![]() |
Beşiktaş 1-1 Calcio Catania Beşiktaş JK - Calcio Catania HAZIRLIK MAÇI Tarih : 19 Temmuz 2009 - Pazar Saat : TSİ 21.00 Stad : İstanbul Beşiktaş İnönü Stadyumu Yayın: Futbol Smart |
Futbol Takımımız'ın Pazar günü İtalya Seri A takımlarından Calcio Catania Spa ile oynayacağı maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Siyah-Beyazlılarımız, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Catania ile 19 Temmuz Pazar günü saat 21.00'da BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve Biletix internet adresinden satışa çıktı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.) Bilet fiyatları şöyle: VIP: 50 TL Numaralı Tribün: 40 TL Kapalı Tribün (Üst-Alt): 25 TL Açık Tribün (Yeni-Eski): 15 TL Resmi Site |
vaay futbol smartmı veriyo ohbe beşiktaşımızı izlicez çoooooooook özledim :D:D |
bu seneki ilk hazrlk maçmz bakalm nolcak |
vay be yarın gidiyom ya uffffffffffffff :(:( |
kapalıdaı yerımızı alacagızzzzzz |
Valla Mustafa Hoca,kafasındaki ilk 11'i ilk yarıda sahaya sürmeli bence.2.Yarıda zaten diğer oyuncuları göreceğiz. İyi maç olacağını düşünüyorum.Maçı alacağımızda düşünüyorum.2-1,3-1 gibi.:) |
Yedik 0-1 :( |
internet üzerinden izleyebilen varsa, siteyi yazarsa sevinirim... Futbol Smart herhalde D-Smart paketindedir! |
http://www.alpafacan.somee.com/ buyrun izleyin şifre 18811938 |
İlk yarı izlenimi.Ferrari daha tam oturmamış.Golde hatası vardı.Hava toplarında etkisizdi.Kesinlikle ve net söyleyebilirimki en göze batan ismail oldu.Harika koşuyor.Bir ileride bir geride.Güvende veriyor.Daha şimdiden böyle adapte olduysa ileride düşünemiyorum bu çocuğu.Finki tam çözemedim.Ama oda iyi görünüyor.Erhan erkan ikilisi şimdiden oluşmuş gibi.Onlarda duo olma yolunda gidecek gibi.Serdar bildiğimiz serdar.Ne işi var bu adamın bilmiyorum.Ernst sakatlığından dolayı gerçek ernst değil henüz.Bakalım 2. yeri bizleri neler bekliyor... |
tskler, ama alpafacan sitesi olmuyor, denedim su anda... baska yokmu? |
|
eyvallah:) |
besiktasimizi görmeyi ne kadar özlemisim yaaa :( |
kartal gol gol gol kartal gol gol gol :D:D |
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL (: |
nasil gol ya? ben göremedim, kim atti? |
tello atti skor 1-1 (: |
deli ibo maca giriyorrrrrrr (: |
Maç sona erdi bende yatıyorum ya neyse hepinize iyi geceler :) |
2. yarıda ekliyeceklerim.Normal olarak daha tam oturmamış,birbirlerine adepte olmada zorluk çekiliyor görüntüsü vardı.Sonradan giren futbolculardan tek etkili isim tello oldu.Bobo isteksiz,durağan.Hiç beğenmedim.Holoskoda 2.yarıya katkıda bulunamadı.Bu maçta beni çok ürküten bir isim var."Ferrari" çok çekingen oynuyor.Top ona gelince gerildim paso.Hatalar yaptı.Umarım üstünden atar bu çekingen hareketlerini.Kalitesini biliyoruz önceden.Adepte olmasını bekliyicez. |
daha ilk hazrlk maçmz, daha iyi olacaklardr umarm.. |
Maç Sonucu 1-1 Konu Kapanmıştır.. |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |