![]() |
Lamborghini kim? Bizim Başkan bu işleri öğrendi galiba.. Ferarri hazır, Mercedes hazır... Kararınız nedir diye Başkanı aradık.. Gelişmeler tam istediğimiz gibi gidiyor, taraftarlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum,dedi.. Ferrari mi? Mercedes mi? hakikaten ikiside çok değerli oyuncu. Ama son olarak bir haber geldi, dünyanın en iyi 5 adamından biri. Bakarsınız onu alırım, ama sakın benden isim istemeyin sonra sıkıntı oluyor. Benim amacım alternatifler arasından hocamızın istediği en iyi adamı almak. İnşallah hep beraber en iyi tercihi yapacağız dedi.. Başkan Lamborghini kim? Dedik.. O da olursa benim sürprizim olsun, yapabilirsek çok memnun kalacaksınız emin olun.. ...:congrats:haber1903 |
bu da kim bekliyoruz başkanım:D çıldırt bizi delirt bizi başkanım imza töreninde stadı dolduralım :D |
Yakında BMW 'yede el atarız. |
porsche istiyoruz |
ben bi tane son model doblo istiyom :D:D |
gordon dobloyu satıyoruz coşkun ya :D |
Lucio dan ümidim var biraz.Belki lucio gelebilir.Yani şu an beşiktaşın alabileceği en kariyerli defans oyuncusu... |
süper bi 10 numara gelir mi gelir...hadi hayırlısı |
Delgado 4 ay yok, o 4 ay sonrasından da hayır gelmeyeceği anlaşıldı zaten. Antremansız, 4 ay oynamamış bir Delgado rahat bir 4 ay daha oynayamaz. Eder bu da bize 8 ay. Yani Şmp. liginde çoktan işimiz bitmiş olur. Kesin olarak o Lamborghini hakkımızı oyun kurucudan yana kullanmalıyız ve yol yakınken Delgado'yu yollamalıyız. Güveniyordum bu sene ama sakatlanınca işler değişti. Oyun kurucusuz sıkıntılı günler bizi bekleyebilir. Sonuçta 90 dakika verim alamadığımız bir Yusuf var elimizde. Tello'yu göbekte oynatmazsak sıkıntı çekeriz.. |
dizel olsunda ne olursa olsun .. |
Bahsi geçen isim Coloccini kesin isim benzerliğide var:)(Lamborghini Coloccini zeki başkan:))2006 da en iyi 5 savunmacıdan biri seçilmişti Fabricio Coloccini, 22 Ocak 1982'de Arjantinin Cordoba şehrinde dünyaya geldi.Futbola Arjentinos Juniorsta başladı.Daha sonra Boca Juniors transferleri oldu.Arjantin ümit milli takımıyla dunya gencler şampiyonu oldu.Aynı yıl ulkesınde en ıyı 3 savunmacıdan bırı secıldi.Daha sonra transferleri hızla çoğaldı.Milan transferi onun en çok istediği şeydi.Ama ilk San Lorenzo,dha sonrada Alaves'e kiralandı.Daha sonra Atletico Madrid'e transfer oldu.2003 yılında Villareal'e satıldı ve oradada iyi işler çıkardı.2004'de Deportivo La Coruna'yatransfer oldu.2003'den beri Arjantin Milli Futbol Takımı formasını giyiyor ve Maradonanın degişmez ismi.2006 Dunya kupasında en ıyı 5 savunmacıdan biri seçildi. Fabricio Coloccini - Vikipedi Ah be başkan bugüne kadar nerdeydin.. Eskiden GOrdonmu Diattamı diye seçiyorduk.Şimdi Ferrarimi Metzeldermi Coloccinimi:) |
Alıntı:
|
hadi bakalim hayirlisi olsun (: |
Ferrari geldikten sonra pek gerekeceğini sanmıyorum. Zaten yabancı kotasını yeterince doldurduk. Dolunun üstüne de bindirme yapmaya çalışıyoruz. Son olarak Delgado yerine birisini aldık mı transfer defterini kapatmalıyız bence ve kampa yönlenmeliyiz. Daha fenevden alacağımız bir Süper Kupa var 2 Ağustos'ta! |
Alıntı:
ben benzinli istrim |
Her an herşey olabilir.Sağ gösterip, sol vurabilir başkanımız. |
bi yerde nesta diye okudum ama gecerli bi kaynak yok |
Alıntı:
|
benimde ilk aklıma nesta geldi..zaten konuşulan isimler nesta ve lucio..ama büyük ihtimal başkan italya seferinden ferrari ile dönecek..ayrıca Mutu ve Cassano ile de temaslar varmış.. |
delgadonun sakatlığına binaen konuşuyorum gelecek yabancı gudhonsen :) |
büyük bir merakla bekliyorum inşallah sürprizi alır getirir |
lamborghini söz konusu arabalardan daha pahalıdır arkadaşlar:D:Dinş gelir ama ne diyelim.. |
Umarım ağzımıza bal çalınmıyodur |
çok yakmasın :D |
yildiz gelmez yaa bosuna sevinmeyin |
başkan alahını seversen hayatında bi kere büyük bir iş yapk oaresmayı getirr....sana en fazla 15 milyona patlarr getir sarsalım ortalıgı bu adam tribünü taraftarı kopartırr alahını seversen sürprizin bu olsunn şaşırt biziii |
Bu haber1903 denilen site yalan üzerine kurulu bir site... Tamamen hayal satarak tıklanma peşindeler.. Yok ordan başkana alo demiş, yok burdan manjeri gelmiş... Ben tüm transferli ilk önce Ntvspor'dan öğreniyorum.. Sözüm ona Başkan'a bu kadar yakın site bir transferi bilebilmiş değil... Bide bu acaip saçmalıklar yok garajdan ferrari çıkıyo, içeri anadol giriyo, kenara ford tanus parkediyo.. |
süper bi 10 numara gelir inşallah |
quarezma icn ugrasiyor sanirim |
sanırım:D:D |
adrian mutuuu |
Quaresma & Mutu ikilisinden birisini mutlaka alacak bence..Tercihim Quaresma..İnşallah onu alır da gelir Ferrari + Porcshe olur o zaman ve transfer sezonunu bitirip kampa yöneliriz.. |
Hadi bakalım Delgado nun yerine iyi bir 10 numara yakışır |
Türkiye`de Saat: 01:41 . |