![]() |
tek forvet arkası delgadoyla ikili oynarlar ancak,bunu herkes görebilio sanırım,tigana da görmüştür |
-------------------------runje----------------------------- ----ibo--------gokhn z----------------baki---------deli----- ---------------kleberson--------koray---------------------- ----------burak----------------------------rico------------ ------------------------delgado--------------------------- ------------------------nobre----------------------------- |
kendisi solda oynuorum dio |
4-4-2 yi bozmamak en iyisi Rico tabii ki sol kanatta oynar adam kendi diyor zaten sol kanadım diye. Alex le ilgili sorulan soruya verdiği cevabı hatırlayn beni Alex le karşılaştırmayın ben orta sahanın solunda oynayan bir oyuncuyum dedi adamın kendisinden iyi mi bilceksiniz :) |
rico playmaker yaa,hocam solda görev verirse orda oynarım dio sadece,asıl mevkisi oyun kuruculuk,ortada oynaması gerekiyor bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
aslında en mantıklısı bu ama tigana bence farklı şeylerde düşünüyor olabilir ! |
muhtemel 11 Runje A.Güneş G.Zan Koray Baki Burak Kleberson Ricardinho İ.Üzülmez Delgado Nobre |
1 cumle soruyu acıklamaya yeter rico orta alanda da oynayabilen bir sol kanat oyuncusu |
Bence solda Ya aydın Ya Delgado oynamalı çünkü onlar daha mücadeleci ricoda öldüren pas atar forvet arkasında |
Türkiye`de Saat: 06:30 . |