşiktaşa hizmet edecek oyuncular bunlar |
slm herkes senden bunu bekliyoooooooos |
gökhan tb macinda gol attcak bence |
Alıntı:
|
atmasını biz gönulden isteriz ama bilemem tigana oynatır mı |
hem bobo da var ya biz yenelimde kim atmış onemli diil:) |
bende bobodan güsel oynuor insallah gollerlen bizleri uçurur ... |
Türkiye`de Saat: 18:42 . |