![]() |
Bir Haber1903 eleştirisidir!... Arkadaşlar Haber1903 adlı siteyi sanırım sizde takip ediyorsunuzdur. Bence bu haber1903 denilen site yalan üzerine kurulu bir site.. Tamamen HAYAL SATARAK tıklanma peşindeler.. Beşiktaşlı kardeşlerimi heyecanlandırdıkları yetmezmiş gibi mahalle ağzı tadında bir habercilik anlayışları var.. Sanki kahvede iki kişi konuşuyor o sırada biride bu konuşulanları siteye aktarıyor. Yok ordan başkana alo demiş, yok burdan manjeri yanlarına gelmiş, şimdi yöneticilerle oteldelermiş, Başkanla enseye şaplak muhabbetindelermiş... Ben Beşiktaşımızın yaptığı tüm transferleri ilk önce Ntvspor'dan öğreniyorum.. Bu site hangi haberi ilk duyurmuş onu da bilmiyorum.. Hayır hergün Başkanla beraberler ilk onların bilmesi lazım ama.. Hergün yeni bir saçmalıkla kişileri sitelerine bağlıyorlar, yok garajdan ferrari çıkıyo, içeri anadol giriyo, kenara ford tanus parkediyo.. Benayoun transferi dediler bilmem ne dediler tamamen fos... Bu site Sivok'un fotolarını siteye ilk veren sitedir o da dönemin yöneticisi Sinan Vardar aracılığı ile.. Başka bir şekilleri olmamıştır.. İtibarını da hergeçen gün kaybetmektedir. Acaba benim gibi düşünen veya benim düşüncelerimi eleştiren kimler var yorum yaparsanız sevinirim.. |
takip etmezsiniz konu kapanır... |
bugün bakmıştım okuyucular admin ferrari değil de asıl bomba kim falan diye sorular soruyolardı tamamen hayal ürünü :) |
övdüğün ntvspora göre de metzelder bizdeydi.unutmaki ntvspor fenerbahce fanatiği bir kanal ve topuz olayındaki beşiktaş düşmanlığını unutmuş değiliz.sen demekki bi habersin veya çabuk unutmuşsun. |
sporx den başkası yalan |
abi tek kaynak resmi site bana göre gerisi yalan!... |
abi o konuda kesin haklısın da medya organı olarak şuan en sağlamı sporx |
onada tavsiyen üzreine bi bakınıyım bvakalım neler var ;) |
ben haber1903'ü çok beğenerek takip ediyorum valla...Bazen asparagas haberler çıkıyor evt ama bu bütün sitelerde aynı...Ama cümle alemi kapak yapan yayınladıkları yazılarla dut yemiş bülbüle çeviren biir tek haber1903 |
sana zorla o siteyi takip et diyen varmı hayırdır senin bu düşmanlığın niye senin çok övdüğün ntvspor ezikbahçe sempatizanı dır . Dediğin gibi tamamen yalan dolan dan ibaret değil haber1903 . |
walla ben lig tv nin sitesinden ne gördüysem doğru çıkıyor tabiki resmi site öncelikli kesinlikle ama onun dşnda lig tv iyidir |
Alıntı:
nASIL DOĞRU ÇIKIYOR YA DAHA 3 GÜN ÖNCE SERCAN YILDIRIM FENEVBAHÇEDE diye haber çıktı. Sercan bugün bursaya imza attı nasıl iş? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu site kurulduğundan beri takip ediyorum diyebilirim. Forma yarışmaları falan düzenleniyordu hatta ilk zamanlar. Rüzgar Sağnak yazıyordu okumadan geçmiyordum şampiyonluk sonrası bıraktı. Basketbol ve diğer branşlarla ilgili çok sayıda haber yapıldığından sık tıklanılanlarda yerini almıştı benim için. Bu transfer döneminde iyice popülerleşti. Neyse işte, basketbolda bir Avrupalı uzun aldık Fletcher adında resmi sitede herhangi bir haber yok ama orda var. -Bu sene Adidas ile anlaşılacağını çook uzun zaman önce onlardan öğrendik. -İsmail transferi -Nihat transferi ve gelişmeler -Rıdvan Şimşek transferi -Son olarak Ferrari. Basına düşmeden çok daha önce haber1903'teydi. Başkanla görüşüldüğünden şüphem yok zaten Kıvanç Oktay ile dolayısıyla Yıldırım Demirören ile bağlantıları var. Ayrıca kulüpte görev yapmış insanlar olduklarını açıkladılar. Neyse inanırsınız inanmazsınız, keyfiniz bilir. Ama verilen emeği göz ardı etmek olmaz. Daha iyi bir Beşiktaş haber sitesi varsa paylaşın, bizde mahrum kalmayalım. |
Valla Haber1903'te ITIR ESEN Çok Güzel Yazılar Yazıyor ..Sırf ITIR ESEN'in yazılarını Okumak için giriyorum o siteye .. |
Alıntı:
|
bnm takıp ettiğim tek site karakartal.com dur bnce orası cok doğru haberlerı yazıyor |
bende haber1903 sitesini beğenenlerdenim takip etmeye çalışıyorum |
biriki tane beşiktaş sitesi var onada hemen kulup takıyorsunuz. adama olun beşiktaşlının yanında olun. yada gölge etmeyin........ |
Söyleyin bakalım Beşiktaş haber siteleri içinde , dikkat edin ' Beşiktaş Haber Siteleri ' diyorum en çok Beşiktaş'ı savunan site kim? haber1903.Peki Beşiktaş adı altında Beşiktaş'ı yerden yere vuran haber sitesi kim ? kartalhaber.Hergün Beşiktaş'ı aşşağılayıcı 1 2 haber bulmak mümkün.Matteo Ferrari transferini ilk haber1903'den öğrendim.Anca 2 saat sonra ntvspor'daydı haber.Fark burda . ;) |
haber1903 gazetede çıkan haberleride koyuyor ben kendi yaptığı kendisinin imza attığı haberleri okuyorum gayette düzgün |
açıkçası resmi kaynak dışında hiçbirine tam anlamıyla güvenmiyorum. Ancak tüm basın kolpadır bence.Transfer konusunda hepsi yalan söylüyor bana kalırsa Haber 1903 ise diğerlerine göre daha az yalan söylüyor diyebilirim |
valla benim tek takip ettigim site besiktas forum.net sitesi gerisi yalan :D nasil olsa butun haberler forumda yayinlandigindan baska siteleri ziyaret etmeye gerek duymuyorum |
Alıntı:
|
Haber1903 iyi haber yapmıyor değil fakat inanılmaz balonlarıda var hemde çok sayıda sözde Benayoun ile anlaşılma noktasındaydı noldu ? Balon |
Türkiye`de Saat: 23:52 . |