![]() |
Beşiktaş JK 0-0 FC Porto http://www.bizimbolu.com/haberresim/...me%20kanca.jpg http://www.seeklogo.com/images/F/F_C...eklogo.com.gif Beşiktaş J.K. - FC Porto Barış Kupası D Grubu İkinci Maçı Tarih : 29 Temmuz 2009 - Çarşamba Saat : TSİ 23.30 Şehir : Sevilla Stad : Sanchez Pizjuan |
Görülecek Bir hesabımız var :) Portonun önemli isimleri gitti lucho gonzalez ve lisandro lopez yok bizde çok güçlendik bence rahat yeneriz . |
Alıntı:
|
Rövanş'ta Görüşmek üzere ;) |
keser döner sap döner gün gelir hesap döner be |
Alırız bence en kötü 1 puan alırız |
maçlar dşmartta biz justindeyiz:D |
yaaa maçların d-smart ta olması hiç iyi olmadı:(:( |
Alıntı:
|
keske lig tv yada baska star tv falan verseydi dsmart kötü ya |
İkinci rakip Porto Beşiktaş, 2 milyon euro ödüllü Barış Kupası'ndaki ikinci maçını çarşamba günü TSİ 23.30'da Porto ile oynayacak. Gruplarda ilk sırada yer alan takımların yarı finale yükseleceği turnuvanın finali Süper Kupa maçıyla aynı tarihe denk geldiği için siyah-beyazlı takımın, nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Lyon Karşısındaki Baskın Oyunu Porto Karşısındada Gösterirsek , Grup'tan Cıkarız. |
Ye-Ne-Ce-Ğiz.. Başka yolu yok |
ya D-smart çok kötü yayınlıyo |
d smartta ses çıkmıyo 80lerre getiriyorum sesi anca:D portoyu devireceğiz bundan hiç şüphem yok |
lyona göre daha zor maç olucak ama üstesiden gelir beşiktaşım:) |
d smart kalitesi ii değil ama benımde lig tvm yok :D her neyse bu maç bizim olacaak! |
bu tarz maclar hem sezon oncesı hem de sampıyonlar lıgı oncesı cok faydalı olacak. porto ıle yapılacak macta benı skordan cok oynanan oyun ılgılendırıyor ınsallah hem guzel oyun oynayan hemde galıp gelen taraf bız oluruz. |
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Lyon maçını izlemedim.Ama beklentilerim çok fazla |
bu sefer sans yanlarinda olmayacak |
evet porto o zaman inanılmaz şanslıydı ve o zaman quaresma lucho gonzalez fln vardı bu sefer yeneriz diye düşünüyorum takım iyi yolda bu maçta daha iyi oynıcaktır beşiktaşım |
Lucho-Lisandro-Chissokko'yu gönderdiler ve iyi parada yaptılar hani.Fakat şuana kadar göze batan işler yapmadılar,transferde. Bizimkiler ciddiye alırsa,bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Yeter ki isteyelim,gerisi sorun değil.:) |
portoyu yenip gruptan cikariz sonra yari finalde juventusu i eler ve finalde real madridle karsilasiriz realide yenersek düsünsenizya ne sükse yapar takim avrupada...ronaldolu , benzemali , kaka li reali yensek tüm dünya bizi konusurdu.... |
porto lyondan daha kötü bi takım bence inş. alırırz |
bu maci alacaz baska yolu yok :) |
Bu maçı alırız gibime geliyor...2-1...Yine Nobre, diğer golde Holo veya Tello'dan gelir...Finale çıkarız, Pazar günkü Fb maçını da başka bi tarihe ertelerler artık... |
PORTOkal soyolurmu tadına doyulurmu:D:D(Tdk beni affetsin:D) |
Yenersek Yarı Finaldeyiz ... Yanlış görmediysem C grubundan Malaga gelecek.:)Yani final yolu açık. Her şey bu maça bağlı.Tamam,hazırlık ama ucunda 2 Milyon Euro gibi bir parada var.İyi bir topçu alınır o parayla ...:) Şimdiden heyecan bastı yaw! |
Lyon maçında Serdar Özkan teknik heyetten tam not almış. :dancing:Hmmm ilk 11 de sahaya çıkarsa fark atarız farkkkkkkkkkkk :fight: |
Vallahi billahi serdar özkan takımda hemde kaptan of şu pasların kötülüğüne bak buhuhuhuh adam resmen intahar sebebi. :puke: :vollkommenauf: |
Oyunun Genelinde Güzel Oynadık , Porto Beraberliğe Yattı. Bu Kadro Lig'de Daha güzel İşler Çıkaracaktır. Serdar Özkan'ın Kaptan Olarak Çıkmasına da Anlam veremedim |
maca cıkan 11 hocanın takımda eleyeceklerını gormesı bakımdan sahaya surdugu 11'di bence. ferrari bu macta yaptıgı basıt hatalarla bana dıger maclar ıcın guven vermedı. serdar ozkan bu takımda kesınlıkle 11 değil sonradan bıle oyuna gırmemeli.oyunda kaldıgı surece sureklı gereksız yere ayagında top tuttu ve kaybettı. bu aksam fınk'i cok begendım zamanla cok daha iyi olacak inşallah bızım ıcın bence cok yararlı bı org. oldu buyuk takımlarla cıddı maclar yaptık. super kupa macıyla bırlıkte lıg'e daha hazır bır sekılde gırecegız. |
serdarın üzerine bir miktar para verip göndermek lazım |
Türkiye`de Saat: 09:22 . |