![]() |
yok oynamaz bu adam solda oynamaz millet bir kere koşmayan pres yapmayan adamın bir takımın kanadında oynaması söz konusu bile olamaz. Delgado daha çok koşuyor Ricardinho'dan, ama aslen ben adamı da suçlamıyorum gerçek mevkiisi orası değil ki. Ricardinho tek forvet arkası Delgado ile birlikte oynar Kleberson da çift ön libero oynar bence başka alternatif yok gibi gözüküyor |
runje toraman koray gökhan üzülmez burak kleberson delgado fahri ricardinho nobre bence bu kadroyla maça çıkmalıyız...ricardinho solda olmuyo defans çok aksıyo ya hem verimde alamıyoz...bu kadroda kleberson ve fahri defansa yardımcı olurlar ve bence sorunumuz ortadan kalkar |
Bence kadro şu şekilde olmalı; oynayabilir ama forwet arkasındaki kadar werimli olamaz. bence tek forwete geçip sola kenan, forwet arkasına da delgadoyla rico koyulmalı.. ----------------------------runje---------------------------------- A.Tandoğan--------gökhan-------------------İ.toraman------------deli ----------------koray-------------kleberson--------------- ------burak-------------delgado-------------rico-------------------- ------------------------nobre---------------------------------------- |
Aslinda Herkes Runje Yi Kadroya Koyuyo Ama Ben Runje Yide Begenmiyorum Ocak Ayinda Bir Kaleci Almaliyiz Bana Hic Guven Vermiyo Nerde Cordoba Nerde Mondragon Nerde Runje |
arkadaşlar buyuk futbolculara zorla verım alınmaz onlarınserbes bırakacaksınız işi bitrecekler |
4-3-1-2 sisteminde oynar |
bence en verimli kadro bu olur --------------------runje----------------------- toraman---------koray--------zan--------------deli ibo ----------------------kleberson------------------------ burak----------------------------------------------i.akın -----------delgado-----------------rico------------------- ---------------------nobre------------------------------- |
Alıntı:
|
Birinci 11: Murat A.Tandoğan-----G.Zan-----Koray-----İ.Üzülmez İ.Toraman-----Kleberson Burak-----Ricardinho-----Delgado Nobre İkinci 11: Runje (Ramazan) A.Güneş-----M.Doğan-----İ.Kaş-----M.Sedef (Baki:mad: ) S.Kurtuluş-----Fahri-----S.Özkan-----İ.Akın (Aydın) Bobo-----G.Güleç (Kenan) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:22 . |