![]() |
zaoysa iyi... gökhan zanı bile ararıs ferrari buysa!!! |
Nobreyi ilk 11'de başlatmak Beşiktaş'a ihanettir . Yollayın artık şu adamı .. |
Alıntı:
|
al bendede okadar ben kabul etmiyorum abi!.... mustafa denizli sanki hazırlık maçına çıkmış! o nasıl değişkliktir öle ya!... kimse maçı kazanmak adına birşeler yaptığını söyleyemez denizlinin.... |
Alıntı:
|
soğukkanlı olmakda yarar var keza idda edildiği kadar kötü oynamadık hatta mustafa denizli yapılmayacak kadar büyük bir hata ile yusufu nihatla değiştirinceye kadar futbol olarak resmen ezikbostanı ezdik... öncelikle fabian ernst, bravo alman disiplini ,oyunun iki yönünü oynama vede tek pas-etkili pas,akıllı futbol... nazar değmez inşallah... bugün bobo - nobre ikilisinide iştahlı gördüm hele bobo ezikbostanın pek meşhur sağbekini paspas ederken cok sevindim... sol bek ismail iyi,penaltı yaptırmasına rağmen sivok cok iyi, thorsten fink resmen görev adamı... ferrayi ise hepinizin aksine iyi buldum keza daha takıma ısınması için uzun zaman lazım.. dediğim gibi takım cok iyi idi taaki mr denizli nihatı oyuna sokup bir cuval inciri berbat edene kadar... bu macdan ortaya cıkan sonuc: orta sahada bir oyun kurucu şart başkada eksiğimiz yok vede takım cok iyi yolda... |
maçı ilk yarı kopartmamıs gerekiodu. fenerde bi b.k yok.. bu kadroylada ilk 3e bile giremes ezikler. Nası kaybettik haala inanamıorum. |
Alıntı:
sorun kupa değil sorun eziklere yenilmek... sorun elinde güç varken bunu kullanamamk... mustafa denizlinin ne yaptığını anlayabilene aşk olsun... elimizle verdik kupayı sanki ezikler oynadıda biz seyrettik yapma gözünü seviim :) |
Alıntı:
|
heleki bide bizden bunu nasıl kabulleniyosun anlamadım valla... |
Türkiye`de Saat: 05:57 . |