![]() |
Demirören 3. Kez Baba..!!! Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in üçüncü kez baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. Yelda ve Erdoğan isimli iki çocuk babası olan başkan Yıldırım Demirören'in önceki gün eşi Revna Demirören'in 1.5 aylık hamile olduğunu öğrendiği ve bu nedenle büyük bir sevinç yaşadığı ifade edildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ----------------------------------------------------------------------- kaynak:fotomac BJK taraftarı olarak kensisini tebrik ediyorum..allah analı babalı büyütmek nasip etsin... |
Tebrik ediyorum sayın başkanımızı.Valla iyi çalışıyor başkan bu sene:D (her konuda tabi) |
hayırlı olsun demirören ailesine,çalışkan başkanın hali başka oluyor:) |
allah bağışlasın.analı babalı büyütsün yavru kartalımızı |
erkek olursa ismini kartal koyar inşallah |
tbr ederim... Yeni bir Kartal gelıyor:D |
tebrikler hayırlı olsun beşiktaş camiasına |
Allah Anali Babali BÜyÜtsÜn. Erkek Olursa Belkİ 40-50 Sene Sonra Oda BaŞkan Olur :))) |
allah analı babalı buyutsun |
hayırlı olsun inş adı Kartal olur... iki çocuğu olduğunu biliodum ikizmişler yaaww:D |
valla erkek bir çocuğunuzun olması ayrı bir güzellik katıyo ben yeni doğan oğluma mesala AHMET KORAY ismini koydum.Ahmet dedesinin KORAY ise herkesin bildiği gibi yani.Bu arada Demirörenleri bende kutluyorum inşallah sağlıklı sıhhatli doğar NOT : Sol Taraftaki Avatar Resmim Biricik Oğluma Aittir.Koyu Bir Beşiktaşlı olucak şimdiden maçlarını izlettiriyorum |
[quote120652]Tebrik ediyorum sayın başkanımızı.Valla iyi çalışıyor başkan bu sene:D (her konuda tabi)[/quote] katılıyorum {ThE DieSeL...}}; arkadaşımıza::D |
Alıntı:
|
hayirli olsun..... |
allah analı babalı büyütsünn bir beşiktaşlı daha katılıcak aramıza |
Sağol KANREVAN kardeşim dileklerin ve temennilerin için bende oğlumun beşiktaş formasıyla kulübe hizmet etmesini çok isterim nasip kısmet meselesi.Yüce Allahım herkese BEŞİKTAŞLI bir evlat nesip eylesin |
Alıntı:
herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin bide BJK li oldu mu daha ne istenir :D |
hayırlı olsun ne diyelim |
allah analı babalı büyütsün juniour yıldırımı |
yavru kartal yolda demek ki, iyi moral olmuştur başkana,hayırlı olsun |
allah analı babalı büyütsün |
heyt be bi yavru kartal daha gelio:Dcamiamıza hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün... |
Helal Olsun Başkanima Bu ülkeye Asker çarşiyada Taraftar Kulübümüze Futbolcu Basketbolcu Yetiştiriyor:) |
bi beşiktaşlı daha geliyo hayırlı olsun büyük başkan:) |
Türkiye`de Saat: 06:35 . |