![]() |
Murat Kuş'un Açıklamaları Hakkında!!! Arkadaşlar yöneticimiz Mario Berk'le az önce bi telefon görüşmesi yaptım ve bana Ferrari tamam yalnız Genoa'dan alacakları var Genoa'da bunları bize yıkmak istiyor o yüzden 1-2 gün rötar yapacak ama en geç Çarşamba İstanbul'da olacak dedi . Öte yandan Nihat konusunu da sordum . Murat Kuş'un açıklamaları çok doğru eğer öyle olmasaydı Nihat 15 ay yapacaktı askerliğini söyledi şimdi ise sadece 21 gün yapacak Avrupalı bir takımda bulunduğu için ;) . Ben telefon görüşmelerimi sıklaştıracağım beyler size haber veririm... |
Diego ve Mutu'yu da sorsaydın keşke..:D |
Güvenebilirmiyiz peki :) Malum yaş 16 |
Mehmet abi yaşım 16 fakat zaten Mario abi ile tanış olan ben değil amcam bi ymeekte tanışmıştık oradan yakınlığımız var. |
evet kusura bakma yas olayi adami dusunduruyor |
Eminim bende olsam böyle düşünürdüm başkası hakkında çünkü kanıtım olamazdı yakınlığım olmadığı için o yüzden hak veriyorum ama inan doğru ha birde Bobo konusunda Yunan Kulübü Olympiakos ile anlaşılmamış daha ama anlaşma an meselesi 6 milyon euro civarı duydum |
iyi bakalim haberleri erkenden ver mademde ne olup bittigini bilelim |
Alıntı:
|
Arkadaşlar medyada ortaya çıkan bilmem Diego'ymuş Mutu'ymuş bunların hepsi yalan Diego zaten Juve ile anlaştı Benayoun'un peşinde 2 hafta koştuk Rafa izin vermedi ayrıca Mutu'da 12 milyon euro bonservis var yani baya uçuk ayrıca Hocamız Batuhan'ı vermiyor bu yıl Antep'e .Yine Antep'in istediği bir diğer isim olan Rıdvan'da İsmail karşılığında verilmeyecek. Saygılar... Bu arada Başkan'da Türkiye'ye ayak bastı |
Alıntı:
Diego Buonanotte'yi diyoz biz.. |
Hım o gündemde fakat Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa ki buda yapılmayacakmış .Beşiktaş dondurursa Fener'den ne farkı kalırmış diyor yöneticiler ayrıca Delgado İlk yarının ortalarında Yeşil sahalara dönebilecek |
Alıntı:
|
Fener'le ne alakası var bunun yaw..Sanmıyorum öyle düşündüklerini yöneticilerin..Adam koskoca 1 yarıyı kesin olarak kapatmış..Ameliyatından sonra değerlendirilecektir o konu bence..Ve dondurulacaktır sözleşme büyük ihtimalle.. |
Bobo gidecek demiyorum kontenjanda yer açılması için görüşmeler sürüyor ama kesin bir şey yok yine de Bobo'nun gitmesi en Az Zapo'nun gitmesi kadar muhtemelmiş . Denizli Zapo'yu bırakmak istemiyor bildiğime göre ve ayrıca da Batuhan'ın durumu Başkan'dan kaynaklanıyor Başkan 1 yıl daha kiralayalım Denizli bu yıl ihtiyacaımız oalbilir diyor ;) . Ferrari'den başka bir de Delgado eğer sözleşme dondurulursa ''ki çok çok büyük ihtimal öyle bi şey söz konusu değil'' bi hücuma yönelik orta saha oyuncusu alınabilir bu Mutu mu olur sanmam Diego mu bence River vermez o yüzden Yabancı transferi Ferrari ile bitecek Bobo gitmezse |
Alıntı:
Yok yöneticiler bu konuda hassas hatta Nihat'ın sözleşmesinin İnönü'de imzalanması bile bu Fener karşıtlığından dolayı olmadı |
Yaw tören olayıyla bu aynı şey mi ? Fener Appiah'ın sözleşmesini dondurdu diye kimse donduramicak mı arkadaş özentilik olmasın diye..? :) Hiç alakası yoktur bence.. |
döviz ile askerlik yapabilmek için 3 sene yurt dışında çalışmış olman gerekiyor yani nihat şu an villerealde de olsa beşiktaşta da olsa değişecek birşey olmaz benim kafamı karıştıran bu ayrıca bobo giderse forvet alınmıyacak delgadonun da sözleşmesi dondurulmıyacakmış ee ozaman tek denilecek vay bizim halimize |
Bilemiyorum bu benim kararım değil ayrıca kaptana saygızlık yapmamak için de olabilir gizli tutuyorlar bu meseleleri ayrıca bi haberim doğrulandı Nihat'ın askerlik konusu! Beşiktaşımızda asker birliğine teslim olan Nihat Kahveci'nin hala Villarreal'in oyuncusu olarak gözükmesi bazı spekülasyonlara yol açmıştı. İşte cevapları... http://img.karakartal.com/img/3/2009...kerlik3446.jpg Beşiktaş camiası bir süre önce anlaşmaya varıldığı ve Villareal'den bonservisinin alındığı açıklanan Nihat Kahveci'nin, bugün askeri birliğine teslim olduktan sonra menajeri Murat Kuş'un yaptığı açıklamayı şaşkınlıkla karşıladı. Siyah-Beyazlı kulüp eski futbolcusu Nihat'ı geçtiğimiz hafta içinde transfer etmiş, milli futbolcu da iki gün önce İstanbul'a gelmişti. Dün Beşiktaş'taki diğer takım arkadaşları ile birlikte sağlık kontrolünden geçen Nihat, bugün Burdur'a gitti ve 58. Piyade Er Alay Komutanlığa 21 gün sürecek bedelli askerlik görevini yapmak üzere teslim oldu. MİLLİ FUTBOLCUNUN TEMMUZ CELBİNDE ASKERLİK GÖREVİNİ YAPABİLMESİ İÇİN VILLAREAL'İN FUTBOLCUSU OLARAK GÖZÜKMESİ GEREKİYOR Nihat Kahveci 30 Haziran'da askerlik görevini yapmak için müracaatta bulundu ve Temmuz celbine kabul edildi. Ancak Nihat'ın bugün birliğine teslim olmasının ardından menajeri Murat Kuş'un yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Menajer Kuş, Nihat'ın halen Villareal'in futbolcusu olduğunu açıkladı ve Beşiktaş'ın henüz İspanyol ekibinden milli futbolcunun bonservisini almadığını dile getirdi. Sabah saatlerinde yaşanan bu gelişme bir çok spekülasyonun doğmasına sebep olurken, konunun aslının Nihat'ın Temmuz celbinde askerlik yapabilmesi için halen Villareal'in futbolcusu olarak gözükmesi gerektiği olduğu ortaya çıktı. Nihat Kahveci'nin dövizle askerlik hizmetini yapabilmesi için yurt dışında 3 yıllık oturma veya çalışma izni ile bulunma süresini doldurmasına rağmen, Temmuz celbinde askerlik hizmetini yapabilmesi için halen yurt dışında çalışıyor olması gerekmesi, durumun bu noktaya gelmesine sebep oldu. Milli futbolcu 21 gün sonra yani 25 Temmuz'da askerlik görevini tamamlayacak ve Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. NİHAT 25 TEMMUZ'DAN İTİBAREN SİYAH BEYAZLI FORMAYI GİYECEK Villareal ve Beşiktaş kulüpleri arasında Nihat transferi konusunda bir sorun olmadığı öğrenilirken, Nihat vatani hizmetini tamamlamasının ardından Siyah Beyazlı forma için ter dökmeye başlayacak ve transferi resmiyet kazanacak. Kaynak: DHA |
Alıntı:
|
Nihat 21 gün askerlik yapıp en geç 26 Temmuz'da BEDELLİ ASKERLİĞİ sona erecektir ;) Başka bi yolu da yoktur Topuz'un menajerinin dediği gibi bu böyle biline :) :) |
Alıntı:
ferrari son transfer olur diyorsun bobo gitmezse.zaten 8 yabancımız var bobo yada zapo ikilisinden biri giderse ferrariye imaza attırırız..sen yazdıklarını hiç okumuyorsun yada unutuyorsun galiba.. sivok zapo tello ernst fink delgado holosko bobo... bunlardan biri gitmezse zaten ferrari de gelmeyecek.Bence biraz celişkili konusuyorsun sen :D |
Alıntı:
memo bu çocuk yalan söylüyor haberi doğru ama murat kuş ile konuşan o değil haber1903 ün admini . |
Alıntı:
Senin degdiklerin yönetci tanimak bile gerekmiyor...herkes biliyor Zapo gidecktir Ferrari geliyor..Bobo muhtemelen gidiyor onun yerine bir yönlü orta saha geliyor.. Batuhan sakat butün takimlar istiyor gider mi onu bilmem :D.. yani..:D |
villareal in web sitesinde nihat la yolların ayırıldığı açıklandı ayrıca futbolcular arasında nihat gözükmüyor...transfermarket sitesindede nihat beşiktaşa transfer olmuş gözüküyor ki bu adamlar yanlış transfer haberleri yazmazlar... ayrıca 1 kişinin bedelli askerlik yapabilmesi için yurtdışında hala çalışıyor olarak gözükmesi gerektiğini biliyorum o yüzden nihat 1 ay sonra takımla çalışmalara başlayacaktır diye inanıyorum :D... |
Söylediklerim ne yalan ne de saçma bunlar yetklili ağızlardan haberler ha inanmayanları ne yapacaz o da size kalmış arkadaşlar haberleri önceden vereyim dedim ;) Ferrari geliyor diye Zapo gidecek öyle bir şey yok Zapo çok büyük ihtimal kalacak Bobo'nun gitmesi daha muhtemel |
delgadonun yerine mutlaka biri gelmeli |
hmmm güvene bilirsek ozaman haberler icin tesekkürler (: güzel haberler |
mario abi :D |
Valla bende geçende Denizli ile Çankaya'da köşke çıkarken karşılaştım.:) Yaw yok artık beyler.Yemekte tanışmış diye,koskoca bir kulübün trasnferini bir adamamı söyliyecek bu yöneticiler. Yo-rum-suz! :) |
Verdiğim bilgiler doğru bunu görecek herkes en geç Cuma günü Ferrari Beşiktaş'da bu da kesinleşti |
Alıntı:
Bırak bu numaraları medyadan ordan burdan duyduğun haberleri süsleyip bize yutturacağını sandın ama yemezler kardeşim ha iddianda ısrarcı isen gizli ama doğru bir bilgi söyle kulüpten doğru çıksın inanalım . |
Başkan tekrar İtalya'ya gitti |
Alıntı:
|
:) Bu haber bana ait değil maalesef ;) |
Türkiye`de Saat: 15:02 . |