![]() |
Ümit Korkmaz Beşiktaş'ta! DENİZLİ'DEN "GURBETÇİ" MÜJDESİ Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah gerçekleştirilen idman sonrası yaptığı açıklamada ''Beklediğimiz bir gurbetçi transferi var. Bugün, yarın gerçekleşebilir" dedi. Avrupa transfer haberlerine baktığımızda bugün açıklanan haberde E. Frankfurt formaısnı giyen 23 yaşındaki gurbetçi Ümit Korkmaz'ın Beşiktaş'la görüştüğünü görüyoruz. Oyuncu sağ ve sol kanatların her bölümünde görev yapabiliyor. Beşiktaşımıza hayırlı olması dileğiyle. Habrin kaynağı : Alman Yayın Organı gazetefutbol Haber link : http://www.gazetefutbol.de/news/Besi...oll-kommen.htm |
kanak nedir ?? eger haber dogru ise cok cok iyi bir futbolcu aldik cok begendigim bir futbolcu insallah dogrudur haber |
Bekleyip göreceğiz.Daha basın yarına kadar çok genç ismi yazar:D |
Alıntı:
|
??? benden bu kadar... |
avusturya milli takımında oynuyor alınabilecek joker futbolculardan olursa güzel olur |
avusturya da oynuyo kadro derinliği acısından iyi bir adam oynayabilir ama ben acıkcası cok daha iyi bir sol acık isterdim delgadoyu göndererek |
İsviçre değil muratcım Avusturya..İyi Futbolcu Avusturya milli takımının en göze batan oyuncusu hayırlı olur inş.. |
hiç duymadım..izlemedim de..bilen arkadaşlar fikirlerini söylerse aydınlatmış olurlar bizi.. |
kısmet bakalım |
ekreme benziyo tarzı ama antepteki haline hızlı güçlü tam bir kanat oyuncusu bu arada gecen sene gündeme gelen oyuncular vardı avusturyadan cem atan(güya udinese istiyodu)ve veli kavlak(nuri şahin yerine gündeme gelmişti )nolduki onlar |
Haberin kaynağında farklı şeyler yazıyo sanki..Aynı kaynakta Veli Kavlak ve yıldırayın ismi daha önde geçiyo..Altenatfiflerin ise Ümit ve Caner Erkin olduğu yazıyor..Almanca bilen şu kaynağa baksın |
isviçre milli takımında oynayan futbolcu değil mi? eğer oysa çok iyi bir transfer olur |
Avusturya arkadaşlar,isviçre değil.. |
Wilkkommen Ümit Diyelim ozaman :) |
Ya burada adam transfer oldu demiyorki noluyo arkadaşlar :) :) Transfer ettinizde :) :) |
Haberin kaynağı Veli Kavlak ve Yıldırayın üstünde durmuş,Alnernaif olarak Ümit ve Caneri göstermiş.. |
Alıntı:
ama yinede türkceye cevirim mustafa denizli gelecek sezon icin takimla cok yogun calisiyor ve birkac gün sonra avrupadan bir gurbetci gelecegini söyledi suana kadar nihat ve ismail gibi önemli futbolcular katti takimina ve ferarride yakinda imzalayacak. hangi gurbetci futbolcu gelecek daha belli degil 4futbolcu gündemde ikisi almanyadan biri rusyadan ve biride avusturyadan bastürk yada veli kavlak gelebilir kavlak gecen sezonda gündemdeydi alternativ olarakda ümit korkmaz ve caner erkin var |
Transfer mransfer yok ya nerden uyduruldu bu haber herkesde hayırlı olsun diyor :) :) |
Alıntı:
|
euro 2008 de avusturyanın en beğendiğim oyuncusuydu . bize çok faydası olur |
şimdi nvsporda dinledim gürbetçi oyuncunun deniz naki olduğu söyleniyo |
caner ilk dusunulmesi gereken adam olmali ne alternatifi yaw veli kim |
Kaliteli bir isim.. Avrupa şampiyonasında parlamıştı.. Fakat sakatlanınca bu sezon verimli olamadı.. Eğer tekrar toparlar ise orta sahada bir dinamoya sahip oluruz. |
inşallah takımımıza yararlı olur |
deniz naki de bu ümit korkmaz da faydalı olur sıkıntı yapmayın |
evet gurbetçilerimiz alt yapısı avrupa oldugu için gayet basarılar üzerlerine durmakta fayda var ama malesef Türkiyede gereken önem verilmiyor |
hiç bir bilgm yok |
Cok iyi bi transfer olur , cok yonlu bi oyuncu umarım olumlu bir sekilde sonuclanır |
Bu ismi hep diyordum, hele şükür ismi bizimle anıldı...Umarım alınır Ümit, iyi bi transfer olur bizim için.... |
hadi bakalim .. |
Türkiye`de Saat: 02:57 . |