![]() |
özilhan´dan süper teklif Ocak ayında yapılacak Beşiktaş kongresinde başkan adayı olması için kongre üyelerinin büyük baskı yaptığı Efes Pilsen'in sahibi Tuncay Özilhan Akatlar Spor kompleksi için müthiş bir ortaklık önerdi Efes Pilsen gelecek sezon maçlarını Beşiktaş'ın Akatlar Spor Kompleksi'nde oynamak için harekete geçti. Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden biri olan Tuncay Özilhan'ın Spor Kompleksi'nin isminin önüne 'Efes Pilsen' ismi gelmesi için kolları sıvadı. Anlaşma 3 yıllık olacak Özilhan'ın Beşiktaş yönetimine 3 yıl için 10 milyon euro önerdiği sızan bilgiler arasında. Yönetim kurulunun ise bu teklife şimdilik yanıt vermediği öğrenildi. Özilhan'ın yakın çevresine yaptığı değerlendirmede, "Beşiktaş ve Efes Pilsen ortak hareket etmeli. Beşiktaşlı taraftarlar Efes Pilsen'i çok seviyor. Beşiktaş Efes Pilsen'in isim sponsorluk anlaşmasıyla çok iyi bir kadro kurabilir. Kartal salonda da fırtına gibi eser. Onların desteğiyle Avrupa şampiyonluğunu Türkiye'ye getirebiliriz" dediği öğrenildi. Ataman: Akatlar bizim yuvamız Efes Pilsen coachu Ergin Ataman ise, "Ben de Efes Pilsen'in bu sezon maçlarını Akatlar'da oynamasını istiyorum. Zaten şu anda Efes Pilsen'in çoğu sporcusu Beşiktaş'ta forma giymiş isimler. Benim de Beşiktaş'ta çok güzel günlerim oldu. Oyuncularım da Akatlar'da oynamayı çok arzuluyor. Bu anlaşma yapılırsa hem Beşiktaş hem de Efes Pilsen çok karlı çıkar" dedi. Kartalhaber özel haberidir |
ilerideki birleşme için ilk adım olur bu, eninde sonunda olacak bu birleşme, özilhan da beşiktaş başkanı, hayırlısı... |
Bu haber de yalan.. Tuncay Özilhan ile ilgili hiç bir habere inanmıyorum artık..:) Zamanında çok heveslendik ama hep boş çıktı..Kaynak da saçma zaten.. |
Güzel bir sponsorluk anlaşması olur İnş. birleşiriz efesle Konu da da dediği gibi Beşiktaş taraftarı EFES i çok seviyor:D:D |
valla çok heyecanlandım eger dogruysa süper olur Kaya ,shumpert felan çoşarız yine... |
umarım doğru bir haberdir. |
Hayırlısı.Zaten başka sitelerde de çıktı ortaklık anlaşması olacak diye... |
tuncay özilhan beşiktaş başkanlığına yakışan bi isim.... umarım oda bi gün gerçek olur!... |
efes pilsen le taraftar olarak zaten sürekli birleşiyoruz:) kulüpler olarak ta birleşilsin, özilhana da başkanlık yakışır valla... |
Umarım böyle bir birleşme olur ve hem Euroligte hemde ligde fırtına gibi eser Fbülkere tozumuzu yuttururuz... Ayrıca ilerisi için Tuncay Özilhanın beşiktaş başkanlığına dahada yakınlaşmasına sebep olur ... |
biz bjk efes fln olmak istemiyoz sadece bizim shumpertımızı wersinler yeterr istemioruz onların güçlerini |
bu birlesme daha buyuk olmali bence efespilsen basketbol takimini besiktasin uzerine lav etmeli ve birgun bu olay kesinlikle gerceklesecek |
Alıntı:
Boşversene shumpert'i Efesle birleşsek ne shumpertleri alırız |
Hadi bakalım hayırlısı, inşallah haber doğrudur. |
hayırlısı olsun artık şu ülkerden kurtuluruz hem... |
yalan oldu :D |
Süper haber süper, şu kola turkadan kurtulalım, efes pilsen ile birleşelim Müthiş olucak müthiş.. |
Yıldırım Demirören başkan olduğu sürece böyle bir birleşme mümkün değil. Yönetim değişir ve Tuncay Özilhan yönetimde yer alır ise ancak o zaman mümkün.. Efes Pilsen lig maçlarını ise Ayhan Şahenk'te oynamaya devam edecek, salon anlamında da bir ortaklık yok yani.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaşın cıkarı varsa bir işte, Yıldırım Demirören yanaşmıyor nedense.. |
Birlesme zor Benimde hayalim efesle - Bjk basket takiminin birlesmesi.Fakat bildigim kadariyla Efesle sponsorluk antlasmasi yapmamiza yasalar izin vermiyor.Alkol markasi oldugu icin Efes Sadece kendi kulubune adini vere biliyor.(Cok emin degilim,bir yerde okumustum dogru olmayabilir)Yani Colaturkanin yerine Efespilsen gelemez.Gogus reklamina dahi izin verilmiyor. Yasanin degismesi yada uygun bir formul bulunmasi halinde dahi bu birlesme yada salon anlasmasida cok yakin bir ihtimal degil.Tuncay Ozilhan kendi cebinden Efes icin bir salon yaptirdi.Nicin bu salonu terk etsinler?Yada 2 takim Bjk catisi altinda birlesirse EfesPilsen isim hakkini neden kaybetsin.Bu olasilik ancak T.Ozilhanin tum menfaatleri bir kenara birakip Besiktasliliginin agir basmasiyla yukselir. |
bence de birleşme pek mümkün degil...ama insan heyecanlanıyo euroleagede macları hayal ediyorumda acayip süper olur büyük |
Forma reklamı olarak sorun olabilir fakat kulüplerin birleşmesine mani bir durum olamaz, olsa zaten hiç gündeme gelmezdi bu olasılık. Ama mevcut yönetimle bu birleşmenin mümkün olmadığını zaten yazmıştık. Ayrıca sanırım karıştırdınız, Efes Pilsen salon falan yaptırmadı, maçlarını Darüşşafaka'ya ait olan Ayhan Şahenk'te oynuyor şu an için. |
Alıntı:
Salon meselesini ise uzun zamandir Yurtdisinda yasadigimdan basindan takip ediyorum.Efesin salon yaptirdigini okumustum.Ama henuz bitmedi galiba. |
Birleşme veya Efes Pilsen sponsorluğu gibi konular kısa vadede mümkün görünmüyor. O yüzden bu konuyu kesin olarak kapatalım. Asıl düşünmemiz gereken bizde üst düzey takım oluşturma potansiyeli yokmu. Varsa neden oluşturamıyoruz, yoksa neden yaratamıyoruz. Yani birilerinin birikiminden faydalanmayı beklemek yerine kendimiz birşeyler yaratalım. Şu an için zirveye oynayan takımlar içerisinde (Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray, Türk Telekom) kendi salonu olan tek takımız ama neden hiç kombine satamıyoruz? Salon kirası vs. giderlerimiz olmadığı halde hatta üstüne üstlük salonumuzun isminden bile gelir elde ediyorken neden hep maddi krizler içerisindeyiz? Her ihtimal tek sonuca çıkıyor ki basketbol şubemiz ve kulübümüz kötü yönetiliyor. En azından basketbol şubemiz eğerki özerklik alırsa ve başına da işi bilen kaliteli yöneticiler geçerse biz bu potansiyel ile ekol bir takım yaratabiliriz. O salon her maç dolar eğer kaliteli bir takım yaratırsak, ben buna inanıyorum.. Sponsor gelirleri + tv yayını gelirleri + reklam gelirleri + Avrupa kupalarından gelirler vs. bunlar yıllık 7-8 milyon doları rahatlıkla karşılayabilecek rakamlar. Birazda doğru işler yapılırsa; kombine, maç bileti, taraftar ürünleri derken yıllık bütçemiz 12-13 milyon doları bulur ki bu da zirveye oynayacak bir takım için yeterli bütçe. Ama olmuyor işte, olabilecek her ihtimal en kötü şekilde ziyan ediliyor ne yazıkki. Bu yüzden bence Efes Pilsen veya bir başka takımla birleşmeyi beklemek yerine Beşiktaş'ı o takımlar seviyesine yükseltelim, bu potansiyel bir asırlık bu kulüpte fazlasıyla mevcut bana göre.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:09 . |