![]() |
finki yine beğenmedim cisseden bir artısı yok ama ferrari iyiydi sivokla iyi bir ikili oluşturacaklar belli nihat ve yeni orta sahamız gelince son yılların en güçlü kadrosunu kurmuş oluruz bekle bizi şampiyonlar ligi :D... not: serdar özkana hemen yarın bir takım bulsunlar futbolla hiç bir alakası yok adamın... |
2. yarı üzerimizdeki lanet tedirginliği atıp canlandık.Bobo kesinlikle gitmeli.Gitmek için bile bile oynamıyor.Serdar gibi bir futbolcu amatör kümeye gitmeli.Ferrari alışmış takıma.Ben çok beğendim.İyi toplar kesti.Nobre girer girmez hücum bölgesi canlandı.Kızıyodum yönetime o kadar para verdiler diye.Ama çok güzel şutlar çıkardı.1 tanede attı.Helal olsun. |
nobre gayet iyiydi..yeni sezona hazır..ferrari'de de taşlar oturuyor yavaştan..alışmaya başlamış..tello inanılmaz kötüydü..goldeki hatası bir kaptana yakışmayacak kadar büyüktü..serdar özkan hani antremanların en formda en hırslı adamıydı..boşta gezen takımı durduran bir yapısı vardı..bobo'nun oyundan çıkarken ki yüz ifadesi "oh be nihayet" cinsindendi..gitmek isteyen bir adamı zorla tutarsan böyle isteksiz oynar..ernst iyiydi..fink için birşey diyemem şu an..ama alıştıktan sonra toparlanır umarım.. |
maçı izledim,futbolu ozellıkle hucum yonunden pek begenmesem de catania maçına göre takım daha derlı toplu,ne yaptıgını bılen,iyi bı havadaydı bunun da nedenı yusuf un oynaması...bu macta bı kez daha anladım kı Serdar özkanın futbolla alakası yok,beşiktaşta işi hiç yok...ayrıca erhan guven belkı stopere yedek olabılır ama ofansıf yonden cok zayıf,catania macındakı vasat oyununu aynen sergıledı,besıktasın sag bekınde oynayacak adam degıl,umarım mustafa denızlı ekremı kesıp onu oynatmayı dusunmuodur...ayrıca bu takımın tek caresi yusuftur,onu yedek bırakma luksumuz yok,cunku yusuf dısındakı orta sahaların hepsı(inceman,erkan zengin vs...) duz oyuncular ve yaratıcılıkları yok... |
Beşiktaş-Olimpic Lyon maç yorumları Beşiktaş barış kupasının ilk maçında Olimpic lyon ile 1-1 berabere kaldı. maç yorumlarınızı burada paylaşabilirsiniz.. |
2.yarı oynanan futbol umut verdi bu takıma 2 yönlü oyuncu alınırsa bu sene de kartal yüksekten uçar. nobre-finik-sivok-ismail-maçın iyileri serdar özkan (her zaman çıldırtmaya yetiyor) ve bobo maçın kötülerindendi |
nolursa olsun bu takıma bi oyun kurucu lazım maçı izleyemedim ama duyduklarıma göre ikinci yarı ii oynamış takım inş hep ikinci yarıdaki gibi oynarızda şampiyonluk bizim olur... |
bende izlemedim ama beni düşündüren fink'in ernst'le beraber uyumlu olduğu yazıyodu buna sevindim |
Mükemmel Bi oyun , Hırslı Bir Takım , Yenilen 1 gol Biraz Moralleri Bozsada , Mükemmel bir Kadro.. Yenebileceğimiz bir maçtı , sağlık olsun |
konular birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 17:58 . |